Vagy jelezzetek itt:
06 70/ 54 77 595
Köszönöm!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 10. - 08:36
Posted 2004. April 10. - 08:35
Helo-halo-helo
HULP:
És hol mikor találkoztok? Mármint az Írottkõ túrára. Én is inkább oda mennék ugyanis egész héten erre bírtam csak gondolni, hog Írottkõ.
Hátha még addig benéztek akkor jelezzetek.
Ha nem akkor én is mennék az Emlékmûhöz..
Üdv,
Gab
HULP:
És hol mikor találkoztok? Mármint az Írottkõ túrára. Én is inkább oda mennék ugyanis egész héten erre bírtam csak gondolni, hog Írottkõ.
Hátha még addig benéztek akkor jelezzetek.
Ha nem akkor én is mennék az Emlékmûhöz..
Üdv,
Gab
Posted 2004. April 10. - 00:27
Nos annyi változás van, hogy én személy szerint nem megyek a Csingerékkel, de a Krisztiánnal lehet, hogy megyünk Kõszegre, fel az Írottkõre. Ha nem, akkor 1-re ott vagyok az Emlékmûnél.
Posted 2004. April 09. - 23:13
Helobelo!
ha jöttök kõszegre városba is, akkor pls csörögjetek, mer' hegyre én még nem tudok menni, de szívesen megnézném ahogy leugráltok a vártoronyból vagy valami hasonló ;D
üdv!
MaTT
ha jöttök kõszegre városba is, akkor pls csörögjetek, mer' hegyre én még nem tudok menni, de szívesen megnézném ahogy leugráltok a vártoronyból vagy valami hasonló ;D
üdv!
MaTT
Posted 2004. April 09. - 22:47
Hello sracok megvan az agang nagyon durva holnap elmehetnek veletek koszegre ? kornel te hogy mesz meg bocika hogyan megy ? mert hallom valaki a Csingivel megy kocsival ... de bocika lattam nemakrja felbasznia bringajat a platora... tekerunk akkor ? hmm boci ? vagy hogyan lessz ? majd irjatok mikor hol talizunk mert valaki 1 re benzikutat mondott Kornel meg emlekmu-t majd irjatok csako
Posted 2004. April 09. - 22:39
Posted 2004. April 09. - 19:00
Hella!
Izé... Merre szoktatok menni?
Csakmert én asszem eltekertem Olad felé. Legalábbis, ha azaz, amire én gondoltam. Ahol van a szabadidõközpont vagymifene, még utánna tekertem a házak között. Aztán már indultam visszafelé, mikor 4 montist láttam Nem ti voltatok?
Szóval magyarázzátok el lécci, hogy merre szoktatok tekerni
Izé... Merre szoktatok menni?
Csakmert én asszem eltekertem Olad felé. Legalábbis, ha azaz, amire én gondoltam. Ahol van a szabadidõközpont vagymifene, még utánna tekertem a házak között. Aztán már indultam visszafelé, mikor 4 montist láttam Nem ti voltatok?
Szóval magyarázzátok el lécci, hogy merre szoktatok tekerni
Posted 2004. April 09. - 12:15
Jajj de jó nektek...
Holnap akkor 1kor mehetünk, de max fél4ig érek rá sajna. Bocika,ez még jó neked? 4az már gáz nekem,persze ti maradhattok tovább is!
Bye,és addig ne törjétek össze magatok!
Holnap akkor 1kor mehetünk, de max fél4ig érek rá sajna. Bocika,ez még jó neked? 4az már gáz nekem,persze ti maradhattok tovább is!
Bye,és addig ne törjétek össze magatok!
Posted 2004. April 09. - 12:02
Hi!
Gab#
mi ma is megyünk fél 2 kor/után.
de holnap lesz a kõszegi túra, amire te gondolsz.
t
Gab#
mi ma is megyünk fél 2 kor/után.
de holnap lesz a kõszegi túra, amire te gondolsz.
t
Posted 2004. April 09. - 11:57
Mármint holnap ugye? Mert közben belépett a ma délután is...
Jó akkor viszem ma haza a cangát a'la MÁV.
A benzinpénz nem gond.
Hányan leszünk?
Változás esetén itt értesítsetek.
Jó akkor viszem ma haza a cangát a'la MÁV.
A benzinpénz nem gond.
Hányan leszünk?
Változás esetén itt értesítsetek.
