szép pedál!http://www.pinkbike....ew&image=145446
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Milyen pedált vegyek?
Indította
GT-Rider
, 2003. március 31. 21:15
Írta 2004. január 18. - 14:11
Írta 2004. január 18. - 01:10
Írta 2004. január 17. - 02:13
Közben ránéztem MTBR-re is... meg vagyok gyõzve !
Cipõt ajánlotok hozzá, (hogy legyen egy kis OFF is) ?
Cipõt ajánlotok hozzá, (hogy legyen egy kis OFF is) ?
Írta 2004. január 17. - 00:29
az a sok ember valoszinuleg soha nem vette a kezebe a zsirzopisztolyt amit a hasznalatiban kiemelve emlitenek ...
es fejuket vakargatva valszeg eldobaltak a 2 kis mua darabot ami erre a celra szolgal..namarmost
aki szidja az valszeg valamit elbaszott ,es a figyelmetlenseget es a lustasagat masra tereli..
..szerintem qrva jo !
es fejuket vakargatva valszeg eldobaltak a 2 kis mua darabot ami erre a celra szolgal..namarmost
aki szidja az valszeg valamit elbaszott ,es a figyelmetlenseget es a lustasagat masra tereli..
..szerintem qrva jo !
Írta 2004. január 16. - 17:58
Írta 2004. január 16. - 17:47
Az Eegbeater télleg olyan nagyon jó ? Érdemes venni egyet ? (Nem magamnak lesz ! )
Írta 2004. január 15. - 22:57
jó ám ez a WAM-B25 CNC platform pedál!Nekem is az van, rohattul megéri.Na meg mondjuk, iszonyú lassan kopnak el a szögek. Igaz, én eksönbe jutottam hozzá (kb 2 éve, forgalmazóváltás, a régi félt, hogy rárohad, és frankón 5ezerér adta.) Na persze, ahhoz,hogy a cuccokhoz olcsóbban hozzájuss, mindig ügyeskedni kell. (spanolni az eladókkal pl)
Írta 2004. január 15. - 19:16
en is az atomic ra voksolok, mar csak a formaja miatt is.. az azonic egy kicsit fapapucsos..
de egyikkel sem jarnal rosszul..
de egyikkel sem jarnal rosszul..
Írta 2004. január 15. - 19:01
Ugyanez a gondolatmenet ment végig a fejemben is... hiába no..pojáca vagyok ! ;D
Írta 2004. január 15. - 18:49
sztem nem sokan használnak itt ilyeneket, de márcsak azértis az atomic lab, mert ugye a switch/supernova meghatároz egy MF szintet. és azonic pedált lehet itthon is kapni. ergo nem trendi. ;D
Írta 2004. január 15. - 14:49
Segítsetek dönteni !
Azonic A-Frame vagy Atomic Labs AirCorp ? Megéri-e a + $-t az AirCorp ?
Azonic A-Frame vagy Atomic Labs AirCorp ? Megéri-e a + $-t az AirCorp ?
Írta 2004. január 15. - 12:23
Segítséget szeretnék kérni spd pedállal kapcsolatban.
ZE
1, elso patent pedal felhasznalo..???
2, ha igen, nezd meg az utcai cipod sarkat hogy egyforman csampazod-e.
3, ha felemas , akkor ott a hiba ..!!
4, ha nem ,akkor a hajtomu/pedal/patent/cipo/..allithato,javithato,cserelheto..
Írta 2004. január 15. - 09:50
Köszi Lord, de ezt nem sikerült még megbeszélnem a cipõvel mert még csak a pedál van meg.
De ezek után már nem is fogom megkérdezni, hogy mit szól hozzó a cipõcske! ;D
szammer
De ezek után már nem is fogom megkérdezni, hogy mit szól hozzó a cipõcske! ;D
szammer
Írta 2004. január 14. - 23:42
Szerintem a cipõ nem fogja bevágni a udrcit hogy csak egy 515-össel puszizik 8)
Írta 2004. január 14. - 22:53
Kedves gyümölcs rokon! ;D
A kompatibilitást vágtam eddig is,
a kérdésem inkább arra irányult: az M221-es cipõhöz nem lenne-e jobb egy profibb pedál?
szammer
A kompatibilitást vágtam eddig is,
a kérdésem inkább arra irányult: az M221-es cipõhöz nem lenne-e jobb egy profibb pedál?
szammer
Írta 2004. január 14. - 19:43
Írta 2004. január 14. - 19:01
Szerintetek ha van egy SH 515-ös pedálom ahhoz alkalmas lesz az SH M221-es cipõ?
A többi shimano cipõ nem igazán jön be (szín, stb).
Vagy inkább cseréljem el egy komolyabb pedálra az 515-öst?
Ha valakinek a lelkivilágát felháborítottam ezzekkel a kérdésekkel akkor szorri. ;D
kösz
szammer
A többi shimano cipõ nem igazán jön be (szín, stb).
Vagy inkább cseréljem el egy komolyabb pedálra az 515-öst?
Ha valakinek a lelkivilágát felháborítottam ezzekkel a kérdésekkel akkor szorri. ;D
kösz
szammer
Írta 2003. november 05. - 13:25
Megint jól járt velem a Shimano. Vettem egy pedált, csúcs kényelmes.....
A használt pedálom teste (SPD) el volt deformálódva (az alu test a támaszkodó felületen kenõdve). Jó hogy kényelmetlen volt..... Azért köszönöm a hozzászólásokat!!!
!!!!A rendeltetésszerû használatról csak ennyit!!!!!
A használt pedálom teste (SPD) el volt deformálódva (az alu test a támaszkodó felületen kenõdve). Jó hogy kényelmetlen volt..... Azért köszönöm a hozzászólásokat!!!
!!!!A rendeltetésszerû használatról csak ennyit!!!!!
Írta 2003. november 04. - 20:47
Üdv!
Pl itt: http://www.thalersports.de/adidas.php
Csak éppen beszerezni nem lesz egyszerû móka ha emellett döntesz.
Pl itt: http://www.thalersports.de/adidas.php
Csak éppen beszerezni nem lesz egyszerû móka ha emellett döntesz.
Írta 2003. november 04. - 20:09
Üdv !
Hol tudok az adidas kerékpáros patnent-pedál kompatibilis cipõinek utánanézni ? (Úgy tudom csinálnak ilyen cipõket, de a honlapjukon még nem találtam termékeket se az amerikain, se a britt se a magyar lapon nem. ) :
Hol tudok az adidas kerékpáros patnent-pedál kompatibilis cipõinek utánanézni ? (Úgy tudom csinálnak ilyen cipõket, de a honlapjukon még nem találtam termékeket se az amerikain, se a britt se a magyar lapon nem. ) :