Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

VIII. BMFTeam Találkozó (Sátoraljaújhely)
Indította
Rave_Ace
, 2003. március 18. 17:57
Írta 2003. július 10. - 09:18

Írta 2003. július 10. - 09:16

Ezért is van egyrészt a találkozó ,hogy akikkel eddig csak fórumon "találkoztál" most megismerd személyesen is! a Bringádat nem viszik el ,mert rajtunk kivül fönnt nem lesz senki. Én is a délitõl megyek a keletibe ha akarsz gyere velem mondjuk akkor kettõnket ütnek el az autók,de kora reggel nincs is akkora forgalom! Még puhítsd a szüleidet

Írta 2003. július 10. - 08:59

Hátt igen, ez van.
Ilyenek miatt nem akarnak elengedni h.:
- pesten a délibõl a keletibe életveszélyes átbrinyózni, metrón meg nem lehet bringát szállítani
- elveszik a bringámat
- nem ismerek senkit
- mindenki csoportokban lesz és senkisem fog törõdni velem
- nincs egy qrva forint a telefonomon (úgyse lesz térerõ ;D) (egyébként elfogadható indok)
.............
Ilyenek miatt nem akarnak elengedni h.:
- pesten a délibõl a keletibe életveszélyes átbrinyózni, metrón meg nem lehet bringát szállítani
- elveszik a bringámat
- nem ismerek senkit
- mindenki csoportokban lesz és senkisem fog törõdni velem
- nincs egy qrva forint a telefonomon (úgyse lesz térerõ ;D) (egyébként elfogadható indok)
.............
Írta 2003. július 10. - 08:58

Jorus béjbi: ha tudtok, 2 lónak csináljatok helyet a vonaton... Gödöllõn kitöltjük 
:-*köszi

:-*köszi
Írta 2003. július 10. - 08:54

Írta 2003. július 10. - 08:52

Írta 2003. július 10. - 08:51

Azaz péntek reggel 7?Jaj! Mégse megyek. Á, csak vicc volt! Akinek van kedve bandázni (Kala, TheZ, Lorka (?), jómagam) az legyen 7kor a keletiben kb.
Ha igen én benne vagyok ha nem zavarok :

Írta 2003. július 10. - 08:36

Az utolsó pillanatban egy lemondás:
végül már tényleg le kell mondanom a találkozót, mivel szülõk nem engednek L (ne akarjátok tudni milyen indokokkal...). Mindenkinek köszönöm aki megpróbált hozzásegíteni a talihoz! :-* :-* :-*
Remélem jól fogjátok érezni magatokat, jó szórakozást!
végül már tényleg le kell mondanom a találkozót, mivel szülõk nem engednek L (ne akarjátok tudni milyen indokokkal...). Mindenkinek köszönöm aki megpróbált hozzásegíteni a talihoz! :-* :-* :-*
Remélem jól fogjátok érezni magatokat, jó szórakozást!

Írta 2003. július 10. - 08:27

sütemények készen vannak...puhulnak... nyammm...
sajna ricsi bácsi motovaderi nélkül kell hogy menjek, mert nem kapni... csak2.6"ost, azt meg már nem akarok be rakni :

MG: PÁLYA KI LESZ JELÖLVE MINT TAVALY??
PéeF
Írta 2003. július 10. - 08:27

Jaj! Mégse megyek. Á, csak vicc volt! Akinek van kedve bandázni (Kala, TheZ, Lorka (?), jómagam) az legyen 7kor a keletiben kb.
Írta 2003. július 10. - 07:43

Vole, ez a fórum már csak ilyen! 
Kala: gyógyulást szegény haverodnak. 2 csukló egyszerre, az már durva.
Tényleg nincsen lemondási hullám,ezt nem hiszem el!

