Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Milyen pedált vegyek?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
157 hozzászólás a témában

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A Launch az most 14,9 a sp-ben.
Az idei "DX" meg az a tipikus "felnemvenném" cipõ

Most találtam meg azt a cipõt amit keresek egy ideje (nem tudtam a tipusát), eddig csak versenyzõkön láttam; Adidas Hematoma ez a király DH cipõ

A képeket lehagytam:
http://www.jensonusa...sh/SH703B04.jpg

Posted Image

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
huuu ha a DX em szétmegy ilyet veszek!!!ez nagyon überállatzsirkirálysirályistencsászár meg ultrahipermega :D szuper mennyibe kerül? (amugy a 2004-es DX-t látta már vki? )
jahh pedállal kapcsolatban.... olyan pedált láttam és emeltem ;D egy Mongoose Raf BMX röl leszedett grind pedál,cserélhetö szegecsekkel minfd 2 oldalt, de az egyik oldalon egy (nem tom miböl készült,acél szerintem..) lap.. Qrva állatul nézett ki..
a sulya sem kutya(a sulyábol itélve a tankokat is ebböl készitik), de egész olcson nyomták... valami 7 körül volt

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

http://www.vsportgro.../s_Launch04.jpg

Ez lészen nekem,már fél éve.44-es:)Ez az egyetlen olyan darab,ami SPD-s az MTB-BMX részlegbõl,és olyannyira casual,hogy fél éve hordom nap mint nap:D Ha jól emléxem,17ért vettem,és van rá 1 év gari,bár a fejemet azért nem tenném rá.Iszonyat jó,BÁRMIRE,ugyanis feneette jól néz ki ( a dually inkább punk style,a hammer meg túl deszkás,ez pedig pont az a NYAMM:) ) és mind1,milyen pedál van fenn,lehet vele küldeni.Az SPD dokk mélyen van,nem a karmon áll szerencsére az ember,és ha épp nincs benn,a gumi borítást vissza lehet rakni a talpára (ezt egyébként érdemes havas idõben megtenni,mert beleragad a hó,és fél órával késöbb a melegben kiolvad onnan egy liter víz:) ).
Jahh,talán csak focizni nem lehet benne;túl kemény a talpa:)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Azon kívül, hogy 43 a legnagyobb ami van az üzletben abbol is max 2 darab (launch) azon kívül csak jókat hallottam, olvastam róla külföldi oldalakon.
Mindenki elégedett vele. Én is vettem, volna ilyet, mert elég jó áron van most, csak méret nincs belölle.

A Superpole március elejére, sportkiállításra (mingyá itten van, kiváncsi vagyok, idén mennyit csúsznak) igéri az idei szállítmányt, amiben lesz minden méret,...

Én kinéztem tõlük az Attac névre halgató egyént, próbálnám már!

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Nem találtam megfelelõ topic-ot ezért itt kérdezem meg hogy milyen cipõket használtok és azok mennyire váltak be?

Mallet C-hez akarok cipõt és egy 661-on gondolkozom? Valakinek valami tapasztalat?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Igen, a Mallet nél így van, de a sima egg beaternél úgy variálod ahogy akarod.

Én a 15° os variációt fogom használni, ha végre megcsinálódik a rugóstagom. ::)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás
lehet forgatni es hasznalni forditva, csak annyi a gaz , hogy ezzel a kioldas sebessege is valtozik

ugyanis ha forgatod, akkor ellehet erni a hamarabb old-gyorsan, vagy a kesobb-lassan

kinek-kinek melyik a szimpatikus.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Azért van puhább anyagyból a stoplija, hogy ne a pedál szerkezete kopjon, hanem a stopli, ezzel megakadájozható, h pár év után ne legyen tökéletes a kapcsolat a stopli és a dokkolóegység között.

