Hi..
Nem is tudom hol kezdjem..
Sajna ma ki kell hagynom a tekerést,mivel Bp-en punnyadok az imádott 4betüs helyen. :'( de azért ugrálljatok ! no fear! és megnézem majd a képeket.Ha Stuki is megy mondjátok neki mindig hogy nyuszi bevállalni ;D már régen tekert-szerintem már nem is megy neki-ezt is mondjátok neki!!
Tamás,Peti megnézzem nektek a folyadéktárolós tatyókat?,mert megyek a mountexbe a héten..!!
Maul a fáim csak rád várnak-de ha nem lesznek elvíve max elrohadnak,azonkívül van egy kafa ajtóm is ami leérkezõnek tökéletes lenne! ja megnéztem, a lécek 2.5m esek-és 20cm szélesekkb.. van vagy 30db.. valamire jó lesz!!!!
Mcclane- nemtom láttad-e de elkezdtek építkezni azon a bizonyos területen!!!!!!!!!-lehet hogy már kiadták más célra????? ezt meg kellene kérdezni!,Maul meg megkérdezhetné a tervezõt hogy alá írná-e....stb
Akkor mindenki készüljön lelkiekben hogy szombaton:Köszegen tekerés!!!!! hogy hánytól-az kompromisszumot kíván!beszéljétek meg ma! úgyis ott lesz mindenki,stukiéknak is szóljatok!!!!nekem mindegy mikor csak ne reggel 6korés ha lehet ne a9es vonattal,de ha csak az van akkor mindegy.. nincs már hely, hi!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2004. április 14. - 12:06
Írta 2004. április 14. - 11:16
skacok, tud ma hozni valaki fényképezõgépet? kellene készíteni képeket, és felnyomhatnánk a webre.....
hoz valaki?
hoz valaki?
Írta 2004. április 14. - 10:42
Tényleg nem rossz, de használtan semmiképpen nem akarok venni, ez sajna az én rögeszmém. Mindkét említett gyártó szinte ingyen osztogatja a fékjreit. ;D Ha már annyit szánnék rá, akkor biztos Avidot vennék, mert szerintem annál jobb nincs. De mára már lenyugodtam, meg sikerült is beállítani a féket, bár ma vittem légteleníteni, szóval lehet, hogy kezdhetem elõrõl az egészet.
Írta 2004. április 14. - 10:16
Írta 2004. április 14. - 09:55
nah maul, szerintem beszélnünk kellene a Póssal, õ elmondja, mi ka tervek, menjünk be hozzá eccer..
skacok, este 7-kor Csótónál, én valószínûleg pár percet kések, szal várjatok meg, ha meg nagyon esik az esõ, akkor sztornó....de remélem jó idõnk lesz, bár kicsit hideg van most....
este 7-felé még világos van, de ha sötét lesz, az sem gáz, van a városban világítás
skacok, este 7-kor Csótónál, én valószínûleg pár percet kések, szal várjatok meg, ha meg nagyon esik az esõ, akkor sztornó....de remélem jó idõnk lesz, bár kicsit hideg van most....
este 7-felé még világos van, de ha sötét lesz, az sem gáz, van a városban világítás
Írta 2004. április 14. - 08:38
Csá!
Maul!
pontossan nem tudom hány kg lehet!
írj mailt nekik biztos válaszolnak...
Hulp!
Hope-ból meg formulából van 185-ös... ;D
Mclane+mindenki
jó ez a tekerés, de 7.30kor már sötét van nem?
majd délután 4 kor írd meg lécci mi az állapot, mert ha esik akkor...??
t
Maul!
pontossan nem tudom hány kg lehet!
írj mailt nekik biztos válaszolnak...
Hulp!
Hope-ból meg formulából van 185-ös... ;D
Mclane+mindenki
jó ez a tekerés, de 7.30kor már sötét van nem?
majd délután 4 kor írd meg lécci mi az állapot, mert ha esik akkor...??
t
Írta 2004. április 14. - 00:34
Semmiképpen sem használtan akarom venni, csakis új cuccban gondolkodok, de ahogy néztem idén már benn sincs a katalógusban az olajos tárcsa. Sajna a Julie-val az a baj, hogy nem igazán lehet rendesen beállítani, valamikor mindig hozzáér a pofa a tárcsához, pedig a fékerõvel abszolút elégedett vagyok. Sajna Hayes-bõl nincs 185-ös, az Avid Juicy Seven meg iszonyat drága, bár lehet, hogy megérné gyûjtögetni. A Sram egyébként olyan 30 körül volt újonnan, tehát nem túl drága, és állítólag ugyanazt tudja, mint a régi XT, amit azért elég jó kis fék volt. De ha kényes, akkor nem kell.
Én is megyek holnap tekerni, Roland, meg a Krisztián szerintem suliban vannak, úgyhogy õk nem tudnak jönni.
Én is megyek holnap tekerni, Roland, meg a Krisztián szerintem suliban vannak, úgyhogy õk nem tudnak jönni.
