Kimentünk Dozmatra, utána meg isszajöttünk és a letörésnél szarakodtunk!!!
JA, az állat nem ûrlény, hanem nünüke!!!!
Holnap akkor mikor megyünk?
Most töltöm a képeket!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 12. - 20:08
Posted 2004. April 12. - 20:03
Posted 2004. April 12. - 18:28
hi!
Maul! Ment a mail,majd válaszolj rá!
Fasza volt a mai nap,majdnem mindenki esett... ;D
Bocika!
Ecsém, ízirájder baze,ízirájder!!
Maul! Ment a mail,majd válaszolj rá!
Fasza volt a mai nap,majdnem mindenki esett... ;D
Bocika!
Ecsém, ízirájder baze,ízirájder!!
Posted 2004. April 12. - 12:09
Szerintem nincs hideg,de szél az van...mind1,legalább szárad a föld!
Csivasz!
Gyere oda a Tamáshoz fél2re,aztán fújunk a telódba! De ne késs!
Maul!
2fele emlékmû? Árkádiához nem érünk oda szerintem....
Csivasz!
Gyere oda a Tamáshoz fél2re,aztán fújunk a telódba! De ne késs!
Maul!
2fele emlékmû? Árkádiához nem érünk oda szerintem....
Posted 2004. April 12. - 11:21
Én lehet, hogy a mai tekerést kihagyom, mert nagyon szar idõ van, hideg is van, meg a szél is nagyon fúj.
Posted 2004. April 12. - 08:44
Csõ!
Szerintem én 2tõl ráérek,de még majd írok!
Maul: Név,születési év,terület,eredmények.
A bringádról meg mindent írj,amit csak tudsz!!
Szerintem én 2tõl ráérek,de még majd írok!
Maul: Név,születési év,terület,eredmények.
A bringádról meg mindent írj,amit csak tudsz!!
Posted 2004. April 11. - 18:39
Mi ma is voltunk a Rolanddal tekerni, de a vége felé már tök szar idõ volt, úgy fújt a szél, hogy alig haladtunk valamit, meg még hideg is volt. Nekem jó a holnap, de majd csak 2-3 után.
Posted 2004. April 11. - 17:45
Posted 2004. April 11. - 17:44
Posted 2004. April 11. - 17:42
HY!!!
NA végre hazajttem!!
Na akkor mivl kapcsolatban kell intézkednem ???
MC Calne, hova akartok pályát, vagy mivel van a gond, kit kell szerezni, hogy lehessen pálya?
Mert a sportligetbe ténleg fasza lenne, meg a parkosban is me lehetne oldani a pályát csak hát money, money, money...... Bár ha megbeszélnénk, hogy mit , hova akarunk építeni, meg konkrét terveink vannak, akkor utána már lehet könnyen támogatókat szerezni, szóval tervezzük meg!!!!!
Kornél: Az oldalhoz az adatlapomhoz, milyen infokra van szükséged????
NA végre hazajttem!!
Na akkor mivl kapcsolatban kell intézkednem ???
MC Calne, hova akartok pályát, vagy mivel van a gond, kit kell szerezni, hogy lehessen pálya?
Mert a sportligetbe ténleg fasza lenne, meg a parkosban is me lehetne oldani a pályát csak hát money, money, money...... Bár ha megbeszélnénk, hogy mit , hova akarunk építeni, meg konkrét terveink vannak, akkor utána már lehet könnyen támogatókat szerezni, szóval tervezzük meg!!!!!
Kornél: Az oldalhoz az adatlapomhoz, milyen infokra van szükséged????
Posted 2004. April 11. - 11:47
Boldog nyuszit!
"Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz"
hát ja, szerencsére itt nem olyan sok motoros jár az erdõbe, mert van normális pályájuk, de azért így is érezni a talajromboló hatásukat :\
namenjen mindenki tekerni két sonkaevés között! ;D ezer szép az idõ 8)
ByeZ!
