;D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Matrica
Indította
DISC
, 2003. március 09. 21:03
Írta 2004. június 28. - 12:47
Hogy Z3 lett volna benne elõtte? Nem, azt hiszem (javíts ki Lor, ha nem jól tudom) valami Shit...nem, valami Shim..Shik..Shiver. EZ AZ valami Shiver volt benne.
;D
;D
8)
;D
Írta 2004. június 28. - 12:43
Hidd el Málna, jobb ha nem látod azt a telót...
Én nem tudom le lesz-e festve még, de ebben a formájában szerintem egyszerûen RONDA (ez nem sértés volt ;D).Hogy is mondjam ...olyan barna színe van, mint a sz@rnak. Az alakja mondjuk nem olyan rossz... még a vállak vastagsága is kb. 2 cm.
Én nem tudom le lesz-e festve még, de ebben a formájában szerintem egyszerûen RONDA (ez nem sértés volt ;D).Hogy is mondjam ...olyan barna színe van, mint a sz@rnak. Az alakja mondjuk nem olyan rossz... még a vállak vastagsága is kb. 2 cm.
Írta 2004. június 27. - 19:54
nincs kep nincs semmi!
ez megszigoruan titkos
nem is tudom mirol beszeltek itt.
en epp puskat irok meg otokedben rajzolgatok.
vmi huyle meg a nevemben irogat mingya veszek egy dj2-t is 10eft-ert aztan kiverem a balhet mert kek.
majd kirakom az aproba 40eft-ert.
mindezek utan elmegyek egy szpining edzesre.
majd a nap vegen fogom a napi energiaszuksegletemnek megfelelo
egy szem tiktak cukorkat es megcsocsalom a valo vilag osszes megtekintese kozben.
ez megszigoruan titkos
nem is tudom mirol beszeltek itt.
en epp puskat irok meg otokedben rajzolgatok.
vmi huyle meg a nevemben irogat mingya veszek egy dj2-t is 10eft-ert aztan kiverem a balhet mert kek.
majd kirakom az aproba 40eft-ert.
mindezek utan elmegyek egy szpining edzesre.
majd a nap vegen fogom a napi energiaszuksegletemnek megfelelo
egy szem tiktak cukorkat es megcsocsalom a valo vilag osszes megtekintese kozben.
Írta 2004. június 27. - 19:33
hm...
szoval aki tud szerezni Columbus matricát az irhatna.
a tipus(Alley,SLX...stb.)nem lényeg, minden yöhet.
Sayna én nem tudom, de szerinztem boltban/neten nem lehet beszerezni...
szoval aki tud szerezni Columbus matricát az irhatna.
a tipus(Alley,SLX...stb.)nem lényeg, minden yöhet.
Sayna én nem tudom, de szerinztem boltban/neten nem lehet beszerezni...
Írta 2004. június 27. - 19:25
te lor küldj mán képet arról. kíváncsi lettem ;D "multkor" még vmi z3 vót benne 'tán?
Írta 2004. június 27. - 19:13
Írta 2004. június 27. - 19:11
Írta 2004. június 27. - 17:57
Fox Farm!
Nem para! Megoldható! Amint van valami pozitívum egybõl írok fel ide, hogy lehet rendelni és az apróhirdetések között is ott lesz!
Nem para! Megoldható! Amint van valami pozitívum egybõl írok fel ide, hogy lehet rendelni és az apróhirdetések között is ott lesz!
Írta 2004. június 27. - 16:15
Szoktál tapolcára járni, mikor ? Még soha nem láttalak kint. Egyébként tudod hol vannak a "jó helyek" v. eláruljak egy-két "érdekes helyszínt"? Jó, gondolom azt tudod, hogy hol van az Ördöggödör(szar mert mostanában mindig vizes), na de azt már kevesebben nyomják fejbõl, hogy hol van a Siratófal (valami "külsõs" csak hallja ezeket a neveket...mit gondolhat, milyen a mi lelkivilágunk ;D), a North-shore park (ami még nincs teljesen kész) és legfõképpen, hogy hol van a MI (M.O.K.A. Team) ÚTVONALUNK 8)! De lehet, hogy fölöslegesen ugatok itt, mert te sokkal tapasztaltabb róka vagy ...
Blackfox, (jé, névrokon
) nekem elsõsorban gyári "matricautánzatokra" lenne szükségem. Tudod, Race-face, Funn, Maxxis, Roox matricák. Bár most gondolkodom rajta, hogy felrakok egy nagy vérvörös EXORCIST feliratot az alsócsõre, amiröl csöpög le a vér 8)(persze a vér sem valódi, csal matrica ;D)...bár lehet, hogy ez már kicsit durva.
