Van egy olyan érzésem ,hogy ez lesz az év bulija 8)
Kéne vinnem hazai páleszt,van még 50liter ;D
De olyan guggolós fajta
Tudjátok: guggolva kell elmenni a szomszéd kerítése elõtt be ne hívjon egy felesre ;D
Paraferee: ne irígykedj még nem is biztos hogy kapok fizetést >:(Meg még nincs hátsófékem
De mondjuk én tudok 2 embert még aki tuti jön+ 2-õt aki még gondolkodik , és még nincsenek listán.
Para: ha pénteken dolgozol nekem nehogy szombat reggel gyere le, mert téged tüzelünk el szombaton fa helyett!!
Valaki a Hajdúsági legények közül, aki kontaktust szokott teremteni Balibával, beszéljen vele légyszi dugja ide a képit annyira, hogy megerõsítsen abba a hitemben, hogy szombat este õk fognak fõzni!
Köszike!
sala: most sárga lettem... vagy csak ferdeszemû? vagy az egész csak azért van, mert trossz szemmel nézek rád? de a szemész csak látja... vagy most mi van? :
53??
hmm..
bõven sok, ahhoz, hogy tuti legalább 10en a kezdés elõtt lemondják...
A péntek reggeli 8:05 Bp- Sauh vonatra lesz bringaszállító intézve illetve a vasárnap du 4 felé induló Sauh- Bp-i gyorsa szintén. Szállás faházban illetve sátorban.A szállás ára 15000 ft/ éj, így minnél többen megyünk annál kevesebb.40 embernél kb 400 ft/ fõ/éj Víz, villany van. Meg libegõ is. A kaja: Pénteken Jorus nagymester fõz egy fantasztikus olasztésztás valamit hússal. Szombaton meg valami gulyás vagy pörkölt Így a kaja még megdobja a szállásdíjat kb 500-600 forintal. Így kb a két éjszaka+a két esti/ délutáni meleg kaja saccra kb 1500 ft/fõ . A piát mindenki magának hozza, úgyis berakjuk a közösbe és onnan b@... be.
Tavaly K.va jó volt pedig 2 nap is esett idén még jobb lesz!