MaTT
"Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz"
hát ja, szerencsére itt nem olyan sok motoros jár az erdõbe, mert van normális pályájuk, de azért így is érezni a talajromboló hatásukat :\
namenjen mindenki tekerni két sonkaevés között! ;D ezer szép az idõ 8)
ByeZ!
MaTT
Posted 2004. April 11. - 11:05
Elõször is mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket!
Gab, én szívesen venném a nevezést, de szerintem a Krankedék nem örülnének neki annyira, mert sok a felfelé.
Nemrég hívott a McClane, hogy holnap mennek tekerni Ausztriába, de még nem nagyon tudják, hogy hova. Egy napos túra lenne. Akinek van kedve menni, az hívja a Biczót.
Gab, én szívesen venném a nevezést, de szerintem a Krankedék nem örülnének neki annyira, mert sok a felfelé.
Nemrég hívott a McClane, hogy holnap mennek tekerni Ausztriába, de még nem nagyon tudják, hogy hova. Egy napos túra lenne. Akinek van kedve menni, az hívja a Biczót.
Posted 2004. April 11. - 07:47
Hi!
Hát kösz a tekerést, bár egy kicsit úgy éreztem magam mint egy versenymotoros a dirt jump pályán.
Bár szerintem méltón küzdöttem a CC-sek becsületéért. ;D Visszavágóként az egész bandát benevezem az Alpokalja maratonra. Miccótok?
Én is még visszamentem volna a parkosba csak ilyenkor mikor itthon vagyok sajna családi kötelességeimnek is eleget kell tegyek. Holnap meg Versust is transzportálom vissza Pestre magammal együtt, majd legközelebb is hazahozom.
A weblapot majd a melóhelyemrõl megnézem mert itthon elég lassúcska a dolog.
Hali!
Hát kösz a tekerést, bár egy kicsit úgy éreztem magam mint egy versenymotoros a dirt jump pályán.
Én is még visszamentem volna a parkosba csak ilyenkor mikor itthon vagyok sajna családi kötelességeimnek is eleget kell tegyek. Holnap meg Versust is transzportálom vissza Pestre magammal együtt, majd legközelebb is hazahozom.
A weblapot majd a melóhelyemrõl megnézem mert itthon elég lassúcska a dolog.
Hali!
Posted 2004. April 11. - 01:04
Szerintem inkább a motorosokat kellene számûzni valamilyen pályára, már csak azért is, mert ilyenek már vannak akár a közelben is. Meg én nem igazán szertnék egész életemben egy 500 m hosszú pályán bicajozni. Asszem a megoldás majd Kõszeg lesz, csak lenne már jó idõ, hogy hadd menjünk már oda is.
Posted 2004. April 10. - 22:58
Posted 2004. April 10. - 22:42
Rendesen szarrá áztunk ma a Rolanddal, miután ti elmentetek, mi meg visszamentünk a parkosba. Tiszta sár volt már a végén minden. Azok a rohadt crossmotorosok már megint kinn voltak, és az ugrató maradékát is szétjárták.
Posted 2004. April 10. - 21:54
Hi!
Gab,remélem jó volt a mai tekerés,máskor is várunk! Ha az oldalunkon még nem jártál,akkor tedd meg azonnal! ;D
csövi!
Gab,remélem jó volt a mai tekerés,máskor is várunk! Ha az oldalunkon még nem jártál,akkor tedd meg azonnal! ;D
csövi!
Posted 2004. April 10. - 12:33
Posted 2004. April 10. - 12:20
Túl sok a ha, szóval én mennék akkor az Emlékmûhöz.
Az idõ az tényleg elég bizonytalannak néz ki.
Az idõ az tényleg elég bizonytalannak néz ki.
Posted 2004. April 10. - 11:14
Ha megyünk, akkor a 13:05-ös vonattal megyünk, és a Stromfelden szállunk fel, de még nem tudtam beszélni a Krisztiánnal, meg az idõ is eléggé bizonytalan, én meg nem nagyon szeretnék elázni Kõszegen, mert onnan még nagyon hosszú az út hazáig, fõleg vizesen, hidegben.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top