Blackfox, (jé, névrokon
Írta 2004. június 26. - 23:41
Írta 2004. június 26. - 21:37
jah en volnek.
jarok tapolcara de ott mindig meg azom pl tegnap is.
inkabb bukk.
bar mostansag nem voltam ott sem mert vizsgak meg most nincs elol fekem.
szertem ekezettel van irva mert igy is epp, hoyg megertik az emberek.
agyvaltoval nincs gond.
nincs jobb nala. :-)))
a bringa meg maszik eleg jol! ;-)
az meg keszult hazilag.
alltalam.
de pszt! ;-)
edit: matrica arak nevetsegesek
marzora is kicsire 3eft.
haver meg hip-hop kivagja nekem, hogy legyen nekem szep matrinkam.
jarok tapolcara de ott mindig meg azom pl tegnap is.
inkabb bukk.
bar mostansag nem voltam ott sem mert vizsgak meg most nincs elol fekem.
szertem ekezettel van irva mert igy is epp, hoyg megertik az emberek.
agyvaltoval nincs gond.
nincs jobb nala. :-)))
a bringa meg maszik eleg jol! ;-)
az meg keszult hazilag.
alltalam.
de pszt! ;-)
edit: matrica arak nevetsegesek
marzora is kicsire 3eft.
haver meg hip-hop kivagja nekem, hogy legyen nekem szep matrinkam.
Írta 2004. június 26. - 18:35
A Matricakergetõknek jó hír! Nemsokára tõlem lehet rendelni bármilyen matricát (nem papírmatricát!), akár egyedit is, de kell róla valami kép (jpg, bmp, stb., de lehetõleg jó minõségû). Maximális mérete a matricának A4-es lehet. Árat még nem tudok mondani (elõállítási költség és nyersanyag függvénye), de figyeljétek az apróhirdetések között! Azt azonban elõre elmondom, hogy nem olyan dúrva áron, mint az üzletekben (sokkal olcsóbban)! Shiver duplavállas telóhoz akartak nekem múltkor adni matricaszettet kb. 10ezer Ft-ért!!! Nem vicc!!!
Írta 2004. június 26. - 18:17
De Lor én midig csak a városban látlak...miért nem jössz ki néha Tapolcára. Ott olyan pályák vannak...Nem is gondolnád. Amúgy is ott zajlik leginkább a bicajos élet és olyan géppel szerintem nem csak a városban kéne járkálni. Mondjuk engem is elég sûrûn lehet látni a városban (Ezüst színû Mali Viper az alsócsövön van 1 felirat : "A matrica lekaparása 8 napon túl gyógyuló sebeket okozhat". Ja és általában Jackass póló van rajtam 8)(imádom)), de csak azért mert mindig a Marikoo elõtt találkozunk és mindig a városon keresztül megyönk ki tapolcára.
Írta 2004. június 26. - 18:13
Írta 2004. június 26. - 18:11
Nem,nem,nem úgy emlékszem nem ékezettel van írva, csak annyira beleszoktam öbbö a parasztos beszédbe hogy csak na...minnyá kimögyök a dûlõre oszt odavetek egy kis búzát a tyûkoknak, hagy kapirgáljanak 8).
Te is miskolci vagy Szederturmix (mondtad, hogy láttad már a bringát) ????
Te is miskolci vagy Szederturmix (mondtad, hogy láttad már a bringát) ????
Írta 2004. június 26. - 18:08
az nem is dh szörny... bár a libafos fék azon is elmenne. ;D
amugy az az agyváltó elégéé jó.. illik az mindenhez, csak pénzed legyen rá
amugy az az agyváltó elégéé jó.. illik az mindenhez, csak pénzed legyen rá
Írta 2004. június 26. - 17:33
Vazze, annyiszor láttam már azt a bringát, hogy kívülröl fújom az alkatrészlistát:
Maxxis Dh Minion külsõ elöl. Házi teló. libafos zöld tárcsafékek (tényleg azok milyen márkájúak ? ). Race-face North Shore DH hajtómû. Házi rock ring 8) (belemaratva :"profi vagyok ebbõl élek"). Diatech átütõs elsõagy. Stb.
nem emlékszem pontosan a feliratra (bár láttam már), de lor, ha tényleg ékezettel van ez írva, akkor nagy gáz!
nem rád vall!
;-))
kénytelen leszek én használni ezt a megjelölést!
Írta 2004. június 26. - 17:22
Írta 2004. június 26. - 17:14
Vazze, annyiszor láttam már azt a bringát, hogy kívülröl fújom az alkatrészlistát:
Maxxis Dh Minion külsõ elöl. Házi teló. libafos zöld tárcsafékek (tényleg azok milyen márkájúak ? ). Race-face North Shore DH hajtómû. Házi rock ring 8) (belemaratva :"profi vagyok ebbõl élek"). Diatech átütõs elsõagy. Stb.
Írta 2004. június 26. - 17:08
Basszus
Tiéd az a DH szörny, amin házi építésû teló van és mindig ott punnyad a Marikoo elõtt. Õcsém, itt szarok magam alá. De lenne nekem két butuska kérdésem is:
1. Miért van hátul agyváltód ? Valahogy szerintem nem passzol a géphez.
2. Mennit mozog az USD teló és hol csináltad ???
Tiéd az a DH szörny, amin házi építésû teló van és mindig ott punnyad a Marikoo elõtt. Õcsém, itt szarok magam alá. De lenne nekem két butuska kérdésem is:
1. Miért van hátul agyváltód ? Valahogy szerintem nem passzol a géphez.
2. Mennit mozog az USD teló és hol csináltad ???

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére