Ki az a Vidám?? ???
Beszélek este a barátnõmmel,aztán írok idõpontot,hogy mikor menjünk,ok? 8 nem kora?
Bocika nem jön,akkor csak Maul és esetleg Hulp jönne? Akkor neki se álljunk,kell az erõ.. 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Started by
Maul
, 2003. February 27. 20:52
Posted 2004. April 30. - 08:37
Posted 2004. April 29. - 23:07
Ha nem megyek Kõszegre, akkor rám is számíthattok szombaton, vasárnap meg biztosan. Szerintem egy kicsit macerás lenne elcipelni a farönköket az ugratóból, szerintem csak simán szét kell dobálni, hogy ne lehessen használni. Maul, ha holnap nem megyek Kõszegre, akkor neki lehetne állni, akár már holnap is.
McClane, ha jók az infóim, akkor a jövõ hét vége nem nagyon lesz jó, mert többen is mennek versenyre, szóval lehet, hogy egy másik idõpontot kellene választani, de nekem mindegy.
Krisztián, azért szombatra aludd ki magad, mert menni kéne tekerni, azt meg fáradtan nem igazán jó. Vidám hoz fényképezõgépet is, aztán lehet jó kis képeket csinálni.
McClane, ha jók az infóim, akkor a jövõ hét vége nem nagyon lesz jó, mert többen is mennek versenyre, szóval lehet, hogy egy másik idõpontot kellene választani, de nekem mindegy.
Krisztián, azért szombatra aludd ki magad, mert menni kéne tekerni, azt meg fáradtan nem igazán jó. Vidám hoz fényképezõgépet is, aztán lehet jó kis képeket csinálni.
Posted 2004. April 29. - 19:56
Jó hát egyenlõre a bontópojectet hagyjuk!
de akkor szombat reggel az jó, de reggel épp elég lesz azt a pár méter NS-t felrakni!
Akkor mikor 8??
de akkor szombat reggel az jó, de reggel épp elég lesz azt a pár méter NS-t felrakni!
Akkor mikor 8??
Posted 2004. April 29. - 19:39
Na,akkor dozmat bike park epitesi project elindul. Ha lenne egz kicsi teherauto,akkor el lehetne vinni azokat a ronkoket dozmatra,amiket pl nagy ugratohoz hasznaltunk fel. Szerintem se hagyjuk ugy az ugratokat,bontsuk le oket teljesen. Aztan ha valaki epit,akkor majd megyunk mi is rajta..hehe! ;D
En szerintem szombaton raerek delelott,de akkor koran kellene menni,pl 8-9fele,hogz 2ig vegezzunk,gondolom mindenkinek lesz programja delutanra. Aztan ha nem vegzunk,akkor marad a vasarnap,szerintem nem fog esni...
En szerintem szombaton raerek delelott,de akkor koran kellene menni,pl 8-9fele,hogz 2ig vegezzunk,gondolom mindenkinek lesz programja delutanra. Aztan ha nem vegzunk,akkor marad a vasarnap,szerintem nem fog esni...
Posted 2004. April 29. - 18:52
Ja biczó, te mikor jössz haza, mert még nem vittem el az NS-t mert ráér sombaton is nem?
Ja és a motorosvásár ügyében nincs valami konkrét info biczókám? Vagy a neten nincs valami elérhetõség?
Ha lesz májusban ilyen vásár akkor oda ki jönne?
Ja és a motorosvásár ügyében nincs valami konkrét info biczókám? Vagy a neten nincs valami elérhetõség?
Ha lesz májusban ilyen vásár akkor oda ki jönne?
Posted 2004. April 29. - 18:49
Hát visszatérve erre az ötletre , nekem tetszik az hogy romboljuk le a többit:)
Aztán dozmaton ki leet építeni egy fasza bikepparkot, de komolyan!
Na akkor szombaton kimenünk már dlelõtt, vagy csak déltuán? Ja és akkor ki jön?
Aztán dozmaton ki leet építeni egy fasza bikepparkot, de komolyan!
Na akkor szombaton kimenünk már dlelõtt, vagy csak déltuán? Ja és akkor ki jön?
Posted 2004. April 29. - 18:48
Hát é személyszerinte nem megyek az ugratóversenyre ha lesz is, mert...........