Írta 2004. április 13. - 17:38
McClane, én holnap biztos megyek!!! Akkor 7-kor a csótószínpadnál!!
Na figyu írj gy-mailt nekem amit oda tudok adni, vagy el tudok mondani az mérnöknek, mert rhadtul nem tudom mit kell mondanom neki, szóval írd meg, aztán beszélek vele!!
Boci: A poison epo1-nem tudod hány kg, mert a epo2-t is tudtad, aztán az oladlukon nem találom!
Na figyu írj gy-mailt nekem amit oda tudok adni, vagy el tudok mondani az mérnöknek, mert rhadtul nem tudom mit kell mondanom neki, szóval írd meg, aztán beszélek vele!!
Boci: A poison epo1-nem tudod hány kg, mert a epo2-t is tudtad, aztán az oladlukon nem találom!
Írta 2004. április 13. - 17:00
a holnap (szerda) estével kapcsolatban:
szóltam Stukyéknak, Rottenéknek, a jákiaknak is, szal alakul a banda...
Az idõpont:
2004.04.14 19:00
A helyszín:
Csótó - vendéglõ (a színpad)
színpadhoz nyúlni tilos talán lesz kamera, ha valaki tud, hozzon fényképezõgépet, oszt felnyomjuk Kranked meg a mi honlapunkra...
más t-ma:
idén is megrendezik Miskolcon a bicajos fesztivált, haverommal voltunk tavaly, három napos (péntek-szombat-vasárnap) volt, sátorban aludtunk, egyik nap triál verseny volt, másnap 4cross és dirt jump, harmadik nap pedig xc...szal idén mehetnénk közösen, ha van kedvetek.... én nagyon jól éreztem magam, idén is megyek....nyáron lesz
http://www.bikepark.hu
a rendezõk honlapja (még a tavalyi adatokkal)
szóltam Stukyéknak, Rottenéknek, a jákiaknak is, szal alakul a banda...
Az idõpont:
2004.04.14 19:00
A helyszín:
Csótó - vendéglõ (a színpad)
színpadhoz nyúlni tilos talán lesz kamera, ha valaki tud, hozzon fényképezõgépet, oszt felnyomjuk Kranked meg a mi honlapunkra...
más t-ma:
idén is megrendezik Miskolcon a bicajos fesztivált, haverommal voltunk tavaly, három napos (péntek-szombat-vasárnap) volt, sátorban aludtunk, egyik nap triál verseny volt, másnap 4cross és dirt jump, harmadik nap pedig xc...szal idén mehetnénk közösen, ha van kedvetek.... én nagyon jól éreztem magam, idén is megyek....nyáron lesz
http://www.bikepark.hu
a rendezõk honlapja (még a tavalyi adatokkal)
Írta 2004. április 13. - 16:28
maul bácsi
a pályával kapcsolatban:
az ismerõsöd meg is tudná tervezni? mert a közgyûlés elé kell vinni a dolgot, ezért kellene egy vázterv, meg egy rendes terv, ezt mondták nekem...
szal abban is benne lenne (ingyen) az ismerõsöd?
más:
valaki holnap (szerda) este nem jön k ia városba tekerni egy lazát? kis fr-ra gondoltam, csak egy lazára, én este érek haza, 19 után már jó is lenne...nem jön ki valaki?
a pályával kapcsolatban:
az ismerõsöd meg is tudná tervezni? mert a közgyûlés elé kell vinni a dolgot, ezért kellene egy vázterv, meg egy rendes terv, ezt mondták nekem...
szal abban is benne lenne (ingyen) az ismerõsöd?
más:
valaki holnap (szerda) este nem jön k ia városba tekerni egy lazát? kis fr-ra gondoltam, csak egy lazára, én este érek haza, 19 után már jó is lenne...nem jön ki valaki?
Írta 2004. április 13. - 15:24
Hulp!
ha az aprós 9.0 -t nézed feljtsd el.
2001-es meg grimerica tárcsával 25-ér???
nagyon sok érte.
t
ha az aprós 9.0 -t nézed feljtsd el.
2001-es meg grimerica tárcsával 25-ér???
nagyon sok érte.
t
Írta 2004. április 13. - 15:19
hát nem eccerû a tárcsafék.
de Hulp a Julieval mi lesz ?
el tudod adni?
az Sram 9.0 mennyibe kerül, hogy legyen viszonyítási alapunk..
de Hulp a Julieval mi lesz ?
el tudod adni?
az Sram 9.0 mennyibe kerül, hogy legyen viszonyítási alapunk..
Írta 2004. április 13. - 14:53
Ja,nem rossz ez a poison, ez is egy vega koppintás!
Szerintem ennyiért semmit sem kapsz...igaz,hogy a DNM kicsit kilóg a sorból,de idõvel teszel bele egy swingert vagy egy vanillát,aztán csá... 8)
Hulp!
Sram állítólag jó,de nagyon kényes. Olvassad el a tárcsafékes topic-ot,érdemes! Jobb,mint a Deore...
