Kimentünk Dozmatra, utána meg isszajöttünk és a letörésnél szarakodtunk!!!
JA, az állat nem ûrlény, hanem nünüke!!!!
Holnap akkor mikor megyünk?
Most töltöm a képeket!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. április 12. - 20:08
Írta 2004. április 12. - 20:03
Írta 2004. április 12. - 18:28
hi!
Maul! Ment a mail,majd válaszolj rá!
Fasza volt a mai nap,majdnem mindenki esett... ;D
Bocika!
Ecsém, ízirájder baze,ízirájder!!
Maul! Ment a mail,majd válaszolj rá!
Fasza volt a mai nap,majdnem mindenki esett... ;D
Bocika!
Ecsém, ízirájder baze,ízirájder!!
Írta 2004. április 12. - 12:09
Szerintem nincs hideg,de szél az van...mind1,legalább szárad a föld!
Csivasz!
Gyere oda a Tamáshoz fél2re,aztán fújunk a telódba! De ne késs!
Maul!
2fele emlékmû? Árkádiához nem érünk oda szerintem....
Csivasz!
Gyere oda a Tamáshoz fél2re,aztán fújunk a telódba! De ne késs!
Maul!
2fele emlékmû? Árkádiához nem érünk oda szerintem....
Írta 2004. április 12. - 11:21
Én lehet, hogy a mai tekerést kihagyom, mert nagyon szar idõ van, hideg is van, meg a szél is nagyon fúj.
Írta 2004. április 12. - 08:44
Csõ!
Szerintem én 2tõl ráérek,de még majd írok!
Maul: Név,születési év,terület,eredmények.
A bringádról meg mindent írj,amit csak tudsz!!
Szerintem én 2tõl ráérek,de még majd írok!
Maul: Név,születési év,terület,eredmények.
A bringádról meg mindent írj,amit csak tudsz!!
Írta 2004. április 11. - 18:39
Mi ma is voltunk a Rolanddal tekerni, de a vége felé már tök szar idõ volt, úgy fújt a szél, hogy alig haladtunk valamit, meg még hideg is volt. Nekem jó a holnap, de majd csak 2-3 után.
Írta 2004. április 11. - 17:45
Írta 2004. április 11. - 17:44
Írta 2004. április 11. - 17:42
HY!!!
NA végre hazajttem!!
Na akkor mivl kapcsolatban kell intézkednem ???
MC Calne, hova akartok pályát, vagy mivel van a gond, kit kell szerezni, hogy lehessen pálya?
Mert a sportligetbe ténleg fasza lenne, meg a parkosban is me lehetne oldani a pályát csak hát money, money, money...... Bár ha megbeszélnénk, hogy mit , hova akarunk építeni, meg konkrét terveink vannak, akkor utána már lehet könnyen támogatókat szerezni, szóval tervezzük meg!!!!!
Kornél: Az oldalhoz az adatlapomhoz, milyen infokra van szükséged????
NA végre hazajttem!!
Na akkor mivl kapcsolatban kell intézkednem ???
MC Calne, hova akartok pályát, vagy mivel van a gond, kit kell szerezni, hogy lehessen pálya?
Mert a sportligetbe ténleg fasza lenne, meg a parkosban is me lehetne oldani a pályát csak hát money, money, money...... Bár ha megbeszélnénk, hogy mit , hova akarunk építeni, meg konkrét terveink vannak, akkor utána már lehet könnyen támogatókat szerezni, szóval tervezzük meg!!!!!
Kornél: Az oldalhoz az adatlapomhoz, milyen infokra van szükséged????
Írta 2004. április 11. - 11:47
Boldog nyuszit!
"Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz"
hát ja, szerencsére itt nem olyan sok motoros jár az erdõbe, mert van normális pályájuk, de azért így is érezni a talajromboló hatásukat :\
namenjen mindenki tekerni két sonkaevés között! ;D ezer szép az idõ 8)
ByeZ!
MaTT
"Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz"
hát ja, szerencsére itt nem olyan sok motoros jár az erdõbe, mert van normális pályájuk, de azért így is érezni a talajromboló hatásukat :\
namenjen mindenki tekerni két sonkaevés között! ;D ezer szép az idõ 8)
ByeZ!
