Ja, jó móka volt a pénteki tekerés, nekem is tetszett. Azért a birkózás egy két helyen átcsapott homopartyba, legalább is kívülrõl úgy tûnt.
Voltam ma kint a parkosban CC-zgetni, hát nagyon durva, dzsungelharc volt az egész. Nagyon benõtték a bokrok a kis ösvényeket, kár érte, mert egész jó volt.
Ranger! Miert nem hiszed el hogy a cseles az cseneles neven fut par eve?
Mellesleg valogatott bagazs nem mondom...
Boci, McClane hova tuntek mostanaban?
A mindnebe beleugroba? Foggalmam sincs Ranger kikre gondolt:) Caffka gondolom, talan mar Ranger is, esetleg egy Piri nevu srac(specialized), meg esetleg Kaccso. De inkabb Rangert kerdezd.
Most jottem haza kutyasetaltatasbol. Mit lattam?!
Egy 14,5"es sarga(!) polarx-et! :love1:Csodaszep! Kar hogy gyorsan ment
Hát basszus, jobb lett volna ezt így elõre lebeszélni, nem csak így váratlanul beállítani Szhelyre:( Mert most én sem érek rá, már az egész napom be van táblázva, meg a többieknek sem, szóval..... Hát sajnálom, hogy így alakul, pedig jó lett volna
Szombaton Szombathely Ride Part I
9.33ra ér be a Zegi vonat!
aki ráér jöjjön! McClane? hulp gondolom de. alszol Maul érettségi :\ Kornél nem érsz rá :\ Boci? Biczót felhívom, kit hagyok ki, kit hagyok ki? legyünk sokan!! )
de mondtad de gondoltam hátha mégis erre felkapod a fejed )
de mi lesz akkor? 24:00-t nem ér venni4!!
px sztem simán jó lenne amugy. 120 az ára, nem? vmit még régebben irtam hogy lejebb vitték. vedd meg és tekerj! )