es ket nagy melle meg nema az apjanak kocsmaja van es nimfomanias?!
akkor johet mert o az idealis no! ;-)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. július 05. - 20:27

Írta 2003. július 05. - 19:11

Írta 2003. július 05. - 11:36

Bocs,de mikor is lex pontosan?
Koronát ráértek itt váltani,minden túrista itt szokott.Remélem lejöttök a városba is zúzni.
Koronát ráértek itt váltani,minden túrista itt szokott.Remélem lejöttök a városba is zúzni.
Írta 2003. július 05. - 08:53

eric: 4szögtengelyes! 
Rave: bográcsot, állványt viszek! 8)
sala: jó dolog a vonatozás... sihuhúúúúú
A koronáról annyit, hogy sztem ott a helyszinen jobb áron tudsz bármely üzletbe bemenvén váltani, mint messze a határtól. :-\

Rave: bográcsot, állványt viszek! 8)
sala: jó dolog a vonatozás... sihuhúúúúú

A koronáról annyit, hogy sztem ott a helyszinen jobb áron tudsz bármely üzletbe bemenvén váltani, mint messze a határtól. :-\
Írta 2003. július 04. - 23:53

jaa:) jorus:) es meg ismetled is magad! ej, de freerider lettel! amugy csoportosan kene menni-sok ember, sok hmm. innivalo. szal meg amugyis szlovak testvereink szeretnek is minket.... haddnemondjam mennyire.. szal kockazatos vallalkozas:) lehet nehanyan nem ternunk vissza, de megeri a kockazatot!
bye
bye
Írta 2003. július 04. - 23:52

Most néztem meg a térképen hova is megyek.....
Zalaegerszeg-Bp =240km
Bp-SAUH kb=200
Hát laposra fogom ülni a seggem.
Ja utazás.Bicajkocsiban fogunk csövezni vagy fülkében?Lakat miatt kérdem.
Lesz piálás az úton (bevásároljak este) vagy csak odaértünk után?Ez a kérdést az alkeszek felé irányult ;D
Zalaegerszeg-Bp =240km
Bp-SAUH kb=200
Hát laposra fogom ülni a seggem.
Ja utazás.Bicajkocsiban fogunk csövezni vagy fülkében?Lakat miatt kérdem.
Lesz piálás az úton (bevásároljak este) vagy csak odaértünk után?Ez a kérdést az alkeszek felé irányult ;D
Írta 2003. július 04. - 23:50

Errõl egész megfeledkeztünk... bár nem kell sok, csak szeszre kell részemrõl... 8)
Írta 2003. július 04. - 23:42

Írta 2003. július 04. - 22:49

Na. szoval a formaisag kedveert kitoltom enis:) a jelentkezesi lapot. anjo, nem, csak h legyen irasos bizonyitek, h enis megjelenek a bulin:) sot, nemcsak en, hanem jon meg kisvajda, es kisvajda_haver is! szal + 3 arc jelen:) de az utobbi 2 sajnos csak vmelyik delutani vonattal tud leutazni utanunk:( tehat majd le kell menni ele, ha kicsomagolodtunk:)
es lenne meg egy felvetesem... sauh ott vana hatar mellett, es a hatar masik oldalan vk max 5 km-re van szlovak falu.. mi lenne ha...? szal ott miden ezerrel olcsobb:) tehat aki tud siman hozhatna utlevelet, atmehetneke siman bevasarolni... Vegulis otletnek nemrossz, ugye? zsomi kollegaval mindenkeppen atugrok... tehat MEGGONDOLNI!
bye
thez
es lenne meg egy felvetesem... sauh ott vana hatar mellett, es a hatar masik oldalan vk max 5 km-re van szlovak falu.. mi lenne ha...? szal ott miden ezerrel olcsobb:) tehat aki tud siman hozhatna utlevelet, atmehetneke siman bevasarolni... Vegulis otletnek nemrossz, ugye? zsomi kollegaval mindenkeppen atugrok... tehat MEGGONDOLNI!
bye
thez
Írta 2003. július 04. - 22:46

Na srácok,akkor jó bulit mindenkinek és ne csalodjak bennetek.(ugye tudjátok mire értem) ;D
A tûzet kizárolag rob-bal gyújtassátok,adjatok neki gázolajat ami olyannyira az,hogy 95-ös benzin
Zorkó.
Képeket,videókat minden mennyiségben!!!!
Üdv.
A tûzet kizárolag rob-bal gyújtassátok,adjatok neki gázolajat ami olyannyira az,hogy 95-ös benzin