MaTT
Írta 2004. április 11. - 11:05
Elõször is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Gab, én szívesen venném a nevezést, de szerintem a Krankedék nem örülnének neki annyira, mert sok a felfelé.
Nemrég hívott a McClane, hogy holnap mennek tekerni Ausztriába, de még nem nagyon tudják, hogy hova. Egy napos túra lenne. Akinek van kedve menni, az hívja a Biczót.
Gab, én szívesen venném a nevezést, de szerintem a Krankedék nem örülnének neki annyira, mert sok a felfelé.
Nemrég hívott a McClane, hogy holnap mennek tekerni Ausztriába, de még nem nagyon tudják, hogy hova. Egy napos túra lenne. Akinek van kedve menni, az hívja a Biczót.
Írta 2004. április 11. - 07:47
Hi!
Hát kösz a tekerést, bár egy kicsit úgy éreztem magam mint egy versenymotoros a dirt jump pályán. Bár szerintem méltón küzdöttem a CC-sek becsületéért. ;D Visszavágóként az egész bandát benevezem az Alpokalja maratonra. Miccótok?
Én is még visszamentem volna a parkosba csak ilyenkor mikor itthon vagyok sajna családi kötelességeimnek is eleget kell tegyek. Holnap meg Versust is transzportálom vissza Pestre magammal együtt, majd legközelebb is hazahozom.
A weblapot majd a melóhelyemrõl megnézem mert itthon elég lassúcska a dolog.
Hali!
Hát kösz a tekerést, bár egy kicsit úgy éreztem magam mint egy versenymotoros a dirt jump pályán. Bár szerintem méltón küzdöttem a CC-sek becsületéért. ;D Visszavágóként az egész bandát benevezem az Alpokalja maratonra. Miccótok?
Én is még visszamentem volna a parkosba csak ilyenkor mikor itthon vagyok sajna családi kötelességeimnek is eleget kell tegyek. Holnap meg Versust is transzportálom vissza Pestre magammal együtt, majd legközelebb is hazahozom.
A weblapot majd a melóhelyemrõl megnézem mert itthon elég lassúcska a dolog.
Hali!
Írta 2004. április 11. - 01:04
Szerintem inkább a motorosokat kellene számûzni valamilyen pályára, már csak azért is, mert ilyenek már vannak akár a közelben is. Meg én nem igazán szertnék egész életemben egy 500 m hosszú pályán bicajozni. Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz, csak lenne már jó idõ, hogy hadd menjünk már oda is.
Írta 2004. április 10. - 22:58
megoldás: crossmotor-mentes övezet
csak má végre lenne rendes helyünk...alig várom!
csak má végre lenne rendes helyünk...alig várom!
Írta 2004. április 10. - 22:42
Rendesen szarrá áztunk ma a Rolanddal, miután ti elmentetek, mi meg visszamentünk a parkosba. Tiszta sár volt már a végén minden. Azok a rohadt crossmotorosok már megint kinn voltak, és az ugrató maradékát is szétjárták.
Írta 2004. április 10. - 21:54
Hi!
Gab,remélem jó volt a mai tekerés,máskor is várunk! Ha az oldalunkon még nem jártál,akkor tedd meg azonnal! ;D
csövi!
Gab,remélem jó volt a mai tekerés,máskor is várunk! Ha az oldalunkon még nem jártál,akkor tedd meg azonnal! ;D
csövi!
Írta 2004. április 10. - 12:33
Írta 2004. április 10. - 12:20
Túl sok a ha, szóval én mennék akkor az Emlékmûhöz.
Az idõ az tényleg elég bizonytalannak néz ki.
Az idõ az tényleg elég bizonytalannak néz ki.
Írta 2004. április 10. - 11:14
Ha megyünk, akkor a 13:05-ös vonattal megyünk, és a Stromfelden szállunk fel, de még nem tudtam beszélni a Krisztiánnal, meg az idõ is eléggé bizonytalan, én meg nem nagyon szeretnék elázni Kõszegen, mert onnan még nagyon hosszú az út hazáig, fõleg vizesen, hidegben.