Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Matrica

- - - - -

• Please log in to reply
299 replies to this topic

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Erricartemen szólj ha sikerült a Marzotólé ingyen matricát szerezni, mert akkor én is írok nekik! a telomon 2001 matrica van! Monjuk elég sz*rul van rajta!

dirtboy

dirtboy

törzsvendég

• fórumtag
  • 240 posts
DISC:
itt egy kicsit nagyobb kép

Feltöltött kép

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Köszönöm szépen lor! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
marzonak lehet nemetul vagy olaszul is!
ha nem lesz mas irok neked vmit (nemetul) este!
most megyek tekerni!

mirminc

mirminc

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
A raceface oldalán találtam:

There was a time when all you had to do was give us your address and we'd send you a sticker. Well things have changed. It's time for you kids to learn the value of giving in order to receive. If you really want a sticker, you're going to have to work for it. Send us a picture of you riding, maybe even a video. Drawings are always nice as are riding stories. At the very least, send us a joke. Include your address and maybe, you'll wake up to find a Race Face sticker under your pillow….I mean in your mailbox.

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Úristen... meg tud valaki fogalmazni nekem angolul egy ilyen levelet?! ??? ;D ::)
Meghálálnám...
Angolos létemre nemtudok egy ilyet megírni... :-[ ::) :D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

Van valakinek Marzocchi MXC Air '02 matricája????? ???
Boltban 3800, annyié meg nem akarok venni. Van valakinek esetleg?
Vagy ötlet hogy honnan kérjek??

Köszike!

Írj a Marzonak ! Szerintem küldenének ! Én meg tegnap kaptam meg az RM-tõl egy matrica készletet a Switch-hez, meg egy katalógust ! ;)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
pitzu:

A RaceFace oldalán hol lehet kérni a cuccost?

Köszi.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
A kiállításon volt egy csomó. A Magellannal, ha kitöltötted azt a lapot, akkor adtak csomó matricát, és kaptam egy kb 35 cm hosszú MAGELLAN matricát is, csak nem tom hova fér fel. Fox szerintem egyáltalán nem is volt a kiállításon(Mármint matrica... :P)

pitzu

pitzu

vendég

• fórumtag
  • 62 posts
A Race Face küld ingyen matricát meg katalógust is, csak az oldalukon ki kell tölteni egy kérdõívet.
Mondjuk a küldeményre hónapokat kell várni...

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Boltokba bár sok boltba azt modnják nincsen, rendezvényeken szokott lenni kirakva! pl. Sportszigeten is szokott lenni! A Hajdúba és a procrossba lehet kapni...

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
nekem is kéne matrisa... dögivel??? de kitõl kell kérni?

Major_lacika

Major_lacika

törzsvendég

• fórumtag
  • 338 posts
jaja, nekem is kéne fox, ha valaki tud, még a procross is jó annyiért, csak mostanában nem nagyon járok pesten, és ha valaki feladná nekem póstán az jó lenne...

Berci, privi ment

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,436 posts
Nekem kéne FOx matrica ha vki tud szerezni szóljón ja és ha nem 300 Ft-ért adná oda nekem, mint a Procross! Tegnap kaptam a Milántól SPY ami király csak még kéne vagy egy spy vagy egy fox a bukomra, hogy jól nézzen ki!!! A SPort kiállításon volt még magellan matrica is bár azt én enm tudtadm szerezni!

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Van valakinek Marzocchi MXC Air '02 matricája????? ???
Boltban 3800, annyié meg nem akarok venni. Van valakinek esetleg?
Vagy ötlet hogy honnan kérjek??

Köszike!

zylexy

zylexy

törzsvendég

• fórumtag
  • 523 posts
Hát én egy csomó Maxxis matricát szereztem a tavalyi SportSzigeten, nameg 1-2 B+.
Az a baj, hogy a boltokban nagyon kevés matrica van (persze nagyrészükben egy sincsen), és nem veszem a fáradtságot, hogy írjak egy nagyobb cégnek. :P

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Nekem az RS az Istenért se akar egy széria boxxer matricát küdeni... aszonnák vegyek... na persze...

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Ti milyen matricákat gyûjtöttetek össze eddig? Milyen cégek küldenek matricát is kik nem? Én most a sporton szereztem: dia-tech, mozo, bikepositive, etnies, vans, dc matricákat. A roox is küld matricát sõt katalógust is. A procross küldött 1 fox matricát meg a biker egy csomót. A heavy tools is küldött 2matricát. Ja még a pinkbike is küld matricát ha írsz nekik. A többi magyar forgalamzó nem. Nektek?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Pl ez:

http://www.mtbreview...uct_21558.shtml

bár nem túl jó kép....

DISC

DISC

új vendég

• fórumtag
  • 9 posts
Szasztok. Csak annyi lenne a kérdésem,hogy tudtok-e küldeni nekem egy olyan képet,amin egy RST HI5 van gyári matricázással.Azért érdekel ez,mert csináltatni akarok az enyémre matricát és mintának kéne a kép. zamborlaci@freemail.hu elõre is köszi.