Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1082 replies to this topic

Tyito

Tyito

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,067 posts
Jó nagy tüzet rakunk és, ha addigra jó idõ lesz, rövidnadrágban a tüzhöz közelmenvén marhára lepörköljük lábszárunkról a szört. ;D

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 posts
A marhalábszárpörkölt az szuper! Erõspista lesz ugye? ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Egy oldallal visszább Rave kifejtette, hogy a Júl. 11-13 az idõpont.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
ööö... idõpont fixed??

pontosan melyik is? :-[

Babyface

Babyface

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Csatlakozom Jorus kollegához :D !

Én már említettem Rasnak, hogy szívesen átvállalom a fõzést, (persze csak akkor, ha nem paprikáskolompér lesz a menü ;D)

Mit szólnátok marhalábszár-pörkölthöz?

Pussz Mindenkinek!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Jorus: 4 személyre mellédobhatol egy spagetti alapot (Maggi, Knorr), és mingyá nemkell fûszer meg ketchup. (bár, jó az ha van, de szerintem alapot is vigyünk...)
Amúgy király ötlet! Benne vagyok! :)

Szerintem akkor idõpont fixed.

Rave

Kezedben a szervezés! :) (viszem a kannát...)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7,001 posts
Jorus: ;D

idõpont akkor van már végelelges?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Üdv Skaccok!

Arra gondoltam volt, hogy talán SAUH-on (-en) fõzhetnénk vmi mást, mint paprikás krumpedlit. Remek gyorsan elkészíthetõ, olcsó kaja kell, tehát mit szólnátok egy Bologna-i spagettihez, az egyszerûbbik fajtából? A dolog sarkallatos pontja, hogy kívánatos, a ragu (a'la Bolognese) és a tészta (carbonare) forró mivoltának idõbeni egybeesése. Ezt a legegyszerûbben úgy tudjuk megoldani, hogy két malomban õrölünk, vagy két bográcsban fõzünk. Ha eltekintünk ettõl, akkor persze elég egy bogi meg tûz, csupán a ragu már hül egy kicsit. Mindazonáltal mivel úgyis a forró tésztára tesszük, így elfogyasztása talán nem okoz akkora traumát a vájtnyelvûeknek sem. Mellette szól, hogy, ha csinálunk gey jó nagy adag ragut, akkor utána már csak a tésztát kell fõzõcskézni, ha vki még enne, ami azért valljuk be, még képzetlen egyedeknek sem lehet vállalhatatlan feladat.

Hozzávalók 4 személyre: kevás olaj, 6-8 fej veresshagyma, 250 grammos darálthús konzerv, 2 doboz paradicsom püré, só, cukor, fûszerek, (mint oregáno, bazsalikom, kakukkfû) egy üveg ketchup; továbbá egy csomag tészta.

Ja, és én szívesen megfõzöm, ha jön pár csellós hagymát puculni. Ez lehetne mondjuk az elsõ napi vacsi, másnap ebédre meg fõzhetne Babyface.

Nos?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hííííí banyeg eltévesztettem a házszámot, a 8. találkára nem kell kérdõjel a nevem mellé! ::) ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
;D ;D ;D

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Ras: Bocsánat! Tudom hogy jó minden betegségre a pia de ha lehet akkor elõzzük meg a betegséget!PIÁVAL! ;) :D

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
:'( :'( :'( :'( :'( Legyetek szívesek kérdõjelet rakni a nevemhez! Thnx :'( :'( :'( :'( :'(

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
lajos: jó munkásember tudja hogy a sör meg a bor meg a zalkohol mindenféle betegségre jó ;)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Joe: Max nem hányod össze-vissza a berendezést meg magad! ;)

Ras: Igen igazad van de ne legyen túl cool mert akkor még torokgyulladást kapunk! :D

JoeBlack

JoeBlack

vendég

• fórumtag
  • 44 posts
Ámbörök nekem a 11-12-13 nem vmi jo, mer épp (Nagy)Magyaroszágon leszek, azaz +yek Székelyföüdré. De bármi más yo.

Naaaaaa,léccilécciléccci tegyük át...de ha a 11-12-13 mindenkinek jó, akkor legyen, max nem leszek ott, és csak miattam vszínü nem fogjátok megváltoztatni a dátumot.

Üdvcsákó

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Butch: a sör meg a bor legyen COOL! 8)

Butchman

Butchman

vendég

• fórumtag
  • 66 posts
Üdv!

Lécci engem is irjatok már fel a listára. Az egyetlen ok ami miatt lehet, hogy nem leszek ott, az csakis az anyagi oldal lehet.

Rave: cool a feladat ;D

by(t)e

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Szerintem is mindenki jól fogja érezni magát! Veletek unatkozni?! ;D

juli

juli

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
:D Sziasztok!

Isteni!!! Ott leszünk akár hegyen-völgyön, tûzön-vízen is át, mindenképpen ;D ez kihagyhatatlan!!!

Már már nagyon várom :)

Puszi Mindenkinek :-* Juli

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 posts
Helló!

Azt hiszem Reve_Ace ez teljes mértékben teljesíthetõ feledet! ;D Jól fogjuk magunkat érezni!

lajos