Rólam van szó?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen pedált vegyek?
Indította
GT-Rider
, 2003. március 31. 21:15
Írta 2004. május 18. - 15:02
Írta 2004. május 18. - 09:11
Írta 2004. május 18. - 08:11
A KONA Jackshit a legkirebb pedál iparis és 6900HUF
Ez azért így csúsztatás, mert van 6900-ért, de az nem iparis és van iparis, de az meg nem 6900. 8)
Írta 2004. május 17. - 20:24
Üdv emberek! Olyan pedált szeretnék amit tudok használni sima csukával, meg SPD-sel is. Olyan kellene ami már nem gagyi, de ha lehet még occsó. Köszi
Írta 2004. május 17. - 19:21
A KONA Jackshit a legkirebb pedál iparis és 6900HUF
szerintem tutifranko! 8)
szerintem tutifranko! 8)
Írta 2004. március 18. - 20:41
csak a BBB-nál lehetett látni idáig jó megoldást erre
illetve van a shitmanonak is asszem hasonló pedálja pl. pár Konán,de ocsmányul magasan van a taposós oldalának a felülete...
esetleg,ha veszel valami "dh-s",keretes pedált,és az 1ik oldaláról leszereled a karmokat + az egész miskulanciát,bár nem biztos,h menni fog...
illetve van a shitmanonak is asszem hasonló pedálja pl. pár Konán,de ocsmányul magasan van a taposós oldalának a felülete...
esetleg,ha veszel valami "dh-s",keretes pedált,és az 1ik oldaláról leszereled a karmokat + az egész miskulanciát,bár nem biztos,h menni fog...
Írta 2004. március 18. - 14:56
sõt van spd-be pattintható mûanyag keret is. shimano. azt meg hogy lehet-e ilyet szerezni külön ne kérdezd. nekem pedálhoz adták.
Írta 2004. március 18. - 14:32
Belepes-kilepes ugyanugy megy mint a tobbi pedalnal, csak itt nem mindegy melyik oldalon probalkozol.
A sima pedal oldala pedig eleg ahoz hogy sima cipovel tekeregj vele.
De jo megoldas szerintem a keretes SPD is, azt is lehet cipoben tekerni, persze nem tul kenyelmes, de legalabb spd-vel kompromisszummentes.
A sima pedal oldala pedig eleg ahoz hogy sima cipovel tekeregj vele.
De jo megoldas szerintem a keretes SPD is, azt is lehet cipoben tekerni, persze nem tul kenyelmes, de legalabb spd-vel kompromisszummentes.
Írta 2004. március 18. - 14:19
Van-e valakinek tapasztalata olan pedálról, ami az egyik oldalán sima platform, és csak a másik old.on van patent? Ugyanis nem tehetem, hogy mindig bringás cipõben menjek mindenhová akármikor. Állandó közlekedésre használom a bringámat városban is, akár rövid távra is, ill. mikor milyen ruházatban... Hülyén nézne ki pölö öltöny-nyakkendõ plusz spd cipõ, vagy egyenruha vagy bármi más shimano cipõvel ;D Szóval érdekelne tartósság, megbízható mûködés, belépés-kioldás ilyen-olyan cipõvel? Bármi tapasztalat érdekel... Amit eddig néztem, aza Shimano egyik modellje volt , ill. a BBB-nek is van valami hasonló... Köszi elõre is: ger
Írta 2004. március 04. - 23:21
Írta 2004. március 04. - 23:00
Írta 2004. március 03. - 19:00
Írta 2004. március 03. - 13:19
JA, nekünk is Õ hozta. Ha szerencséd van akkor bele tudja rakni egy másik szállítmányba és akkor kevesebb postakölcséget, átutalási dijjat kell fizetned.
Az Adidász mé nem hoz be csak 3-4 féle cipõt?
És mért akarák mindenáron rámsózni a csúcs Országúti cípõjüket, mondván, hogy az a legkönnyebb meg a legjobb?
Az Adidász mé nem hoz be csak 3-4 féle cipõt?
És mért akarák mindenáron rámsózni a csúcs Országúti cípõjüket, mondván, hogy az a legkönnyebb meg a legjobb?
Írta 2004. március 03. - 12:31
Írta 2004. március 02. - 20:45
na ezt megszívtam
nincs az országban malet c.... hogy rohadna meg... minimum 2 hét mire megkapom.... fuck
nincs az országban malet c.... hogy rohadna meg... minimum 2 hét mire megkapom.... fuck
Írta 2004. március 02. - 15:07
Írta 2004. március 01. - 22:05
Hogy tekerni lehet-e?!?csk tekerni lehet e benne?
Istenkirály cipellõ....Jó kis merev talp,szal akár CC-re is használhatod,ha nem akarsz vmi futurista lábbelivel rohangálni,de tényleg az a mindenes fajta...És mellé nagyon strapabíró (a Shitmano cipõm gumitalpa 3 verseny és 6 másik tekerés alatt Lkopott,ezt meg gyûröm nonstop fél éve,és meg se látszik rajta)
Legtöbb cipõ talán a Hunyadiban lesz.
Írta 2004. március 01. - 21:30
hát cipõm még nekem sincs.. de ez a beszúrt képen lévõ teccik, csk tekerni lehet e benne?
amúgy pesten hol a legnagyobb a csuka választék???
amúgy pesten hol a legnagyobb a csuka választék???
Írta 2004. február 29. - 01:22
egy WELLGO WPD 103 DH (ált ez van fenn a PolarXen)
meg ha kész lesz majd a CC keró,akkor azon lesz egy használt Shimano nemtomhányas:)
meg ha kész lesz majd a CC keró,akkor azon lesz egy használt Shimano nemtomhányas:)
Írta 2004. február 29. - 00:26
Hmmm!
Ez a Launch elgondolkodtatott kell-e nekem racer cipõ ami két lépésre a bicótól már röhelyesen hat. Ebben meg lehet nyomni és a régi Airwalk-omra emlékeztet amit baromira szerettem.
Árban ha tényleg 15 akkor nem is rossz.
Little: Te milyen pedált használsz mellé?
Ez a Launch elgondolkodtatott kell-e nekem racer cipõ ami két lépésre a bicótól már röhelyesen hat. Ebben meg lehet nyomni és a régi Airwalk-omra emlékeztet amit baromira szerettem.
Árban ha tényleg 15 akkor nem is rossz.
Little: Te milyen pedált használsz mellé?