Ajánlj!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Started by
dirtboy
, 2003. February 04. 08:14
Posted 2003. May 21. - 16:46

Posted 2003. May 19. - 15:54

Hali!
Gyöngyösön melyik munkásszállóról beszéltek?? Én gyöngyösi vagyok, tudnék nektek tel. számot mondani!! Csak mondjátok meg, melyikrõl van szó!!
vagy ajánljak??
Gyöngyösön melyik munkásszállóról beszéltek?? Én gyöngyösi vagyok, tudnék nektek tel. számot mondani!! Csak mondjátok meg, melyikrõl van szó!!
vagy ajánljak??

Posted 2003. May 19. - 14:27

megy innen valaki pestrol vonattal versenyre???! mer sajna en csak ugy tok menni..kcsit szivas..de ez van ;D es ha megy vki akkor legalabb nem kene egyedul menni...

Posted 2003. May 18. - 06:32

Csatlakoznék bárkihez aki szombaton kb 9 órától tekerne fel a helyszínre. Esetleg más feljutási módot tudtok?
Köszi.
Köszi.
Posted 2003. May 17. - 10:07

Jó tekerést annak is ki a felvonulásra megy, de nekem nagyon rossz tapasztalatom van ezel kapcsolatban!!! Kívánom nektek, hogy ne úgy végzõdjön mint amin én voltam legutóbb, de én akkoris megyek fel a hegyre!!! :-X
Posted 2003. May 17. - 08:57

Akit még érdekel a gyöngyösi munkásszálló:
nem tudom a pontos címét+ a tel.számát
ha odamentek szombaton szerintem simán adnak szállást, mert már csináltunk ilyet
nem tudom a pontos címét+ a tel.számát
ha odamentek szombaton szerintem simán adnak szállást, mert már csináltunk ilyet
Posted 2003. May 17. - 00:32

Vannak itt olyan emberek akik erdõben alvást terveznek a Mátrában? Arra gondoltam, hogy a szállásdíjat el lehet költeni másra.
Akkor már nem is zavar a vaddisznó, mert nem érdekel, csak Vukk ne jöjjön!
No, erdei party?
Akkor már nem is zavar a vaddisznó, mert nem érdekel, csak Vukk ne jöjjön!
No, erdei party?
Posted 2003. May 16. - 23:26

Posted 2003. May 16. - 20:19

Draga Zsuzsanna... 
Mindig idoben kell elkezdeni szervezkedni, nem az utolso pillanatban, ahogy ti szoktatok...
;D ;D ;D ;D

Mindig idoben kell elkezdeni szervezkedni, nem az utolso pillanatban, ahogy ti szoktatok...

Posted 2003. May 16. - 18:35

Kár, hogy nem jön össze a holnapi edzõ nap... :-\
Aki akar jönni tekerni a jöjjön 11-re a fogashoz!!!
Aki akar jönni tekerni a jöjjön 11-re a fogashoz!!!

Posted 2003. May 16. - 17:08

Posted 2003. May 16. - 10:20

Akkor a Szexardi verseny mikor lesz? 14 vagy 28? Ez elvileg szombat. Mikor lesz kijelolve a palya? Le lehet menni elobb?
Posted 2003. May 15. - 23:02

Kell szolni egyaltalan, vagy ugy is lehet, hogy csak odamegyunk valahanyan, es akkor ugy adnak szobat?
Egy telcsiszamot en is megkoszonnek.
Egy telcsiszamot en is megkoszonnek.
Posted 2003. May 15. - 22:27

Posted 2003. May 15. - 07:22

A munkásszálóra bárki mehet. Egy éjszakára 1fõnek 1000peták. Nem egy luxus hotel, kb mint szekszárdon. És kb olyan messze is van a pályától!
Ez a kesztyû meg szerintem kötelezõ, de lehet hogy hülyeségeket irogatok. Majd valamikor a közeljövõben ki lesz linkelve a DH szabályzat.
17-én szombaton már sokan lesznek, nem árt ha kocsival jöttök. 10-tõl lesz felszállítás.
Ez a kesztyû meg szerintem kötelezõ, de lehet hogy hülyeségeket irogatok. Majd valamikor a közeljövõben ki lesz linkelve a DH szabályzat.
17-én szombaton már sokan lesznek, nem árt ha kocsival jöttök. 10-tõl lesz felszállítás.
Posted 2003. May 14. - 22:01

halihó!!
kicsit lemaradtam errõl a bagolyírtási edzésrõl vagy mirõl ami 17-én lenne???? ??? ??? ???
mikor kezdõdik??
jön oda innen vki???
ado már kötelezõ a felszerelés vagy csak versenyen??
AMC
kicsit lemaradtam errõl a bagolyírtási edzésrõl vagy mirõl ami 17-én lenne???? ??? ??? ???
mikor kezdõdik??
jön oda innen vki???
ado már kötelezõ a felszerelés vagy csak versenyen??
AMC
Posted 2003. May 14. - 21:49

Ez a kesztyu azert erdekes dolog, mert eddig a Misike vegig kesztyu nelkul ment, es tavaly is voltak szabalyok, megsem tartottak be sokan, es ugy is indulhattak a versenyen. No persze en is azt mondom, hogy minden vedo kotelezo legyen, mert akkor sokkal kisebb az eselye, hogy szugseg lesz a mentosokre.
A munkasszallora barki mehet?
Es az milyen messze van a palyatol? nem gaz onnan vasarnap reggel kitekerni?
A munkasszallora barki mehet?
Es az milyen messze van a palyatol? nem gaz onnan vasarnap reggel kitekerni?
Posted 2003. May 14. - 20:01

Igazad van! Én is ma tudtam meg: állvédõs sisak és gerincvédõ, no meg kesztyû a hobbi kategóriának is kötelezõ!
Posted 2003. May 14. - 17:21

hali!!!
na most én pont nem ezt hallotam a védõkrõl !!!
a tavalyi õszi kupa bonyolítóval nagy gáborral beszéltem és õ azt mondta hogy telejesen át akarják dolgonzni ezt az egészet hogy biztonságosab legyen a versenyzés!!
azt mondta hogy a gerincvédõt és a ""teljes arc""-ot kötelezõvé akarják tenni!!!
AMC
na most én pont nem ezt hallotam a védõkrõl !!!
a tavalyi õszi kupa bonyolítóval nagy gáborral beszéltem és õ azt mondta hogy telejesen át akarják dolgonzni ezt az egészet hogy biztonságosab legyen a versenyzés!!
azt mondta hogy a gerincvédõt és a ""teljes arc""-ot kötelezõvé akarják tenni!!!
AMC
Posted 2003. May 14. - 09:26

Szia LCS!
A többiek nem tudom hol alszanak, de én vagy az erdõben sátrazom, vagy Gyöngyösön a munkásszállón hajcsizom.
A többiek nem tudom hol alszanak, de én vagy az erdõben sátrazom, vagy Gyöngyösön a munkásszállón hajcsizom.