Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Szombathelyi riderek

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7341 replies to this topic

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Hi!
Maul,nekem elöbb is jó kicsivel,kb háromnegyedre kitudok menni az ugratókhoz,ott kellene találkozni,mert akkor motorral megyek,és tovább maradhatok! (kb 6ig érek rá). Arra oda tudsz jönni? A faterod elött háromnegyed 3! Hulp meg odajön,amikor tud,jó így nektek?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
ezt elfelejtettem::: Mcclane , nem tudsz valami részletet a kona találkozóról- mikor lesz? lesz akkor dh verseny?, mik lesznek?

Hulp jövõ héten egy ilyen tekerés?+ kamera+ még sokan mások????

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi, sajnálom hogy ki kell maradnom belõlle,, szívesen segítenék remélem tudjátok!!!

Hol tartotok?

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ok! A három az nekem is korrekt, már csak hulpon múlik!

FreeStyler

FreeStyler

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,036 posts
Meglesz Maul! ;)
Holnap elvileg 3fele mehetunk,jo az nektek? Az oldalra csak holnap tudom feltenni a kepeket,ma nem lesz ra idom.. :( Akkor atirom majd az eredmenyeket is,ok?
Irjatok,mikor menjunk,nekem akkor elvileg 3tol oks!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Ja és kornél!
Az oldalon az eredményeimnél írd át, mert a mátra dh 2003-ban volt!
Meg a szekszárhoz is írd oda hogy 2003!
Kössz!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Tiszteletem!
Vettem 200-as szöget ott a hol a boci mondta! Tényleg jó és aránylag olcsó hely az 5 kg szög 1200 volt! Ahoz képest hogy a rabló praktikerbenn 500 egy kiló :-X
Holnap akkor mikor megyünk?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Én nem hiszem hogy ez segnyali, egyszer, v kétszer beszéltem vele össz -vissz!!, nem is ismerem, csak ezt gondoltam..!
Nekem tök mind1

Mcclane- mi van a vasnépében? mert hát itt nem jelenik meg,,
Az nem rossz hely, gratula!

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
csekk a mai Vas Népe sms rovatát....
kollégáim kérdezték, hogy én voltam-e....
mondtam hogy nem, hanem haverok... :)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
a képek jók lettek, én is megnéztem õket..

Biczó írtam, hogy a Koczka Dani nyerte, Dani megrántotta a bokáját, és nem tudott elindulni...
én valahol az elsõ 10-ben lehetek, az élbolyban érkeztem célba..

hoppá, most nézem a biciklon eredményeket...

jajj de jellemzõ ez a Mümszire...ugyan is nagyon nem bír engem....
az élboly közepén érkeztem a célba, erre mit csinált, az élboly utolsó helyére sorolt be, de azt már nem merte megcsinálni, hogy nem az élbolyba sorolt be.... szánalmas, de mind1, a tényeken ez nem változat ;D ;D bár nem csodálkozom, hogy nem bír, mindig beszólok neki ;D ;D

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Biczó, én egy rossz szót nem szóltam, hogy nem segítettél pakolni, nem is vártam el, mivel tudtam hogy akkor utazol, és nem tudom ezt honnan veszed hpgy én hibáztatlak téged!
Egyébként meg a szakaszaimat akkor is visszakérem engem nem érdekel, mivel azok az enyémek, és szó sincs arról, hogy összekapnák vele, csak azt az egyet nem értem, hogy miért kell a seggét nyalni..............
Na mind1!

Akkor holnap mikor megyünk?

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Most néztem a képeket, királyak lettek,,!!

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
Hi,,
Most próbálom megnézni a képeket, biztos jók,, :o, Köszi, tegnap kerestem de nem találtam az albumod !:) Hol tartottatok tegnap?, mennyit sikerült eddig felraknotok? jó lett?

Mcclane végül hányadik lettél? Dani nyerte?
A köszegi tekerés király volt!!!!

