Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Merida

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1982 hozzászólás a témában

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Kattints a Termékek fõmenüre, majd az oldal bal felsõ részén található listában mozgasd az egeret a Merida felirat fölé. Ezután ettõl jobbra megjelenik egy újabb lista, ahol mozgasd az egeret a Kerékpár felirat fölé. Ezután HFS/XC, majd a kívánt méret és az évjárat (kattints erre!).
Például itt a 18-as méretû, 2010-es HFS hardtail bicajok listája.
Elsõre kissé fura és talán nehézkesnek is tûnhet (nekem annak tûnt), de végül is jól használható. ;) Pár hiba azért akad itt, amit javítani kell majd, az igaz.

Koszi, igy mar ment a dolog! Mar majdnem agyverzest kaptam, hogy tobb szaz bicajt vegig kell bongesznem. :-) Gondolom kesobb a keresobe majd lesz feltoltve par cimszo, hogy ne a teljes palettat hozza le.
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás

Hm... meg akartam nézni a 2010-es HFS hardtail bringákat...

Kattints a Termékek fõmenüre, majd az oldal bal felsõ részén található listában mozgasd az egeret a Merida felirat fölé. Ezután ettõl jobbra megjelenik egy újabb lista, ahol mozgasd az egeret a Kerékpár felirat fölé. Ezután HFS/XC, majd a kívánt méret és az évjárat (kattints erre!).
Például itt a 18-as méretû, 2010-es HFS hardtail bicajok listája.
Elsõre kissé fura és talán nehézkesnek is tûnhet (nekem annak tûnt), de végül is jól használható. ;) Pár hiba azért akad itt, amit javítani kell majd, az igaz.

lastoneleft

lastoneleft

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

szia
az oldal még feltöltés alatt.
egyébként van már ilyen váz és kapható
üdv

Hm... meg akartam nézni a 2010-es HFS hardtail bringákat, de az új honlapon egyszerre hozza fel az összes bicajt (681 találat???) - hiába rendezgetem, egyszerûen képtelenség megtalálni bármit is - nincs kedvem végigböngészni az összes trekking meg gyerekbicót, ha csak a 2010-es HFS 2000d-re lennék kíváncsi. A régi honlap a különbözõ kategóriákkal jobb volt - ez a jelenlegi formában áttekinthetetlen. Egyébként miért kell külön kerékpárként feltüntetni az azonos modellen belül a különbözõ méreteket? Nem lett volna egyszerûbb a típusnál feltüntetni az elérhetõ méreteket, mint régen?
Egyébként a keresés opció sem tartalmaz kategóriákat - a Meridán belül csak kerékpárra lehet szûrni - ergo az eredmény ugyanaz.
Gyanítom ezen még dolgoztok?

Köszi
Tornagatyás ÉS tornacipõs nem érhet be elõttem!

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Ehhez képest a one twenty hfs 3000D váz nem szerepel az oldalon, csak a hfs 3800d. Valami info van, hogy mikor lesz belõle?

szia
az oldal még feltöltés alatt.
egyébként van már ilyen váz és kapható
üdv

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

szia
már kaphatóak. minden méret : 16-18-20-22
fogy ár : 199.000 ft
valószínúleg üzletben nem nagyon találkozol vele, de ha rendelsz egyet, vagy érdeklõdsz a boltos visz ilyet az üzletébe
üdv

Ehhez képest a one twenty hfs 3000D váz nem szerepel az oldalon, csak a hfs 3800d. Valami info van, hogy mikor lesz belõle?

fgabor

fgabor

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

Sziasztok
a késés oka: hamarosan egy teljesen megújult weboldallal jelentkezünk. Már csak pár nap....
Köszönjük türelmeteket és elnézést a késésért.

Az új 2010-es BikeFun Katalógus holnap megy nyomdába. Januárban a boltokban...-)

üdv

Már új!
Impozáns, de újra kell tanulni...

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Bikefun.hu-ra mikor kerülnek fel a 2010-es modellek adatai és árai? Boltokban már láttam jópár modellt, teszteket is olvashattunk már és minden egyes helyen már árakat is közöltek... ;)

Sziasztok
a késés oka: hamarosan egy teljesen megújult weboldallal jelentkezünk. Már csak pár nap....
Köszönjük türelmeteket és elnézést a késésért.