Kala: gyógyulást szegény haverodnak. 2 csukló egyszerre, az már durva.
Tényleg nincsen lemondási hullám,ezt nem hiszem el!
Írta 2003. július 10. - 01:39

Jojoba + Fityisz?? :
:
:
;D ;D ;D ;D ;D
Most mar ugy nez ki, hogy biztosan megyek....hacsak valami kozbe nem jon... :-\ :-\

Most mar ugy nez ki, hogy biztosan megyek....hacsak valami kozbe nem jon... :-\ :-\

Írta 2003. július 09. - 23:56

Szóval azon tanakodtunk, hogy mennénk mi is......ha lehet :
:
:
jojoba + fityisz, ja és persze sátor....meg ez meg az.........

jojoba + fityisz, ja és persze sátor....meg ez meg az.........
Írta 2003. július 09. - 22:49

Írta 2003. július 09. - 22:42

Na összefoglalom utóljára:
1, aki tud hozzon sátrat
2, mindenki hozzon takarót, hálózsákot mert a házban sincs ágynemû
3, a pénz lehetõleg 200 illetve 500 formátumban legyen nálatok ne fémpénz formájában!!
1, aki tud hozzon sátrat
2, mindenki hozzon takarót, hálózsákot mert a házban sincs ágynemû
3, a pénz lehetõleg 200 illetve 500 formátumban legyen nálatok ne fémpénz formájában!!
Írta 2003. július 09. - 22:29

Írta 2003. július 09. - 22:14

Ma nekiáltam csomagolni mivel a nagy távolság miatt csütörtökön délután indulok pestre.
Hát szelektálnom kell rendesen.Viszem a fél lakást ;D
Drogokról gondoskodik valaki? :
;D Nahh csak vicc vót ;D
A fönököm azt mondta: " Jómunkásember vagyok,úgyhogy vigyázzak magamra" ;D
KItaláltam hogy veszek egy Vodkát meg paradicsomlevet meg füszereket és Bládimérizni fogok elsõ este.Van hütõ?Melegen kicsit szar lesz a pia..... :-\
Ha valakinek van kedve lejöhetne elém csüt.este 10 re a délibe.NIncs kedvem pesten egyedül császkálni.
Más hirtelen nem jutott eszembe..
Sala
Hát szelektálnom kell rendesen.Viszem a fél lakást ;D
Drogokról gondoskodik valaki? :

A fönököm azt mondta: " Jómunkásember vagyok,úgyhogy vigyázzak magamra" ;D
KItaláltam hogy veszek egy Vodkát meg paradicsomlevet meg füszereket és Bládimérizni fogok elsõ este.Van hütõ?Melegen kicsit szar lesz a pia..... :-\
Ha valakinek van kedve lejöhetne elém csüt.este 10 re a délibe.NIncs kedvem pesten egyedül császkálni.
Más hirtelen nem jutott eszembe..
Sala
Írta 2003. július 09. - 21:54

Na hogy lássunk vmit a visszamondási hullámból is; egy kedves barátom nem tud jönni,ugyanis Ltörte mindkét csuklóját

Írta 2003. július 09. - 19:32

hálóó ;D
lesz gombaszedéééés?? kiralysag...de akkor viszek egy gyesznót mer az jól vadõássza a gombákat

era: kislustal 15.30kor talexunk a pénztárnál, szal ha gondoljátok ott is konnektolhattok ;D ;Djééé...te is Csepelrû' vagy?
lesz gombaszedéééés?? kiralysag...de akkor viszek egy gyesznót mer az jól vadõássza a gombákat

era: kislustal 15.30kor talexunk a pénztárnál, szal ha gondoljátok ott is konnektolhattok ;D ;Djééé...te is Csepelrû' vagy?

Írta 2003. július 09. - 19:16

mi is inkább a frankfurtit preferálnánk Julcsival... (veled vagyunk Charon ;D)
de abból jó sokat
Para addig már kézenállva is kibírjuk 8)
de abból jó sokat

Para addig már kézenállva is kibírjuk 8)