Jó nagy tüzet rakunk és, ha addigra jó idõ lesz, rövidnadrágban a tüzhöz közelmenvén marhára lepörköljük lábszárunkról a szört. ;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
#1021
Írta 2003. március 25. - 14:52

#1022
Írta 2003. március 25. - 13:54

#1023
Írta 2003. március 25. - 11:53

#1024
Írta 2003. március 25. - 11:41

#1025
Írta 2003. március 25. - 10:38

Csatlakozom Jorus kollegához
!
Én már említettem Rasnak, hogy szívesen átvállalom a fõzést, (persze csak akkor, ha nem paprikáskolompér lesz a menü ;D)
Mit szólnátok marhalábszár-pörkölthöz?
Pussz Mindenkinek!

Én már említettem Rasnak, hogy szívesen átvállalom a fõzést, (persze csak akkor, ha nem paprikáskolompér lesz a menü ;D)
Mit szólnátok marhalábszár-pörkölthöz?
Pussz Mindenkinek!
#1026
Írta 2003. március 25. - 10:26

Jorus: 4 személyre mellédobhatol egy spagetti alapot (Maggi, Knorr), és mingyá nemkell fûszer meg ketchup. (bár, jó az ha van, de szerintem alapot is vigyünk...)
Amúgy király ötlet! Benne vagyok!
Szerintem akkor idõpont fixed.
Rave
Kezedben a szervezés!
(viszem a kannát...)
Amúgy király ötlet! Benne vagyok!

Szerintem akkor idõpont fixed.
Rave
Kezedben a szervezés!

#1027
Írta 2003. március 25. - 10:11

#1028
Írta 2003. március 25. - 10:06

Üdv Skaccok!
Arra gondoltam volt, hogy talán SAUH-on (-en) fõzhetnénk vmi mást, mint paprikás krumpedlit. Remek gyorsan elkészíthetõ, olcsó kaja kell, tehát mit szólnátok egy Bologna-i spagettihez, az egyszerûbbik fajtából? A dolog sarkallatos pontja, hogy kívánatos, a ragu (a'la Bolognese) és a tészta (carbonare) forró mivoltának idõbeni egybeesése. Ezt a legegyszerûbben úgy tudjuk megoldani, hogy két malomban õrölünk, vagy két bográcsban fõzünk. Ha eltekintünk ettõl, akkor persze elég egy bogi meg tûz, csupán a ragu már hül egy kicsit. Mindazonáltal mivel úgyis a forró tésztára tesszük, így elfogyasztása talán nem okoz akkora traumát a vájtnyelvûeknek sem. Mellette szól, hogy, ha csinálunk gey jó nagy adag ragut, akkor utána már csak a tésztát kell fõzõcskézni, ha vki még enne, ami azért valljuk be, még képzetlen egyedeknek sem lehet vállalhatatlan feladat.
Hozzávalók 4 személyre: kevás olaj, 6-8 fej veresshagyma, 250 grammos darálthús konzerv, 2 doboz paradicsom püré, só, cukor, fûszerek, (mint oregáno, bazsalikom, kakukkfû) egy üveg ketchup; továbbá egy csomag tészta.
Ja, és én szívesen megfõzöm, ha jön pár csellós hagymát puculni. Ez lehetne mondjuk az elsõ napi vacsi, másnap ebédre meg fõzhetne Babyface.
Nos?
Arra gondoltam volt, hogy talán SAUH-on (-en) fõzhetnénk vmi mást, mint paprikás krumpedlit. Remek gyorsan elkészíthetõ, olcsó kaja kell, tehát mit szólnátok egy Bologna-i spagettihez, az egyszerûbbik fajtából? A dolog sarkallatos pontja, hogy kívánatos, a ragu (a'la Bolognese) és a tészta (carbonare) forró mivoltának idõbeni egybeesése. Ezt a legegyszerûbben úgy tudjuk megoldani, hogy két malomban õrölünk, vagy két bográcsban fõzünk. Ha eltekintünk ettõl, akkor persze elég egy bogi meg tûz, csupán a ragu már hül egy kicsit. Mindazonáltal mivel úgyis a forró tésztára tesszük, így elfogyasztása talán nem okoz akkora traumát a vájtnyelvûeknek sem. Mellette szól, hogy, ha csinálunk gey jó nagy adag ragut, akkor utána már csak a tésztát kell fõzõcskézni, ha vki még enne, ami azért valljuk be, még képzetlen egyedeknek sem lehet vállalhatatlan feladat.
Hozzávalók 4 személyre: kevás olaj, 6-8 fej veresshagyma, 250 grammos darálthús konzerv, 2 doboz paradicsom püré, só, cukor, fûszerek, (mint oregáno, bazsalikom, kakukkfû) egy üveg ketchup; továbbá egy csomag tészta.
Ja, és én szívesen megfõzöm, ha jön pár csellós hagymát puculni. Ez lehetne mondjuk az elsõ napi vacsi, másnap ebédre meg fõzhetne Babyface.
Nos?
#1029
Írta 2003. március 25. - 07:31

