Ha szar idõ lesz, megyek én is építeni, de ha nem akkor inkább Kõszeg.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Szombathelyi riderek
Indította
Maul
, 2003. február 27. 20:52
Írta 2005. május 23. - 17:16
El ne add. Mi lesz majd a felépülésedet elõsegítõ szobabicajon. Arra is kell ám fék, nehogy túl gyorsan tekierj.
Ha már így sikerült elesned, lehetett volna a kamera elõtt is, aztán küldhettük volna a kandikamerába.
Írta 2005. május 23. - 16:31
Köszi mindenkinek még 1x!
Nálam van a nyers video, 5,2 Gb. Megnéztem az esésbõl sok nem látszik, de viszont lett 1-2 jó felvétel!
Megjött a Hayes! Asszem eladom, most egy darabig nem fog kölleni.
Nálam van a nyers video, 5,2 Gb. Megnéztem az esésbõl sok nem látszik, de viszont lett 1-2 jó felvétel!
Megjött a Hayes! Asszem eladom, most egy darabig nem fog kölleni.
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. május 23. - 15:05
Udv ujra a forumon Cornel! Pihenj sokat;)
Maul! NS...
Egy tag megszeretne venni a gepemet 25 ezerert. Ezt azt jelenti, hogy megvn a penz az uj paripara:D
Edit: Matt! Miert nem hagytal trialos kormanyt?
Maul! NS...
Egy tag megszeretne venni a gepemet 25 ezerert. Ezt azt jelenti, hogy megvn a penz az uj paripara:D
Edit: Matt! Miert nem hagytal trialos kormanyt?
Írta 2005. május 23. - 13:31
üdv köztünk Cornel, és gyors gyógyulást!
Maul asszem a szombat jó építeni
jön még valaki?
Maul asszem a szombat jó építeni
jön még valaki?
Come on! It's on
Korn
Korn
Írta 2005. május 23. - 12:43
Kornél! Mikor megyünk bányába???
Boci, te mikor érsz rá??
McClane, mikro megyünk építeni??
Boci, te mikor érsz rá??
McClane, mikro megyünk építeni??
Írta 2005. május 23. - 11:48
Szevasz Cornel!
mi meg pont aznap dumáltunk arról milyen veszélyes a motorozás...
hát a bicajozás is!
na mind1 jobbulást kívánok!
Bizcó na eladod a gépet?
t
mi meg pont aznap dumáltunk arról milyen veszélyes a motorozás...
hát a bicajozás is!
na mind1 jobbulást kívánok!
Bizcó na eladod a gépet?
t
"ezek ám a gondok, nem a faláb!"
Írta 2005. május 22. - 22:41
hétvége szerintem most nem lesz jó nekem. Zsófinak most lesz szülcsinapja. majd meglássuk...
jaja! írott kõ rulzik! viszont azér a kisgépet is lehet jól engedni
legalábbis én sokkal merészebb vagyok evvel mint a polarissal. jobban érezni. hátsófékem meg asszem túl jó is lesz ) viszont még mindig rohadt vékon hangon sikííít! remélem elhalkul mer megõrjít.
biczó, köszönöm szépen még 1x a vacsorát
jaja! írott kõ rulzik! viszont azér a kisgépet is lehet jól engedni
biczó, köszönöm szépen még 1x a vacsorát
Írta 2005. május 22. - 22:23
Nah, ez a hétvége nagyon király volt bicajozás szempontjából. Ma is fenn jártunk az Írottkõn, és nagyon király volt lezúzni. Folyt.köv. jövõ hét végén.
Örülök Cornel, hogy kiengedtek, meg nem kell hordanod azt a szép nagy gipszet. További jobbulást. Lehet, hogy egy össztelós sem segített volna, azzal még nagyobbat lehet esni, mert még jobban mered engedni a száguldást. Tegnap is 61kmh volt a max. a sziklás részen az Írottkõrõl lefel, de tök nem lehetett annyinak érezni. Ilyen tempónál azért már szépet lehet esni.
Örülök Cornel, hogy kiengedtek, meg nem kell hordanod azt a szép nagy gipszet. További jobbulást. Lehet, hogy egy össztelós sem segített volna, azzal még nagyobbat lehet esni, mert még jobban mered engedni a száguldást. Tegnap is 61kmh volt a max. a sziklás részen az Írottkõrõl lefel, de tök nem lehetett annyinak érezni. Ilyen tempónál azért már szépet lehet esni.
Írta 2005. május 22. - 22:05
Mat most hévége? Azaz érted, szal 1 hét mulva
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Írta 2005. május 22. - 14:26
akarsz? 
nah nem chat )
asszem hulp már elindultatok. szal jó tekergést. én egyelõre ébredezek.
késõbb lenézek streetride asziszem.
nah nem chat )
asszem hulp már elindultatok. szal jó tekergést. én egyelõre ébredezek.
késõbb lenézek streetride asziszem.
Írta 2005. május 22. - 13:55
Írta 2005. május 22. - 13:47
Írta 2005. május 22. - 13:11
Írta 2005. május 22. - 12:32
Re Cornel!
