Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
V-fékek - általános eszmecsere
Indította
eric
, 2003. április 06. 20:04
Írta 2008. március 12. - 16:47
Ha egy nyolckarú polip teker akkor nincs.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2008. március 12. - 16:45
A képen nincs valamibõl túl sok?
SD7 jó választás volt!
SD7 jó választás volt!
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. március 12. - 16:39
Nem bírtam a cantizást, egy Avid SL SD 7-es rendszer és egy Frankeistein lett belõle. Cserébe olyan fékem van, amilyet még életemben nem éreztem, _finoman_ lehet adagolni, és persze satuzik, amikor azt akarom. Jóval drágább fékrendszeren nem éreztem ilyen jól a fékerõt.
Írta 2008. március 05. - 21:10
hát ja. az sd sl jobb választás. gondolom xtr-t a párhuzamosítás és a súly miatt nem akarsz
én nagyon gondolkozom az sd7 kar-ultimate test párosításon. de elöbb spd rendszer
én nagyon gondolkozom az sd7 kar-ultimate test párosításon. de elöbb spd rendszer
Írta 2008. március 05. - 21:05
Megtaláltam az egyik 2004es számban. Ilyenem se lesz mostanában, drága (20e+/db) és annyira nem könnyû (150g).
A sebesség mindent megold.
Írta 2008. március 05. - 20:10
Az sd5-rõl miután lekopott a festék szép fényes fémszínû lett, az sl-en nem lesz annyira feltûnõ .
FRM féket hol lehet kapni és mennyiért?
FRM féket hol lehet kapni és mennyiért?
Írta 2008. március 05. - 19:44
az sd sl is addig lesz ilyen világos amíg el nem fogy. utánna szépen átváltozik õ is sötétszürkévé mint az sd5-sd7
Írta 2008. március 05. - 16:39
Írta 2008. március 05. - 01:36
Az sd5 jó fék, de kilóg a sorból, egy ezüst színû 10,3 kg-s gépre már nem az igazi. Így megfelel?
Írta 2008. március 04. - 23:09
"és mégis csak egy sd5."
Ezt most komolyan gázosnak érzed?
A kerékpár biznisz marketing malmai kiválóan (be)õrölnek
(ha nem úgy értetted, hogy ciki, akkor nem szóltam)
Ezt most komolyan gázosnak érzed?
A kerékpár biznisz marketing malmai kiválóan (be)õrölnek
(ha nem úgy értetted, hogy ciki, akkor nem szóltam)
Írta 2008. március 03. - 20:53
"sd7 fék+ sd sl kar" írtam. (NN-nél könnyebb gumi nem kell)
Írta 2008. március 03. - 20:33
(gumikon is lehet sokat könnyíteni), amúgy sd7 fékkar nehezebb mind fr5 10-en pár grammal. a féktestek súlya viszont az sd7 javára billenik.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!
Írta 2008. március 03. - 18:05
Nincs 20g köztük, ha rw2-es betét van az sd5-ben. Alapvetõen nem a súly miatt cserélem le, kopott, kicsit rozsdás, kicsit kotyog és mégis csak egy sd5. A kerekeken érdemlegesen nem lehet könnyíteni (fõleg hogy a múlt héten fûztem õket).
Írta 2008. március 03. - 17:26
MJani01 !
SD5-FR5-nél az SD7-SL kombináció mennyivel könnyebb ? 70gr-al ? És erre szánnál 20-25 rugót ?
Te pénzed, nekem tök mindegy, de ennyibõl lehet sokkal többet és hatékonyabban könnyíteni. Esetleg kerekeken nem érné meg jobban ?
SD5-FR5-nél az SD7-SL kombináció mennyivel könnyebb ? 70gr-al ? És erre szánnál 20-25 rugót ?
Te pénzed, nekem tök mindegy, de ennyibõl lehet sokkal többet és hatékonyabban könnyíteni. Esetleg kerekeken nem érné meg jobban ?
Marci
Írta 2008. március 03. - 15:43
A 717-es felnihez próbáld meg a piros tioga pofát( ha hozzá tudsz jutni )
Kicsit jobb, mint a rw2 és nem kopik olyan gyorsan.
Perpillanat olyan piros tioga van a gépemen elöl-hátul, eddig esõben, sárban is fogott minden probléma nélkül. És nem nagyon van hangja.
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Írta 2008. március 03. - 14:04
A 717-es felnihez próbáld meg a piros tioga pofát( ha hozzá tudsz jutni )
Írta 2008. március 03. - 12:43
avid betét+717 felni nagyon fog.
Le fogom cserélni az sd5+fr5 párost. De nem tudom, hogy mit vegyek. 25e/pár alatt szeretnék maradni, kicsit számít a súly. Amin gondolkoztam az az sd7 fék+sd sl kar vagy xt fék+xt kar vagy lx fék+xt kar, a shimanokhoz viszont kellene vennem rw2 betétet (a mostaniak már kopottak), ami +3,5e. Az lx féket avid csavarokkal használnám, így leugrana 10g fékenként. A shimano servo-wave húzása nem tudom tudom mennyire jó és a kar bovden-húzása nem állítható fokozat mentesen az avidokkal ellentétben. Tudom, mindegyik jó választás, de mégis melyik a legjobb ?
Le fogom cserélni az sd5+fr5 párost. De nem tudom, hogy mit vegyek. 25e/pár alatt szeretnék maradni, kicsit számít a súly. Amin gondolkoztam az az sd7 fék+sd sl kar vagy xt fék+xt kar vagy lx fék+xt kar, a shimanokhoz viszont kellene vennem rw2 betétet (a mostaniak már kopottak), ami +3,5e. Az lx féket avid csavarokkal használnám, így leugrana 10g fékenként. A shimano servo-wave húzása nem tudom tudom mennyire jó és a kar bovden-húzása nem állítható fokozat mentesen az avidokkal ellentétben. Tudom, mindegyik jó választás, de mégis melyik a legjobb ?
Írta 2008. február 29. - 13:40
Zsero !
Már csak nálam találsz ! :-))))
Küldtem privit, ott leírtam mindent.
Már csak nálam találsz ! :-))))
Küldtem privit, ott leírtam mindent.
Marci
Írta 2008. február 28. - 14:19
Hol találok Kool Stopot? Probikeban elfogyott a cantis, azt mondták van helyette Fibrax, és hogy az is jó. Vagy inkább Corratec? Esetleg Ritchey?
Írta 2008. február 27. - 15:27
Vagy prónálj meg Corratec-et szerezni, kicsit ilyen áramvonalas formája van. Nekem az is nagyon bejött.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960