Posted 2004. April 09. - 11:09
Jajj de jó! nem kell egyedül tekernem!!!! ;D
csak jó idõ legyen!!
akkor HULP hívj ám, addig majd eltekergek a városba
t
csak jó idõ legyen!!
akkor HULP hívj ám, addig majd eltekergek a városba
t
Posted 2004. April 09. - 10:52
Mi megyünk a Rolanddal tekerni délután, csak még nem tudom mikortól, szóval nem biztos, hogy 13_30-tól Bocika, de majd megcsörgetlek, ha elindulunk és akkor csatlakozunk hozzád.
Mészike, hozd csak a bicajod!
Gab, szerintem te is nyugodtan jöhetsz. A benzinpénz nem tudom, hogy van.
Mészike, hozd csak a bicajod!
Gab, szerintem te is nyugodtan jöhetsz. A benzinpénz nem tudom, hogy van.
Posted 2004. April 09. - 10:46
Posted 2004. April 09. - 10:35
hello valaki nemakr jonni 5 tol tekerni megyet parkosba meg emlekmu lepcsozes meg varosi ugribugri ? na majd jelentkezzetek !
Posted 2004. April 09. - 09:53
Hmm, mostmár csak borult idõt ir a www.met.hu....
Esõt nem.
Most vigyem a bringát, vagy ne?
Esõt nem.
Most vigyem a bringát, vagy ne?
Posted 2004. April 09. - 08:27
Csá!
az csak egy dolog hogy holnap nem érek rá annyit, a kerót se raknám fel szívesen, nehogy baja legyen....
ha valaki ma ráér és jó idõ lesz+tényleg 1 kor elengednek a munkahelyrõl eljön valaki tekerni egy kicsit?
13.30 kor 16.30-ig valaki Ma 09.04.2004??
biciklizni eljön? velem?
csá
t
az csak egy dolog hogy holnap nem érek rá annyit, a kerót se raknám fel szívesen, nehogy baja legyen....
ha valaki ma ráér és jó idõ lesz+tényleg 1 kor elengednek a munkahelyrõl eljön valaki tekerni egy kicsit?
13.30 kor 16.30-ig valaki Ma 09.04.2004??
biciklizni eljön? velem?
csá
t
Posted 2004. April 09. - 08:17
És egy ilyen CC-s fazon mint én még befér a keretbe?
Nekem amúgy jó az idõpont.
Gondolom össze szoktatok dobni vmi benzin pénzt is..
Nekem amúgy jó az idõpont.
Gondolom össze szoktatok dobni vmi benzin pénzt is..
Posted 2004. April 08. - 23:45
Szombaton Csingerékkel megyünk Kõszegre DH-zni, lesz felszállítás. De. 11-kor indulunk az oladi Shell kúttól, és este 7 körül érnénk haza. Nem akarok vészmadár lenni, de a hét végétõl megint esõt mondanak. Most már vége lehetne.
Posted 2004. April 08. - 22:42
Kornel ha kicsit meg gyakorlod az igratasaid akkor megyek veletek
nyuszi utan baszokbe e 2 jokereket utana majd egy telot es van egy profi bringam
nyuszi utan baszokbe e 2 jokereket utana majd egy telot es van egy profi bringam
Posted 2004. April 08. - 08:57
Hulp: eredetileg szombatra gondoltam, de rugalmas vagyok lehet esõnap a vasárnap.
Indulásnak késõ délutánt vagy kora délelõttöt gondoltam. Akarom mondani fordítva: késõ de. vagy kora délután.
Ha ilyan idõ van mint ma akkor nagyon okés (jelenleg Pesten vagyok itt ragyog a nap)
Még vki?
Én is gratulálok az Author-hoz, nekem Versusom van. Hát nem szoktam vele 2métereket ugratni (ezt talán nem is erre találták ki) de azért nem vagyok teljesen kezdõ bringás.
Indulásnak késõ délutánt vagy kora délelõttöt gondoltam. Akarom mondani fordítva: késõ de. vagy kora délután.
Ha ilyan idõ van mint ma akkor nagyon okés (jelenleg Pesten vagyok itt ragyog a nap)
Még vki?
Én is gratulálok az Author-hoz, nekem Versusom van. Hát nem szoktam vele 2métereket ugratni (ezt talán nem is erre találták ki) de azért nem vagyok teljesen kezdõ bringás.