Hííííí banyeg eltévesztettem a házszámot, a 8. találkára nem kell kérdõjel a nevem mellé! :
;D

#1030
Írta 2003. március 24. - 20:23

#1031
Írta 2003. március 24. - 20:16

Ras: Bocsánat! Tudom hogy jó minden betegségre a pia de ha lehet akkor elõzzük meg a betegséget!PIÁVAL!


#1032
Írta 2003. március 24. - 20:01

:'( :'( :'( :'( :'( Legyetek szívesek kérdõjelet rakni a nevemhez! Thnx :'( :'( :'( :'( :'(
#1033
Írta 2003. március 24. - 19:41

lajos: jó munkásember tudja hogy a sör meg a bor meg a zalkohol mindenféle betegségre jó

#1034
Írta 2003. március 24. - 19:15

Joe: Max nem hányod össze-vissza a berendezést meg magad!
Ras: Igen igazad van de ne legyen túl cool mert akkor még torokgyulladást kapunk!

Ras: Igen igazad van de ne legyen túl cool mert akkor még torokgyulladást kapunk!

#1035
Írta 2003. március 24. - 18:03

Ámbörök nekem a 11-12-13 nem vmi jo, mer épp (Nagy)Magyaroszágon leszek, azaz +yek Székelyföüdré. De bármi más yo.
Naaaaaa,léccilécciléccci tegyük át...de ha a 11-12-13 mindenkinek jó, akkor legyen, max nem leszek ott, és csak miattam vszínü nem fogjátok megváltoztatni a dátumot.
Üdvcsákó
Naaaaaa,léccilécciléccci tegyük át...de ha a 11-12-13 mindenkinek jó, akkor legyen, max nem leszek ott, és csak miattam vszínü nem fogjátok megváltoztatni a dátumot.
Üdvcsákó
#1036
Írta 2003. március 23. - 23:41

#1037
Írta 2003. március 23. - 21:18

Üdv!
Lécci engem is irjatok már fel a listára. Az egyetlen ok ami miatt lehet, hogy nem leszek ott, az csakis az anyagi oldal lehet.
Rave: cool a feladat ;D
by(t)e
Lécci engem is irjatok már fel a listára. Az egyetlen ok ami miatt lehet, hogy nem leszek ott, az csakis az anyagi oldal lehet.
Rave: cool a feladat ;D
by(t)e
#1038
Írta 2003. március 22. - 22:26

#1039
Írta 2003. március 22. - 21:04


Isteni!!! Ott leszünk akár hegyen-völgyön, tûzön-vízen is át, mindenképpen ;D ez kihagyhatatlan!!!
Már már nagyon várom

Puszi Mindenkinek :-* Juli
#1040
Írta 2003. március 22. - 11:27

Helló!
Azt hiszem Reve_Ace ez teljes mértékben teljesíthetõ feledet! ;D Jól fogjuk magunkat érezni!
lajos
Azt hiszem Reve_Ace ez teljes mértékben teljesíthetõ feledet! ;D Jól fogjuk magunkat érezni!
lajos