Köszi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. július 08. - 10:15

Írta 2003. július 08. - 10:13

részünkrõl valszeg egy korábbi vonat lesz a másnapi meló és az otthoni kötelezõ teendõk miatt, de ha jól tudom vmikor fél5környékén van az a vonat, amivel a többség szándékszik a megszállást befejezni... 8)
Írta 2003. július 08. - 10:05

Lorka: akkor jó!
Én javaslok egy kb. 50km-es túraútvonalat, ami részben a Zemplén55 tt vonalán megy. Nagyon szép helyeken, bár néha kissé tolós, viszont izgalmas.
Vasárnap mikor szándékozunk lelépni és hanyas vonattal?

Vasárnap mikor szándékozunk lelépni és hanyas vonattal?
Írta 2003. július 08. - 09:38

Írta 2003. július 08. - 09:32

;D MudCow: igen...van hegy kivilágítás lehetõség... :
tavaly (igaz totál véletlen és asszem az alkoholfelhõ és köd vegyületének hatása alatt) teljes fényárba borítottuk a hegy két oldalát... :

tavaly (igaz totál véletlen és asszem az alkoholfelhõ és köd vegyületének hatása alatt) teljes fényárba borítottuk a hegy két oldalát... :

Írta 2003. július 08. - 09:31

Írta 2003. július 08. - 09:25

Írta 2003. július 08. - 09:22

Para: Tényleg van kapcsoló? ???
Amúgy megyünk mind a ketten. Sátor elvileg 3 személy! 8)
Sala: neked köszi a meghívást, de másnak is szüksége lesz rá!
Amúgy megyünk mind a ketten. Sátor elvileg 3 személy! 8)
Sala: neked köszi a meghívást, de másnak is szüksége lesz rá!

Írta 2003. július 08. - 09:03

;D ha igen, akkor is minek??
;D fogjuk, és fénybe borítjuk a a hegyet ;D
...hisz ott a kapcsoló... :
;D fogjuk, és fénybe borítjuk a a hegyet ;D
...hisz ott a kapcsoló... :

Írta 2003. július 08. - 08:57

vendég_Charon_*
Írta 2003. július 08. - 08:40

Lens viszel lámpást? Én szeretném elcipelni, de tudod egyedül félek a sötétben! 
Van valami konyektor ott fönn?

Van valami konyektor ott fönn?
Írta 2003. július 08. - 08:21

Részemrõl és ha jön zasszony tuti egy lájtos!(zassszony idén totál semmi komolyabb távot nem tekert!) túra az erdõbe 
liftezgetni meg ráérek d.u. 8)

liftezgetni meg ráérek d.u. 8)
Írta 2003. július 08. - 08:18

Írta 2003. július 08. - 08:07

Szasz'
jelentem linzer hegyekkel szállok vagy unk fel a vonatra pénteken... :
(barackoslekvárral töltött... 8) )
az idõjárásról ne beszéljünk... :-X
Csõváz és hátszél..
Joghurtos menetszélben oly jól jön a szemcsi... izé... PéeF voltam hüjeségerket összehordva...
jelentem linzer hegyekkel szállok vagy unk fel a vonatra pénteken... :

(barackoslekvárral töltött... 8) )
az idõjárásról ne beszéljünk... :-X
Csõváz és hátszél..
Joghurtos menetszélben oly jól jön a szemcsi... izé... PéeF voltam hüjeségerket összehordva...
Írta 2003. július 08. - 07:13

Mennyünk má! Igyunk má! Nézzünk csillagot... Szakadjunk el a város zajától, oda ahol reggel a párás erdõ szaga fogad, madarak csicsergésére ébredsz, és éjjel felborítja a sátrad egy giáns vérnyúl!
Meló elfeledve, élet átadva a barátoknak/nõknek, bicóknak, szórakozásnak. Mini nyaralás, várom már!
Ja, a legjobb: nincs pizzázó a libegõ alján (remélem). De fagyizó csak van valahol
Meló elfeledve, élet átadva a barátoknak/nõknek, bicóknak, szórakozásnak. Mini nyaralás, várom már!
Ja, a legjobb: nincs pizzázó a libegõ alján (remélem). De fagyizó csak van valahol

Írta 2003. július 08. - 01:31

Írta 2003. július 08. - 01:21

30 keró befér a bringás vagonba???
Legyen má hétvége-legyen má hétvége-legyen má hétvége!
Nagy-nagy csetes találkozó...Kocsmaharcosok elõre!Most nem lesz depi,csak hepi!
Legyen má hétvége-legyen má hétvége-legyen má hétvége!

Nagy-nagy csetes találkozó...Kocsmaharcosok elõre!Most nem lesz depi,csak hepi!
Írta 2003. július 08. - 00:48

ez igencsak valtozo... kallerfuggo.van amelyik lyukaszt, van amelyik firkal, de van emylik el sem keri, pedig ott all mellettem. van amelyiken van arca vegigszamolni a jegyeket(tapasztalat) es van amelyik meg a datumot se nezi meg... pl egy hettel korabbi jegyet adtam oda neki, igy amit vettem, masnap haszanltam fel:P MÁV joo: en szeretem, foleg h midennap vele utazok a szekesfovarosba:) janos hegy a lejooooooooobbbbbbbbbbbbb:P
bye
bye
Írta 2003. július 08. - 00:38

Háj mindenkinek!
Az én elmenetelem ismét 1 kissé kérdésessé vált ???, lévén valszeg telóvásárlásra adom a fejem (+ a pénzem), ugyhogy ezt a mulasztást lécci tekintsétek igazoltnak! :(Ha mégsem vennék telót, akkor 1000el m1ek és még sátrat is megpróbálok vinni magammal, habár ez utóbbit még nem tudnám garantálni.
na mind1, ha igy maradna minden, akkor igyatok heJettemis!
Palmi: Ha mégis mennék, én tutira vennék jegyet, viszont a pénztérgépszalagos verziót nemnagyon szokás kilyuggatni, inkább csak összefirkálják, lyuggatóst, meg nem kapsz egybefüggõen.
by(t)e
Az én elmenetelem ismét 1 kissé kérdésessé vált ???, lévén valszeg telóvásárlásra adom a fejem (+ a pénzem), ugyhogy ezt a mulasztást lécci tekintsétek igazoltnak! :(Ha mégsem vennék telót, akkor 1000el m1ek és még sátrat is megpróbálok vinni magammal, habár ez utóbbit még nem tudnám garantálni.
Ez most a nagy dilammám:
TELÓ vagy SAUHBMFTTBULI
???????????????
na mind1, ha igy maradna minden, akkor igyatok heJettemis!
Palmi: Ha mégis mennék, én tutira vennék jegyet, viszont a pénztérgépszalagos verziót nemnagyon szokás kilyuggatni, inkább csak összefirkálják, lyuggatóst, meg nem kapsz egybefüggõen.
by(t)e
Írta 2003. július 07. - 22:57

F@sza! A végén senki se vesz tikettet se magának, se a verdának, mert a nagy tömegben 1 úgyse tünik fel, azt mindenki vár majd a másikra:)
Egyébként úgy kell jegyet veni, hogy mindt 1xre és akkor biztos nem számolja át 1esével, mert má tele lesz a lukasztója a péntárgépszallaggal :
Egyébként úgy kell jegyet veni, hogy mindt 1xre és akkor biztos nem számolja át 1esével, mert má tele lesz a lukasztója a péntárgépszallaggal :