Szerintem ennyiért semmit sem kapsz...igaz,hogy a DNM kicsit kilóg a sorból,de idõvel teszel bele egy swingert vagy egy vanillát,aztán csá... 8)
Hulp!
Sram állítólag jó,de nagyon kényes. Olvassad el a tárcsafékes topic-ot,érdemes! Jobb,mint a Deore...
Írta 2004. április 13. - 14:36
Csütörtök, péntekre már jó idõt mond, csak úgy is legyen. A Sram 9.0-ás hidraulikus fékrõl mi a véleményetek?
Írta 2004. április 13. - 14:34
Csá!
Maul!
néztem a Poison-bike-ot.
olvastam róla tesztet is meg miegymás.
az 1699 EUR-os szerintem nagyon fasza!
http://www.poison-bi...ac2346912f2221f
a 2399-es is jó meg ahhoz képest mik vannak rajta nagyon rendben van.
ha van rá pénzed ved meg a drágábbat, de szerintem az olcsóbbik is tuti. fõleg hogy 425 e Ft átszámítva.
na csá
t
Maul!
néztem a Poison-bike-ot.
olvastam róla tesztet is meg miegymás.
az 1699 EUR-os szerintem nagyon fasza!
a 2399-es is jó meg ahhoz képest mik vannak rajta nagyon rendben van.
ha van rá pénzed ved meg a drágábbat, de szerintem az olcsóbbik is tuti. fõleg hogy 425 e Ft átszámítva.
na csá
t
Írta 2004. április 13. - 14:07
Maul!
A mai nap elmarad nekem,remélem a héten még lesz jó idõ,és ráérsz majd! Ha máskor nem,akkor majd szombaton!!!!
A mai nap elmarad nekem,remélem a héten még lesz jó idõ,és ráérsz majd! Ha máskor nem,akkor majd szombaton!!!!
Írta 2004. április 13. - 11:28
Na figyelj McClane, a sportligetes pályára visszatéve!
ANyukámnak van egy épitõmérnök ismerõse, õ elvileg ingyen hitelesítené a terveket, csak a a kérdés, hogy bármelyik szombathelyi építõmérnök megtehetoi ezt, vagy csak akit a városháza megszab???
Egyébként a parkosban ha kell terület, azt el tudom intézni ingyen is, bármekkora is kell, és ott az lenne a kiadás, hogy be kell keríteni, aztán oda már azt építünk amit csak akarunk, csak fát nem lehet kivágni, Egyébként a sípálya helye az miért nem j, oda lehetn fasza pályát építeni...
ANyukámnak van egy épitõmérnök ismerõse, õ elvileg ingyen hitelesítené a terveket, csak a a kérdés, hogy bármelyik szombathelyi építõmérnök megtehetoi ezt, vagy csak akit a városháza megszab???
Egyébként a parkosban ha kell terület, azt el tudom intézni ingyen is, bármekkora is kell, és ott az lenne a kiadás, hogy be kell keríteni, aztán oda már azt építünk amit csak akarunk, csak fát nem lehet kivágni, Egyébként a sípálya helye az miért nem j, oda lehetn fasza pályát építeni...
Írta 2004. április 13. - 11:00
hi!
maul! Lehet,hogy ma nem lesz jó,majd 2kor írok,akkor már tudok biztosat!
Bye
maul! Lehet,hogy ma nem lesz jó,majd 2kor írok,akkor már tudok biztosat!
Bye
Írta 2004. április 13. - 10:08
na szasztok skacok
én az ausztriai tekeérsz úgy gondoltam, hogy kimegyünk kocsival, és egész nap állatkodunk valami hegyen, de aztán nem lett belõle semmi...
helyett inkább kimentünk ourszágutizni Ausztriába, jó kis ellenszelünk volt, 130 km-t mentünk....
Maul az a gáz, hogy kellene egy kis terület, ami alkalmas lenne pálya építésre, és amit körbe is tudnánk keríteni....Pós próbálkozik az önkormányzatnál, de a tervezés is már maga 300 ezer ft, ésakkor még nem is bizto, hogy elfogadják az önkormányzatnál, szal segítség kellene....
mikor mennétek tekerni egyet a Parkosba vagy a városba? bár én a héten 10-18-ig dolgozom, szal este 7 órára érek haza....
én az ausztriai tekeérsz úgy gondoltam, hogy kimegyünk kocsival, és egész nap állatkodunk valami hegyen, de aztán nem lett belõle semmi...
helyett inkább kimentünk ourszágutizni Ausztriába, jó kis ellenszelünk volt, 130 km-t mentünk....
Maul az a gáz, hogy kellene egy kis terület, ami alkalmas lenne pálya építésre, és amit körbe is tudnánk keríteni....Pós próbálkozik az önkormányzatnál, de a tervezés is már maga 300 ezer ft, ésakkor még nem is bizto, hogy elfogadják az önkormányzatnál, szal segítség kellene....
mikor mennétek tekerni egyet a Parkosba vagy a városba? bár én a héten 10-18-ig dolgozom, szal este 7 órára érek haza....