Vazze! Vazze! Vazze! Most eszmélek, hogy ez pont egybe esik a Hegyalja fesztivállal.
www.hegyaljafestival.hu
Ez "egy kicsit" jóó.
Eszt sz*p*m. Még késõbb eldöntöm, de valszeg ki kell hagynom az év legjobbnak igérkezõ taliját (is). :'(.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. június 20. - 01:00

Írta 2003. június 19. - 16:51

Kiváncsian várom, hogy hogyan fogsz tüzön (nem tüzhelyen) palacsintát sütögetni ;D Réviék kocsival jönnek, õk biztosan bevállalnak még egy p.sütõt is.
Írta 2003. június 19. - 16:04

Jujj de jóóóóóóóóóóóóó.
Már kurvára várom.Nekem idén asszem ez lesz a nyaralásom.
Én már valszeg csütörtök este fenn leszek mert reggel nem érnék oda sajna.
Palacsintasütõt vigyek vagy hoz valaki autoval?
Már kurvára várom.Nekem idén asszem ez lesz a nyaralásom.
Én már valszeg csütörtök este fenn leszek mert reggel nem érnék oda sajna.
Palacsintasütõt vigyek vagy hoz valaki autoval?
Írta 2003. június 19. - 14:56

Írta 2003. június 19. - 14:52

Írta 2003. június 19. - 14:37

Írta 2003. június 18. - 21:12

Írta 2003. június 17. - 08:35

Azt hiszem én pont emiatt megyek ;D ;D ;DKirályos!
Nyugtassatok meg,h lesz majd,aki akar "natur" tekerészni is,nemcsak DH+nõzés/pasizás+piálás lesz! ;D
Írta 2003. június 17. - 01:13

Részemrõl semmi biztatóval nem tudlak kecsegtetni. Esetleg elmehetünk "fát gyûjteni" (sauhiak tudják).
Írta 2003. június 16. - 22:29

Királyos!
Nyugtassatok meg,h lesz majd,aki akar "natur" tekerészni is,nemcsak DH+nõzés/pasizás+piálás lesz! ;D
Írta 2003. június 16. - 16:43

Nos Findli kedvesem elintézte a szállást!
A házakban szerintük 15 hely van, de ha jól emlékszem tavaly többen aludtunk ott! ;D
A házben alvóknak is kell hálózsák, mert nincs ágynemû.Víz lesz+áram is, úgyhogy zene jöhet.
A szállás díj éjszakánként 15e ft, amit szerintem osszunk el valahogy igazságosan.
Ha 40 fõvel számolunk, akkor az kb 400 ft/fõ/éjjel.
Véleményem szerinte nem hiszem, hogy ez bárki számára megterehlõ lenne, ha igen szóljon és kitalálunk mást.
A házakban szerintük 15 hely van, de ha jól emlékszem tavaly többen aludtunk ott! ;D
A házben alvóknak is kell hálózsák, mert nincs ágynemû.Víz lesz+áram is, úgyhogy zene jöhet.
A szállás díj éjszakánként 15e ft, amit szerintem osszunk el valahogy igazságosan.
Ha 40 fõvel számolunk, akkor az kb 400 ft/fõ/éjjel.
Véleményem szerinte nem hiszem, hogy ez bárki számára megterehlõ lenne, ha igen szóljon és kitalálunk mást.
Írta 2003. június 15. - 19:44

Írta 2003. június 13. - 20:57

Írta 2003. június 12. - 23:05

Ne aggódj a hegy tetején a várostól messze temérdek hely van! 
Ráadásul azt garantálom neked a nagy tali taglisták az utsó héten beszûkülnek. ;)szerintem kb 40 leszünk!
Yo: Ez a beszéd! ;D

Ráadásul azt garantálom neked a nagy tali taglisták az utsó héten beszûkülnek. ;)szerintem kb 40 leszünk!
Yo: Ez a beszéd! ;D
Írta 2003. június 12. - 22:23

Vá...........
A névsort olvasva, van ennyi hely a környéken, vagy a szomszád országba is átnyúlunk.? Ami biztos az biztos, viszek útlevelet, ne legyen gáz a szunyánál.
A híradóban csak annyi lesz, hogy külön vonat indult, mert a bicajosok már megint mennek valahová, Budapest és környéke fellélegezhet. ;D Egyébként én is a balcsira megyek utána, vagy onnan.
A névsort olvasva, van ennyi hely a környéken, vagy a szomszád országba is átnyúlunk.? Ami biztos az biztos, viszek útlevelet, ne legyen gáz a szunyánál.
A híradóban csak annyi lesz, hogy külön vonat indult, mert a bicajosok már megint mennek valahová, Budapest és környéke fellélegezhet. ;D Egyébként én is a balcsira megyek utána, vagy onnan.
Írta 2003. június 12. - 15:48

Írta 2003. június 12. - 11:50

Gondoltam hogy tetszeni fog
;D ;D ;D ;D
Amugy ha ez megnyugtat, akkor en a Balcsirol megyek, es oda is terek vissza a tali utan....ES MEGIS MEGYEK!!!!!

Amugy ha ez megnyugtat, akkor en a Balcsirol megyek, es oda is terek vissza a tali utan....ES MEGIS MEGYEK!!!!!

Írta 2003. június 11. - 20:36

Hi!
Köszi srácok a bíztatást. :-*
;D
Ja, nyaralni megyek az állatokkal (beleértve a barátnõt is),de nincs még veszve a dolog.
Még intézkedek.Legfeljebb SAUH-ról megyek balcsira.
Vole!
Ez mán teccik:
- veszunk piat, hogy ne emlekezz a gondjaidra ;D
Köszi srácok a bíztatást. :-*

Ja, nyaralni megyek az állatokkal (beleértve a barátnõt is),de nincs még veszve a dolog.
Még intézkedek.Legfeljebb SAUH-ról megyek balcsira.
Vole!
Ez mán teccik:
- veszunk piat, hogy ne emlekezz a gondjaidra ;D
Írta 2003. június 11. - 19:01

Tavaly K.va jó volt pedig 2 nap is esett idén még jobb lesz
Iden 3 napot fog esni?
;D ;D ;D ;D
A Vole nagy V !!!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. június 11. - 17:11