Hát akkor tényleg maradt a dozmat!
Akkor szombaton ki jön ki, és akkor felrakjukaz NS-t is! Meg ott még csináltam egy nagy ugratót csak fell kell még töleni egy kicsit földel, aztán ott lehet faszán nyomatni! Meg ott garanválva van, hogy nem basszák szét! Ja és fatterom mondta hogy táblát is akkor érdemes lenne kirakni, bár ott még a madár sem jár!
Hát akkor tényleg maradt a dozmat!
Akkor szombaton ki jön ki, és akkor felrakjukaz NS-t is! Meg ott még csináltam egy nagy ugratót csak fell kell még töleni egy kicsit földel, aztán ott lehet faszán nyomatni! Meg ott garanválva van, hogy nem basszák szét! Ja és fatterom mondta hogy táblát is akkor érdemes lenne kirakni, bár ott még a madár sem jár!
Posted 2004. April 29. - 17:51
szal ismét feltenném a kérdést: akartok-e ugratgatni jövõ hétvégén Szabadidõ-központban, vagy nem?
Posted 2004. April 29. - 16:58
jaa igen ,azért ne adjuk fel ilyen könnyen!! legalább helyezzünk el hódvasakat, meg karókat!!,, de vanank itt a suliba fasza repesz aknák is:),
Posted 2004. April 29. - 16:46
hi , én már nem mondok semmit, jöjjön a csendes megoldás,-->nyilazunk!!! Bocika, nyilazzunk motorosokat,! :
A héten megdölt a nem alvás rekordom: hétfõ reggel óta 4óra jutott rá,, már nem is emlékszem milyen,,.
jó etkerést nektek!-használjátok ki a jó idõt!
A héten megdölt a nem alvás rekordom: hétfõ reggel óta 4óra jutott rá,, már nem is emlékszem milyen,,.
jó etkerést nektek!-használjátok ki a jó idõt!
Posted 2004. April 29. - 13:16
Kranked! Én is pont erre gondoltam, csak nem írtam le, mert a szétszedés is munka, bár az igaz, hogy lényegesen egyszerûbb. Én egész egyszerûen csak nem foglalkozok az ugratókkal, nem lesznek kijavítva, aztán elõbb-utóbb úgyis szétesnek, remélem egy köcsög motoros alatt.
Posted 2004. April 29. - 12:04
Posted 2004. April 29. - 11:33
Skacok,szerintem akkor ha a miénk nem lehet,ne legyen másé sem:
kimegyek,szétbontok minden ugratót,aztán aki akar ugratni,az épít magának....
dozmaton is olyan helyet kell keresni,ami nincs szem elött,mert akkor baromi ideges leszek,ha újra megcsinálunk ott mindent,és odaszoknak a motorosok...
kimegyek,szétbontok minden ugratót,aztán aki akar ugratni,az épít magának....
dozmaton is olyan helyet kell keresni,ami nincs szem elött,mert akkor baromi ideges leszek,ha újra megcsinálunk ott mindent,és odaszoknak a motorosok...
Posted 2004. April 29. - 11:23
A teljesen szétcseszték azt jelenti, hogy a vízmosás felettiben van két hatalmas csapa, ami jó mély, plusz a legfelsõ farönköt a motorosok kilökték. S csapa miatt folyton nekiütközött a hátsó kerék és kiesett a rönk. A másikban pedig úgyszintén van egy eléggé mély nyo, ami miatt nem igazán lehet használni. Én viszont már nem vagyok hajlandó többször megcsinálni, mert útálom a hiábavaló munkát, amit más két perc alatt szétrombol. Faszkalap motorosok. Még a végén én fogom telerakni farönkökkel az utat, hogy ne tudjanak motorozni, bicajozni meg már úgysem lehet.
Szerintem is Dozmat lesz a megoldás, meg Kõszeg.
McClane, a május 1-ei hétvégérõl van szó, vagy az utána következõrõl a rámpaugrató verseny esetében? Mert végülis az sem baj, ha nincs ott senki, csak mi baromkodunk egyet. Bár asszem ha jó idõ lesz én szombaton inkább húzok Kõszegre.