Képeket,videókat minden mennyiségben!!!!
Üdv.
Írta 2003. július 04. - 19:55

Nos vazzzzzeeeee.....
elmegyek nem egész egy hétre nyaralni a kedvesemmel és képesek vagytok 8 oldalt teleírni mindenféle cseteléssel??
Ezért Baliba szegény szinte sírva hívott fel hol is van a kérdésem amit hozzá intéztem, de inkább megbeszéltük személyesen.
Szóval mégegyszer a lényeg:
A szállás 15eft/ éj
Ennyit kell összedobnunkm ahányan vagyunk.
Péntek este Jorus béby olasz estje
majd szombaton Baliba és Babyface közös duettje a kaja.
A házbann hogy lesz hely az majd lent kialakul...
gondolom sok jó ember....
A libegõ tavaly 200 ft volt /fõ per kör
Ha jól tudom zOrg képviseli a magazint....
Egyébként az összes moderátor és forumos szerzõtárs lent lesz...
Ja és Baliba szerintem van lyan felkészült, hogy a kopresszor mellé még besúvasztja a bográcsot, de Tyito ha te is berakod akkor legalább 2 lesz.
Bográcsállványt!!!! Az mindig otthon szokott maradni
elmegyek nem egész egy hétre nyaralni a kedvesemmel és képesek vagytok 8 oldalt teleírni mindenféle cseteléssel??
Ezért Baliba szegény szinte sírva hívott fel hol is van a kérdésem amit hozzá intéztem, de inkább megbeszéltük személyesen.
Szóval mégegyszer a lényeg:
A szállás 15eft/ éj
Ennyit kell összedobnunkm ahányan vagyunk.
Péntek este Jorus béby olasz estje
majd szombaton Baliba és Babyface közös duettje a kaja.
A házbann hogy lesz hely az majd lent kialakul...
gondolom sok jó ember....
A libegõ tavaly 200 ft volt /fõ per kör
Ha jól tudom zOrg képviseli a magazint....
Egyébként az összes moderátor és forumos szerzõtárs lent lesz...
Ja és Baliba szerintem van lyan felkészült, hogy a kopresszor mellé még besúvasztja a bográcsot, de Tyito ha te is berakod akkor legalább 2 lesz.
Bográcsállványt!!!! Az mindig otthon szokott maradni
Írta 2003. július 04. - 19:28

Írta 2003. július 04. - 19:25

Nyah, ugy nez ki hogy en is tudok jonni, de en mindenkepp hazban aludnek. Meg a vegen a nagy sotet ejszakaban valami fenevad lecsapna a kis pocokra... :'( :'( :'(

Mennyi a szallas?
Mennyi a libego a 3 napra?

Mennyi a szallas?
Mennyi a libego a 3 napra?
Írta 2003. július 04. - 19:08

Írta 2003. július 04. - 18:53

eric: viszek egy SPECIALIZED hajtómûvet köccsönbe, ha kell!
Szeged felõl Csubee, Ági és Tyito megy. Ha valakinek van igénye rá, befér még.
Szeged felõl Csubee, Ági és Tyito megy. Ha valakinek van igénye rá, befér még.
Írta 2003. július 04. - 17:57

Na b@ssza meg! Megkérdõjelesedett hogy megyek-e a talira. Sajna technikai okok miatt, és ha a szervizesnek nem sikerül beszereznie a jobb hajtókarba egy perselyt kedden, akkor lehet hogy részemrõl annyi... :'( :-\ :'( :'( :'( :'(
Írta 2003. július 04. - 17:26

KÉRDÉS & KÉRÉS
mozgatya már nekem is a fantáziámat ez a találka csak én sayna nem tudok menni.(bár sala hivott...de sz.tem inkább csak a protektorom kölcsönkérése erdekelte... :
) legközelebb mikor lessz...gondoltátok???
pl juli legvége aug. közepe???
mozgatya már nekem is a fantáziámat ez a találka csak én sayna nem tudok menni.(bár sala hivott...de sz.tem inkább csak a protektorom kölcsönkérése erdekelte... :

pl juli legvége aug. közepe???
Írta 2003. július 04. - 09:21

Akkor én is sátrazok 8)
Ki kell használni Sala kolléga naívságát!
Köszi!
A géptehenet meg majd kikötjük egy cölöphöz, úgyis jobban szeret idekint!
van benne légkondi? villany? internet? ???
Ja a sátrasok népes tábora velem együtt 2?
Ki kell használni Sala kolléga naívságát!

Köszi!

A géptehenet meg majd kikötjük egy cölöphöz, úgyis jobban szeret idekint!
van benne légkondi? villany? internet? ???
Ja a sátrasok népes tábora velem együtt 2?
Írta 2003. július 04. - 08:34

Hahó!
Én is igényt tartanék a házban egy helyre, mert nekem sincs sátram, de ha lenne sen tudnám hogy szállítani.
kislust
Én is igényt tartanék a házban egy helyre, mert nekem sincs sátram, de ha lenne sen tudnám hogy szállítani.
kislust
Írta 2003. július 04. - 08:12

a házban Kedvesem és Én is foglalnánk egy megfelelõ ágynak nevezhetõ helyet íccaka azon részére, amikor már a társaság lenyugodott és az alkoholpára gyõzedelmeskedett a többségen és így vízszintesbe kerülünk... :
hétvégén kiderítem miféle sütihegyek lesznek készítve... :

hétvégén kiderítem miféle sütihegyek lesznek készítve... :