Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Milyen pedált vegyek?

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
157 hozzászólás a témában

erchegyia

erchegyia

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Rólam van szó?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
beépített ember? 8)

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás

A KONA Jackshit a legkirebb pedál iparis és 6900HUF

Ez azért így csúsztatás, mert van 6900-ért, de az nem iparis és van iparis, de az meg nem 6900. 8)

erchegyia

erchegyia

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Üdv emberek! Olyan pedált szeretnék amit tudok használni sima csukával, meg SPD-sel is. Olyan kellene ami már nem gagyi, de ha lehet még occsó. Köszi

Baráth

Baráth

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
A KONA Jackshit a legkirebb pedál iparis és 6900HUF
szerintem tutifranko! 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
csak a BBB-nál lehetett látni idáig jó megoldást erre
illetve van a shitmanonak is asszem hasonló pedálja pl. pár Konán,de ocsmányul magasan van a taposós oldalának a felülete...
esetleg,ha veszel valami "dh-s",keretes pedált,és az 1ik oldaláról leszereled a karmokat + az egész miskulanciát,bár nem biztos,h menni fog...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
sõt van spd-be pattintható mûanyag keret is. shimano. azt meg hogy lehet-e ilyet szerezni külön ne kérdezd. nekem pedálhoz adták.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Belepes-kilepes ugyanugy megy mint a tobbi pedalnal, csak itt nem mindegy melyik oldalon probalkozol.
A sima pedal oldala pedig eleg ahoz hogy sima cipovel tekeregj vele.

De jo megoldas szerintem a keretes SPD is, azt is lehet cipoben tekerni, persze nem tul kenyelmes, de legalabb spd-vel kompromisszummentes.

ger

ger

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Van-e valakinek tapasztalata olan pedálról, ami az egyik oldalán sima platform, és csak a másik old.on van patent? Ugyanis nem tehetem, hogy mindig bringás cipõben menjek mindenhová akármikor. Állandó közlekedésre használom a bringámat városban is, akár rövid távra is, ill. mikor milyen ruházatban... Hülyén nézne ki pölö öltöny-nyakkendõ plusz spd cipõ, vagy egyenruha vagy bármi más shimano cipõvel ;D Szóval érdekelne tartósság, megbízható mûködés, belépés-kioldás ilyen-olyan cipõvel? Bármi tapasztalat érdekel... Amit eddig néztem, aza Shimano egyik modellje volt , ill. a BBB-nek is van valami hasonló... Köszi elõre is: ger

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
Iljics e-mail és MSN : iljicske@hotmail.com
forrás: Iljics's adatlap ;)

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hmm
mi a zemil címe iljicsnek???

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás

mondván, hogy az a legkönnyebb meg a legjobb?

...meg aza legdrágább? ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
JA, nekünk is Õ hozta. Ha szerencséd van akkor bele tudja rakni egy másik szállítmányba és akkor kevesebb postakölcséget, átutalási dijjat kell fizetned.

Az Adidász mé nem hoz be csak 3-4 féle cipõt?
És mért akarák mindenáron rámsózni a csúcs Országúti cípõjüket, mondván, hogy az a legkönnyebb meg a legjobb?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
írjál iljicsnek.
palmernek is õ hozta elég olcsón.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
na ezt megszívtam
nincs az országban malet c.... hogy rohadna meg... minimum 2 hét mire megkapom.... fuck

Serviceman

Serviceman

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás
Hy!

Tudd valaki valamit az Adidas Tacoma nevû cípõrõl?

Köszi!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

csk tekerni lehet e benne?

Hogy tekerni lehet-e?!?
Istenkirály cipellõ....Jó kis merev talp,szal akár CC-re is használhatod,ha nem akarsz vmi futurista lábbelivel rohangálni,de tényleg az a mindenes fajta...És mellé nagyon strapabíró (a Shitmano cipõm gumitalpa 3 verseny és 6 másik tekerés alatt Lkopott,ezt meg gyûröm nonstop fél éve,és meg se látszik rajta)
Legtöbb cipõ talán a Hunyadiban lesz.

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hát cipõm még nekem sincs.. de ez a beszúrt képen lévõ teccik, csk tekerni lehet e benne?

amúgy pesten hol a legnagyobb a csuka választék???

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
egy WELLGO WPD 103 DH (ált ez van fenn a PolarXen)
meg ha kész lesz majd a CC keró,akkor azon lesz egy használt Shimano nemtomhányas:)

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Hmmm!

Ez a Launch elgondolkodtatott kell-e nekem racer cipõ ami két lépésre a bicótól már röhelyesen hat. Ebben meg lehet nyomni és a régi Airwalk-omra emlékeztet amit baromira szerettem.

Árban ha tényleg 15 akkor nem is rossz.

Little: Te milyen pedált használsz mellé?