A stopli kb ugyanannyi hazsnálat után érik mg a cserére mint egy spd-s, ugyanis ezeket a stoplikat megfordíthatod 180°ban és még a cipõkön is kicserélheted, tehát 4 oldalról kell elkoptatnod ahoz, hogy ne müködjön rendesen, míg a SPD-seket csak a 2 cipõn tudod variálni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
csak azért szívás,mert elég gyorsan kopik a saját,amúgy elég drága stoplija,és nincs mire váltani,ha nem akarsz olyan sûrûn perkálni érte
de embere válogatja,h ez milyen fontos szempont

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Mallet C :
Itt van a szobámban, sajna még nem szereltem fel, mert nincs használható álapotban a bicóm.
Ilyen igényesen csomagolt cuccost is ritkán tlálni a piacon (mármint a magyaron)

Sima cipõvel is lehet használni, de úgy nem tart, a dokkoló rész meg szétnyomja a talpad.

Little Yard Boy írta, hogy nem kompatibilizál az spd stoplival, és?? Minden pedálhóz adnak stoplit.

A Mallet nem zsírzógombos, ezért a szétszed, bezsíroz,... variáció a megfelelõ.
A szétszedéshez a dobozban találsz útmutatót, sok okossággal.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
meg valaki említette hogy zsírozni kell.
milyen zsírzó pisztolyt lehet használni??? vagy szétszed, kdzsuváz bezsírioz összerak

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hmm
én most makkantottam meg a welogo nagy magnézium platformom... kb 1500 kilcsi és napi mini ugrások (értsd max 0,5 méter+ padkák vízmosás...)
sokat kibírt ahoz képest hogy golyós kónuszos...

most lesz helyette malett c tükörtolyás... remélem beválik... aszongyák hogy megy sima cipellõvel is

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
a 340grammos golyóscsapágyas verziót használtam pár hónapig. ha nem duruvlsz, és tényleg semmi ugrás akkor jó lehet sztem.. bár a bütykök télleg kopnak. viszont ha kicsiket is ugrassz, akkor a keret szépen el fog hajolni és pár visszahajlogatás után eltörik, mer ugye alu.. legalábbis én így jártam.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
hát ja spd....
majd még elválik ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
Nem néz ki rossznak, kis kecses. Ennek mintha kicsit vastagabb lenne a kerete, meg nemtom milyen anyag, de ha alu akkor sztem kopni fognak rajta a bütykök ugyanúgy mint az ami most is van neked(em). Vegyél SPD-t! ;D

Juhi

Juhi

törzsvendég

• fórumtag
  • 735 hozzászólás
hát nekem velgó acél keretes pedálom van!Szép nagy szedi a cipõt de nem csúszik! ;D Sajna me jukasztotta ki az oldschool nikeomat :'(

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
most nézegettem ezt a B+ pedált, és lévén, hogy SPD rendszer egyenlõre engem nem hódított meg, elég jó cuccnak tûnik CC-re:

B+ pedál

ja és elvileg a Cseke szerint iparicsapágyas, és 240 g :o

valakinek van tapasztalata ezzel a cuccal?

edit:
ja az ára az 6E Ft

:Flash

:Flash

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
nekem egy wellgo pedálom van és teljesen emg avgyok vele elégedve.olcsó és ha törik nem kell sajnálni.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Wellgo WPD 103;személy szerint ennek a hívõje vagyok:D NYAMM:D (jahh,és relatíve olcsó is,azt hiszem,olyan 13 körül van)
http://www.bikemag.h..._0761.sized.jpg
Bár a Crank Bros szem lehet rossz,de ahhoz nem jó a sima SPD-s stopli,és meg is kérik az árát
Illetve vannak még a Shitmanok,nézz szét;
www.shimano-europe.com
ill www.bikediszkont.hu az árak miatt

fucsa

fucsa

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
:o Noshat sporttarsak segitsegre lenne szuksegem igaz egyelore csak erdeklodes, hogy mi oenzbe kerul egy keretes spd amit leginkabb lejtozesre hasznalna a tulajdonos (en).Nomeg persze az sem lenne hatrany ha tudnam, hol?Szal ha birtok ne kimeljetek az informacioval!!! ;)