Az új 2010-es BikeFun Katalógus holnap megy nyomdába. Januárban a boltokban...-)

üdv

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Azt sem reklámozták agyon, hogy megérkeztek a 2010-es modellek.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Bikefun.hu-ra mikor kerülnek fel a 2010-es modellek adatai és árai? Boltokban már láttam jópár modellt, teszteket is olvashattunk már és minden egyes helyen már árakat is közöltek... ;)

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Jó ötlet volt Meridáéknál is csatlakozni a többi gyártóhoz ezzel a 120-at mozgó össztelós családdal. Próbálni egyelõre még nem, de látni már láttam élõben több modellt is, ott van a szeren! Tökéletes választás lenne barátnõm részére. ;)

gapue

gapue

vendég

• fórumtag
  • 20 hozzászólás

Köszi, ahol érdeklõdtem azt mondták egy darab 18 colos 3800D van, és nem tudni mikor lesz több. Akkor próbálkozok máshol. :)

Például:

http://piacter.bikem...t=269541&cat=12

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

szia
valószínúleg üzletben nem nagyon találkozol vele, de ha rendelsz egyet, vagy érdeklõdsz a boltos visz ilyet az üzletébe
üdv

Köszi, ahol érdeklõdtem azt mondták egy darab 18 colos 3800D van, és nem tudni mikor lesz több. Akkor próbálkozok máshol. :)

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
Az elsõ mission vázamat a helyi boltos hozta, így az ezzel kapcsolatos problémáimmal is hozzá fordultam (volt egy pár Feltöltött kép )Õ hozta a csapágy-himbakar felújító szettet is a nagykertõl. Tehát ott kellene keresgélni...

Köszi megkaptam!
Várom a másikat is.
Annyit megtennél megírnád azt, hogy holvetted a javító
készletet? Lehet írnák nekik vagy felhivnám amiatt hogy ugyannézzékmánmeg
fotózzákle és küldjék el mailbe :D

MERIDA-BikeFun

MERIDA-BikeFun

vendég

• fórumtag
  • 84 hozzászólás

Egy keresztkérdés, 2010-es vázak mikor lesznek elérhetõk, konkréten one twenty hfs 3000d, esetleg hfs 3800d.

szia
üdv

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

LRS manual ment emailben,a másikon elmélkedek hol lehet?

Köszi megkaptam!
Várom a másikat is.
Annyit megtennél megírnád azt, hogy holvetted a javító
készletet? Lehet írnák nekik vagy felhivnám amiatt hogy ugyannézzékmánmeg
fotózzákle és küldjék el mailbe :D

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Egy keresztkérdés, 2010-es vázak mikor lesznek elérhetõk, konkréten one twenty hfs 3000d, esetleg hfs 3800d.

Bigtibi

Bigtibi

törzsvendég

• fórumtag
  • 392 hozzászólás
LRS manual ment emailben,a másikon elmélkedek hol lehet?

Üdv!

Nekem jöhet :D.
Ill ha megtalálod a robbantott rajzot azt lefotóznád és feltennéd valahova?

Köszi!

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Két meridás pdf-et találtam (Ninety-Six)

Ezzel meg annyi a baj hogy pont a váznak pont az alsó részérõl nemmutat semmit. :(

Mtbsrác

Mtbsrác

vendég

• fórumtag
  • 263 hozzászólás

Nekem van egy LRS manuálom, pár éve találtam a neten amikor még nekem is ilyen bringám volt.

Üdv!

Nekem jöhet :D.
Ill ha megtalálod a robbantott rajzot azt lefotóznád és feltennéd valahova?

Köszi!

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 hozzászólás
Á, én sem ezt az általános leírást, mint inkább a Barnett's manualt olvastam, ha valami kérdéses dologba botlottam (egy fórumtárstól kaptam).
Csavart egyébként 4 Nm-rel húztam, mivel nem akartam túlhúzni. Most 4.5 Nm-rel húztam meg, kiderül, elég lesz-e, vagy kell kennem valami rögzítõ trutyit a csavarra, hogy 5 Nm alatti nyomatékkal húzva is fogjon.

Ha megtalálnád azt a robbantott ábrás cuccot, jöhet! :-)