Erricartemen szólj ha sikerült a Marzotólé ingyen matricát szerezni, mert akkor én is írok nekik! a telomon 2001 matrica van! Monjuk elég sz*rul van rajta!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Matrica
Indította
DISC
, 2003. március 09. 21:03
Írta 2003. március 12. - 22:15
Írta 2003. március 11. - 22:07
Írta 2003. március 11. - 16:41
Írta 2003. március 11. - 16:10
marzonak lehet nemetul vagy olaszul is!
ha nem lesz mas irok neked vmit (nemetul) este!
most megyek tekerni!
ha nem lesz mas irok neked vmit (nemetul) este!
most megyek tekerni!
Írta 2003. március 11. - 16:10
A raceface oldalán találtam:
There was a time when all you had to do was give us your address and we'd send you a sticker. Well things have changed. It's time for you kids to learn the value of giving in order to receive. If you really want a sticker, you're going to have to work for it. Send us a picture of you riding, maybe even a video. Drawings are always nice as are riding stories. At the very least, send us a joke. Include your address and maybe, you'll wake up to find a Race Face sticker under your pillow….I mean in your mailbox.
There was a time when all you had to do was give us your address and we'd send you a sticker. Well things have changed. It's time for you kids to learn the value of giving in order to receive. If you really want a sticker, you're going to have to work for it. Send us a picture of you riding, maybe even a video. Drawings are always nice as are riding stories. At the very least, send us a joke. Include your address and maybe, you'll wake up to find a Race Face sticker under your pillow….I mean in your mailbox.
Írta 2003. március 11. - 15:23
Úristen... meg tud valaki fogalmazni nekem angolul egy ilyen levelet?! ??? ;D :
Meghálálnám...
Angolos létemre nemtudok egy ilyet megírni... :-[ :
Meghálálnám...
Angolos létemre nemtudok egy ilyet megírni... :-[ :
Írta 2003. március 11. - 10:24
Van valakinek Marzocchi MXC Air '02 matricája????? ???
Boltban 3800, annyié meg nem akarok venni. Van valakinek esetleg?
Vagy ötlet hogy honnan kérjek??
Köszike!
Írj a Marzonak ! Szerintem küldenének ! Én meg tegnap kaptam meg az RM-tõl egy matrica készletet a Switch-hez, meg egy katalógust !
Írta 2003. március 11. - 01:40
Írta 2003. március 10. - 21:09
A kiállításon volt egy csomó. A Magellannal, ha kitöltötted azt a lapot, akkor adtak csomó matricát, és kaptam egy kb 35 cm hosszú MAGELLAN matricát is, csak nem tom hova fér fel. Fox szerintem egyáltalán nem is volt a kiállításon(Mármint matrica...
)
Írta 2003. március 10. - 21:03
A Race Face küld ingyen matricát meg katalógust is, csak az oldalukon ki kell tölteni egy kérdõívet.
Mondjuk a küldeményre hónapokat kell várni...
Mondjuk a küldeményre hónapokat kell várni...
Írta 2003. március 10. - 21:02
Boltokba bár sok boltba azt modnják nincsen, rendezvényeken szokott lenni kirakva! pl. Sportszigeten is szokott lenni! A Hajdúba és a procrossba lehet kapni...
Írta 2003. március 10. - 20:28
Írta 2003. március 10. - 17:30
jaja, nekem is kéne fox, ha valaki tud, még a procross is jó annyiért, csak mostanában nem nagyon járok pesten, és ha valaki feladná nekem póstán az jó lenne...
Berci, privi ment
Berci, privi ment
Írta 2003. március 10. - 17:23
Nekem kéne FOx matrica ha vki tud szerezni szóljón ja és ha nem 300 Ft-ért adná oda nekem, mint a Procross! Tegnap kaptam a Milántól SPY ami király csak még kéne vagy egy spy vagy egy fox a bukomra, hogy jól nézzen ki!!! A SPort kiállításon volt még magellan matrica is bár azt én enm tudtadm szerezni!
Írta 2003. március 10. - 17:23
Van valakinek Marzocchi MXC Air '02 matricája????? ???
Köszike!
Köszike!
Írta 2003. március 10. - 14:51
Hát én egy csomó Maxxis matricát szereztem a tavalyi SportSzigeten, nameg 1-2 B+.
Az a baj, hogy a boltokban nagyon kevés matrica van (persze nagyrészükben egy sincsen), és nem veszem a fáradtságot, hogy írjak egy nagyobb cégnek.
Az a baj, hogy a boltokban nagyon kevés matrica van (persze nagyrészükben egy sincsen), és nem veszem a fáradtságot, hogy írjak egy nagyobb cégnek.
Írta 2003. március 10. - 14:20
Nekem az RS az Istenért se akar egy széria boxxer matricát küdeni... aszonnák vegyek... na persze...
Írta 2003. március 10. - 09:30
Ti milyen matricákat gyûjtöttetek össze eddig? Milyen cégek küldenek matricát is kik nem? Én most a sporton szereztem: dia-tech, mozo, bikepositive, etnies, vans, dc matricákat. A roox is küld matricát sõt katalógust is. A procross küldött 1 fox matricát meg a biker egy csomót. A heavy tools is küldött 2matricát. Ja még a pinkbike is küld matricát ha írsz nekik. A többi magyar forgalamzó nem. Nektek?
Írta 2003. március 09. - 21:08
Írta 2003. március 09. - 21:03
Szasztok. Csak annyi lenne a kérdésem,hogy tudtok-e küldeni nekem egy olyan képet,amin egy RST HI5 van gyári matricázással.Azért érdekel ez,mert csináltatni akarok az enyémre matricát és mintának kéne a kép. zamborlaci@freemail.hu elõre is köszi.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére