Megy ez (a tüskéket)...
Ezt igennek veszem :cool2:
Megy ez (a tüskéket)...Mondjuk vegyem le, és zsírozzam meg rendesen a féknyerget, vagy mi lehet a gond?
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Nem szólok bele, neked mi tetszik de nem drága ez a fék ? Mert azon kívül, hogy XT van ráírva, semmivel nem jobb, mint pl. ez: Shimano Altus/Acera/Alivio '09 (BR-M422) (16mm csavarral) | Fék Ha veszel, valami egyszerût vegyél, mert nincs nagy különbség köztük. A következõ szint, amire érdemes lépni, az a párhuzamosítós v-fékek. Én 15ért vettem e+h XTR-t (persze használtan, de hát féket vehetsz úgy is) , haverom is 18ezer körül talált szintén XTR-t. De szerintem XT-t is találsz.Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha megrendelek egy Shimano Deore XT (BR-T780) | Fék | Fék | V-fék | Kerékpár Webshop ilyen Shimano Deore XT V fék készletet, ....
A féktüske a váz tartozéka, elvileg szabványos mindegyik tüske.Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogyha megrendelek egy Shimano Deore XT (BR-T780) | Fék | Fék | V-fék | Kerékpár Webshop ilyen Shimano Deore XT V fék készletet, akkor ahhoz kapok-e féktüskét amin az el fog fordulni? Vagy a régi féktüskére fog-e passzolni ez az új fék? Vagy kell ehhez való féktüskét venni? Nem láttam sehol, hogy lenne hozzá féktüske.
Köszi
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
regi/hibas agyvaltokat veszek.
Felni megtakarít, fékpofa meg reszel ha nem segít pofa csere. Persze az alapvetõ hogy rendesen van felszerelve és beállítva.