Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Szombathelyi riderek

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7341 hozzászólás a témában

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Nah, sikerült felvarázsolnom a képeket, a Kõszeg albumban találhatók. Szerintem egész jók lettek. Akkor ma építkezés, Maul azért hozzál gépet, ha tudsz.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
elvileg 8-kor nyit!
De hát a biczóhoz úgy is ki kell menni a cuccokért!
Akkor 10 árkádia! Boci is jön?

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Képek hol?? :D
Akkor szerintem én is megyek 10re árkádiához,de én is csak 3ig érek rá!
Ki jönne még? Szög akkor most lesz??? Mikor nyit a praktiker??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
A praktikerbe lehet veni!!
A képeket nyomd fel, kiváncsi vagyok!
egyébként az ugratók nincsenek félbehagyva, hanem ez a rendes! elég gáz!

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Már bocs Maul, de hol akarsz te holnap 200-as szöget venni? Egyébként mehetünk, akkor hol találkozzunk 10-kor? Árkádia jó? Biczó is ráér elvileg 3-ig, csak szólni kell neki, hogy mikor megyünk a north shore-ért.
Ma nagyon jót tekertünk. Az Írottkõ viszont dugig volt emberekkel, anyáztak is rendesen, amikor közel 60-nal eltéptünk mellettük. Szerencsére a Krisztián ment elõl, úgyhogy õ lökködte félre az embereket, nekem már volt egy szûk folyosó. Matt, nem anyáztak titeket felfelé? Nem lettem volna a helyetekben. Kipróbáltuk a Csingerék által épített pályát is, ami nem is lenne rossz, ha nem hagytak volna félbe minden ugratót. Én nem tudom, hogy ezeken hogyan lehet ugratni, szerintem szar az összes, viszont a north shore-os rész az nagyon bejött, csináltunk is egy csomó képet, meg videót is, amit majd fel kéne tenni az oldalra ha lehet, majd holnap viszem, este már lehet, hogy fenn lesznek a bikemag galériában a képek. Elég jók lettek.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Na akkor holnap mkkor menjünk, mert hulp lust felkelni, akkor találkozzunk 10-kor?

Ja és kellene 200-as szög, mert csaak azzal lehet a keresztfákat erõsen rögzíteni! Nincs otthon valakinek, mert akkor reggel el kell menni azt is venni!
Holnap akkor ki jön?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8.649 hozzászólás
mi is tekertünk ma egy jót haverral :)
bolyongtunk itt a kõszegi hegyekben aztán írottkõnél átmentünk ausztriába ahol valami oberkohlstadt nevü helyen lyukadtunk ki ;D szerencsére némettudásunk nem hagyott cserben és sikeresen visszatekertünk aszfalton a magyar honba :) azonnal észrevettük mikor értünk haza mer az út tiszta göröngy lett egyszer csak... osztrákoknál élmény volt a tükörsima betonon 77tel száguldozni lefefele ;D mire hazaártünk azt vettük észre hogy letekertünk 65km-et :) jó volt! :)
hulp,biczó meg mindenki! legközelebb meg egyeztetünk aztán mehetnénk együtt is ha van kedvetek ilyen hosszú túrához.
üdv!
MaTT

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Na ma voltunk bocikával,de csak erõnlét-fejlesztés volt.. :D
Holnap akkor mi lesz??

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Bocs! A holnapi nap mégsemjó, nem érek rá!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát inkább 10 kor!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Akkor reggel ki jön tekerni?
Maul 9 ok?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vasárnap én is szívesen segítek, de azt elõre mondom, hogy nem vagyok hajlandó 8 elõtt felkelni, tehát mondjuk 10 elõtt semmit ne tervezzetek.
Állítólag Zágrábba mennek a Csingerék a jövõ hét végén.
Maul, autópályát építesz? (1,20 m széles) ;D

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Igaz maul,akkor menjunk tekerni,persze csak ha nem fog esni,eleg nagy esely van erre is.. >:(
Kimegyunk dozmatra,aztan keresunk jo helyeket,meg ilyesmi,ok? Esetleg az introhoz fel kellene venni par dolgot. Velemeny? 9kor?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hát kornél, van értelme annak, hogy ketten kimenjünk építkezni? Mert akkor inkább halsszuk vasárnapra, mert akkor úgy is jönnének még!
Vag mi legyen, mert ketten nem tudnánk szerintem semit csinálni!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.036 hozzászólás
Hi!

Maul,reggel 8kor varlak az arkadianal,ok? en csak fel12ig erek ra,de lehet,hogy delutan is vissza fogok menni segiteni. Vasarnap egsz nap raerek szerintem. Akkor 8 ok?? Hozod a kabelt? viszem a kamerat!!
csa

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.462 hozzászólás
Hy!
Hova mennek a csingerék Tokodra a láncnélkülire?? pfff :-[

Biczó akkor holnap reggel elvuhetem a cuccost?
vagy egyáltalán lesz holnap valami?
Én ma is építgetemdozmaton, van egy 6 méteres szakasz ami 1,20 m széles ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
jó, akkor hagyjuk a jövõ hétvégét, majd keresünk egy jobb alkalmat...hétközben meg nem is lenne nagyon jó, a többség 7végén ér rá úgy is...
vasárnap kijöttök az ou-i versenyre?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
A Rottennel beszéltem, és õ mondta, hogy többen is mennek a Csingerékkel, de hogy pontosan ki, azt nem mondta, gondolom õ sem tudja még. Nem tom, mikor legyen, nekem mondjuk mindegy, mert én gyakorlatilag minden hétvégén ráérek, sõt zömmel még hétközben is.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás
ki megy versenyre hulp? akkor ne a jövõ hétvége legyen? nekem mind1, mikro tartjuk...
volt akkor a héten triál bemutató? képek nincsenek?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.667 hozzászólás
Vidám az, aki megvette a régi bicajomat, a raxos képeken lehet látni, de még nem találkoztatok. Hát 8-kor biztos, hogy nem fogok menni, max 10-11 körül.