Csak azokat sajnálom akik mögöttem ereszkedtek le az irottról, mert hát õket anyázhatták rendesen,, de hát szerintem akkor is ez lett volna, ha lasabban jövök, sõt akkor még meg is hallom.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
hahóó skacok :)

vasárnap megvolt a Biciklonosok ou-i versenye, egész király volt, végig az élbolyban maradtam, a Koczka Dani nyerte, okosan ment a srác...én tök jól érzetem magam, sokkal rosszabbra számítottam...

Biczó jobbulást anyukádnak, remélem gyorsan rendbe jön....

Hulp voltam vasárnap este a verseny után még állatkodni a városban, találtam a Sportháznál jó helyeket, a lépcsõ melletti feljárónak a szélén próbálkoztam pár napja végig menni, most vasárnap este pedig összejött, nagyon örültem neki :D
nem nagy dolog, ti elsõre biztos meg tudnátok csinálni, de én hálát adtam Istennek, hogy sikerült rajta végig mennem ötször :D
Csingerékkel ne balhézzatok, jó fejek, és király módon össze is tartanak...Rottenék mennek külföldre versenyezni, remélem jó lesz, drukkolok nekik....
a rámpaugrató versenyt pedig jó lenne megtartani, amjd keresünk alkalmas idõpontot

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Maul! Igaza van a Krisztiánnak, nem kellene összebalhézni a Csingerrel, tudunk azok nélkül a szakaszok nélkül is építkezni, ha akarunk. Meg szerintem is jó lett, mint már említettem, az "ugratókkal" van a probléma. Krisztián! A képek fenn vannak a bikmakk galériában a Kõszeg albumban. A Hulp albumát a 6. oldalon találod, ha minden igaz, meg a Kornél is azt mondta, hogy felrakja az övére is a videókkal együtt, nagyon jók lettek.

biczaj

biczaj

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,017 posts
MÁ bocs Maul de azért nem segítettem me , mert:.

1. Mert 3 percel azelött estél be hogy,én indultam BP-re,
2.Mert Anyukám gerince sérült, és menni alig tud, >:(
3. Nagymamám nehogy má pakolljon! >:(,
4.Hulp 2 után szólt hogy most jössz--> vártalak 4 óra lett belõle.

Egy héttel késöbb vitted mint mondtad, ne engem hibáztass!!!!!!!!

2után kelltem fel mert annyira fáradt voltam, ezért építeni se tudtam menni, de gondolom megértitek!

ÉS Maul nem kéne annyira nyavajogni azokért a szarokért(NS- amit Csinger felhasznált), szerintem tök jó lett,, és szerintem elég sok mindent tettek már neked is Csingerék, nem kellene elrontani velük a viszonyt ilyen hüleség miatt, inkább szerezzünk még fát,, ezzel más is egyet ért!!!!!!!!!!nem csak én!!

Meddig jutottatok? hogy sikerült?
Hol lesz pontosan?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Bakker srácok, a városban nem is esett az esõ, ezt jól megszívtuk. Lehet, hogy kedden már korábban is ráérek, attól függõen, hogy a korábbi vonattal lesz-e kedvem hazajönni. Majd hívlak Maul.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Na jó volt a mai ugaratóépítés a pakosban!
Miután elmentél kornél még egés sok minden lett pluszba!
Akkor kedden mikor megyünk újra ugratót építeni?

Biczó! A motoros vásárról nincs hír?

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ne károgj már állandóan Maul, szetintem tök jó lett, nekem teccett, és van még két ugrató noth shore-ból, azok egész jók lettek, a többi ugratóval van baj, azok nagyon szarok. Asszem összesen 5-6 szakasz van beépítve, de nem biztos.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
:oHát elég színvonalatlan ez az Ns! DE összesen csak ennyi van meg a munkámból????, :o
Nincsi stöbb szakasz? Akkor hol a francban vannak?