Örülök hogy ujra itt. gyógyujj meg hamar. pihentesd meg kend minden csodagyógykenõcscel aztán ujra ride! ja, és biczótól ne kérj tanácsot boka ügyileg
(rögzítõvel a lábán már trükközött meg 2m magasról ugrált...)
merre mentek ma hulp? kettõre nem hiszem hogy kiérek de du. estefele lehet taláxunk a városban.
rövid kormány nekem kifejezetten kényelmesebb most. nem volt nehéz megszokni mer mindig beljebb fogtam a kormányt. ugy ezerszer könnyebb kezelni a bicót.
Örülök hogy ujra itt. gyógyujj meg hamar. pihentesd meg kend minden csodagyógykenõcscel aztán ujra ride! ja, és biczótól ne kérj tanácsot boka ügyileg
merre mentek ma hulp? kettõre nem hiszem hogy kiérek de du. estefele lehet taláxunk a városban.
rövid kormány nekem kifejezetten kényelmesebb most. nem volt nehéz megszokni mer mindig beljebb fogtam a kormányt. ugy ezerszer könnyebb kezelni a bicót.
Írta 2005. május 22. - 10:35
Írta 2005. május 22. - 10:16
Na üdv mindenkinek! Visszatértem!
Igaz egyenlõre még csak a fórumra. Visszaolvasgattam picit, köszönöm mindednkinek, aki gondolt rám és nagyon örültem, hogy meglátogattatok! Köszi még1x.
A képeket is megnéztem, lett azért 1-2 jó is.
Pénteken délután jöttem haza, azóta az ágyat nyomtam, nem volt erõm felkelni, meg eleinte nagyon fájt. Levették azt a batár seggigérõ gipszet szerencsére és kaptam egy csinos kék színû térdrögzítõt. 6.200 Ft-ot megért, hogy ne egy 10 kilós gipszbe rohadjon a lábam még 5 hétig! A bokámat is jól összezúztam még mindig a dupája az eredeti méretnek.
Amúgy most már egész jól vagyok, egyre kevésbbé fáj, talán még idén tekerhetek ha beindul a térdem és eléggé megerõsödik, majd meglátjuk, a tekerés tényleg jót tesz neki állítólag, persze csak finoman...
A szalonnasütés jól hangzik...
Biczó küldöm a maradékot... lehet, hogy vennem köllene 1 össztelósat!?:chin:
A képeket is megnéztem, lett azért 1-2 jó is.
Pénteken délután jöttem haza, azóta az ágyat nyomtam, nem volt erõm felkelni, meg eleinte nagyon fájt. Levették azt a batár seggigérõ gipszet szerencsére és kaptam egy csinos kék színû térdrögzítõt. 6.200 Ft-ot megért, hogy ne egy 10 kilós gipszbe rohadjon a lábam még 5 hétig! A bokámat is jól összezúztam még mindig a dupája az eredeti méretnek.
Amúgy most már egész jól vagyok, egyre kevésbbé fáj, talán még idén tekerhetek ha beindul a térdem és eléggé megerõsödik, majd meglátjuk, a tekerés tényleg jót tesz neki állítólag, persze csak finoman...
A szalonnasütés jól hangzik...
Biczó küldöm a maradékot... lehet, hogy vennem köllene 1 össztelósat!?:chin:
.:. Krankedzone Team .:.
Írta 2005. május 22. - 10:13
Csajozott. Nagyon király volt tegnap Kõszeg, azt hittem minden tiszta sár lesz, de szerencsére nem, tök száraz volt minden.
Írta 2005. május 22. - 09:47
Kornél! A héten hogyxan dolgozol? Mikor érsz rá! Mert akkor rendbe kellene rakni már tényleg a bányát, mert ez így már nem állapot!
Matt! Mit csináltál te hajnali négyig??
Biczó! Te akkor hogyan vagy itthon???
Matt! Mit csináltál te hajnali négyig??
Biczó! Te akkor hogyan vagy itthon???
Írta 2005. május 22. - 08:00
Ébresztõ büdös kölkek, hasatokra süt a nap!! :okularnik
Milyen volt kõszeg? MaTT, rövid kormány nem olyan stabil, igaz? Én azért nem szeretem, meg olyan CC-s feelingje van..
Milyen volt kõszeg? MaTT, rövid kormány nem olyan stabil, igaz? Én azért nem szeretem, meg olyan CC-s feelingje van..
Írta 2005. május 22. - 04:11
Nah háj!
hazaértem én is. nem tom egyig felébredek-e, de ha fel is ébredek sztem hulla leszek szal magasra én nem mászom ma. max óház vagy nem tom..
amugy lefele próbáltam cak hátsófékkel jönni és sztem javult már vmit a fék..
izé.. képeket elfelejtettem Kornél, de csinálok mindenképp ígérem ) levágtam a kormányból is 7centit ) franko lett. na menek aludni mer kora van! :spioch:
hazaértem én is. nem tom egyig felébredek-e, de ha fel is ébredek sztem hulla leszek szal magasra én nem mászom ma. max óház vagy nem tom..
amugy lefele próbáltam cak hátsófékkel jönni és sztem javult már vmit a fék..
izé.. képeket elfelejtettem Kornél, de csinálok mindenképp ígérem ) levágtam a kormányból is 7centit ) franko lett. na menek aludni mer kora van! :spioch:

Belépés
Felhasználó létrehozása
Lezárt topik
Ugrás az oldal tetejére