Szerintem is Dozmat lesz a megoldás, meg Kõszeg.
McClane, a május 1-ei hétvégérõl van szó, vagy az utána következõrõl a rámpaugrató verseny esetében? Mert végülis az sem baj, ha nincs ott senki, csak mi baromkodunk egyet. Bár asszem ha jó idõ lesz én szombaton inkább húzok Kõszegre.
Posted 2004. April 29. - 10:45
mint a mai újságban is olvashattátok, más helyen lesz idén a majális, olyan helyen, ahol nincs lehetõségünk megrendezni a Rámpaugrató Versenyt...viszont többen jelezték, hogy érdemes lenne megtartanunk a versenyt a Szabadidõ Központban, ettõl függetlenül is.
Szal a kérdésem az, hogy ha jövõ hétvégén pl szombaton megtartanánk a Rámpaugrató Versenyt, akkor jönnétek? Érdekelne a verseny így is?
Véleményezzétek please a dolgot...
thx
Szal a kérdésem az, hogy ha jövõ hétvégén pl szombaton megtartanánk a Rámpaugrató Versenyt, akkor jönnétek? Érdekelne a verseny így is?
Véleményezzétek please a dolgot...
thx
Posted 2004. April 29. - 10:39
Nos,úgy látom,itt már nincs mit tenni...vége a parkosnak! :-[
Szerintem menjünk ki szombaton dozmatra,meg akarok nézni pár helyet,ugyanis úgy néz ki,az maradt érintetlen terület,és ha tekerni akarunk,akkor muszáj oda menni.. :-\
Semmi értelme itt tovább építkezni,szal gondoljátok meg! Érdekes módon egy éve épségben van a dozmanti ugratónk,és szerintem úgy is marad. A NS pályát is ki lehetne rakni,a kutya se bántaná. Igaz,hogy messze van,de szerintem max 10perc tekerés megér ennyit...
na csá
Szerintem menjünk ki szombaton dozmatra,meg akarok nézni pár helyet,ugyanis úgy néz ki,az maradt érintetlen terület,és ha tekerni akarunk,akkor muszáj oda menni.. :-\
Semmi értelme itt tovább építkezni,szal gondoljátok meg! Érdekes módon egy éve épségben van a dozmanti ugratónk,és szerintem úgy is marad. A NS pályát is ki lehetne rakni,a kutya se bántaná. Igaz,hogy messze van,de szerintem max 10perc tekerés megér ennyit...
na csá
Posted 2004. April 29. - 10:25
Posted 2004. April 29. - 07:17
Hi,,
Egyszer érdemes lenne megfigyelni mi folyik egy nap a parkosban..!
Az én szakdogám még munkálatok alatt!!!! emiatt bafott álmos vagyok,,mert keddrõl szerdára aludtam utoljára 2órát,,, azóta lenyomtam egy nyelvvizsgát is..ami perszen biztos jól sikerült:), a teszten pl elaludtam ;D...
Na csinálom tovább, mert újabb körmondatok jutottak eszembe ami növeli az oldalszámot..
Egyszer érdemes lenne megfigyelni mi folyik egy nap a parkosban..!
Az én szakdogám még munkálatok alatt!!!! emiatt bafott álmos vagyok,,mert keddrõl szerdára aludtam utoljára 2órát,,, azóta lenyomtam egy nyelvvizsgát is..ami perszen biztos jól sikerült:), a teszten pl elaludtam ;D...
Na csinálom tovább, mert újabb körmondatok jutottak eszembe ami növeli az oldalszámot..
Posted 2004. April 28. - 23:30
Sikerült lemosni a trutyit Maul? Eléggé gusztustalan volt. Asszem srácok a parkos már nem igazán alkalmas a bicajozásra, mindenki oda jár, és nem tisztelik a más munkáját.
Posted 2004. April 28. - 20:21
És baszki az egész kurva erdõben egy darab ilyen vaddisznódagonya van az is a vízmosásban, és persze hogy telibekaptuk az egészet!!!!!
A biciklink meg tiszta retek lett no meg a ruhánk is egy másodperc alatt!!!!
A biciklink meg tiszta retek lett no meg a ruhánk is egy másodperc alatt!!!!