Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ajánlj!

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 posts
Hali!

Gyöngyösön melyik munkásszállóról beszéltek?? Én gyöngyösi vagyok, tudnék nektek tel. számot mondani!! Csak mondjátok meg, melyikrõl van szó!!

vagy ajánljak?? ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
megy innen valaki pestrol vonattal versenyre???! mer sajna en csak ugy tok menni..kcsit szivas..de ez van ;D es ha megy vki akkor legalabb nem kene egyedul menni... ;)

Jack Stone

Jack Stone

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Csatlakoznék bárkihez aki szombaton kb 9 órától tekerne fel a helyszínre. Esetleg más feljutási módot tudtok?
Köszi.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Jó tekerést annak is ki a felvonulásra megy, de nekem nagyon rossz tapasztalatom van ezel kapcsolatban!!! Kívánom nektek, hogy ne úgy végzõdjön mint amin én voltam legutóbb, de én akkoris megyek fel a hegyre!!! :-X

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Akit még érdekel a gyöngyösi munkásszálló:
nem tudom a pontos címét+ a tel.számát
ha odamentek szombaton szerintem simán adnak szállást, mert már csináltunk ilyet

Jack Stone

Jack Stone

vendég

• fórumtag
  • 13 posts
Vannak itt olyan emberek akik erdõben alvást terveznek a Mátrában? Arra gondoltam, hogy a szállásdíjat el lehet költeni másra.
Akkor már nem is zavar a vaddisznó, mert nem érdekel, csak Vukk ne jöjjön!
No, erdei party?

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
Major! holnap 10-tõl felvonulás, már aakit érdekel.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Draga Zsuzsanna... :D

Mindig idoben kell elkezdeni szervezkedni, nem az utolso pillanatban, ahogy ti szoktatok... :P :P ;D ;D ;D ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kár, hogy nem jön össze a holnapi edzõ nap... :-\

Aki akar jönni tekerni a jöjjön 11-re a fogashoz!!! ;)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Még a mátrain se vagy túl, de már a következõt szervezed??? Zsuzsi

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Akkor a Szexardi verseny mikor lesz? 14 vagy 28? Ez elvileg szombat. Mikor lesz kijelolve a palya? Le lehet menni elobb?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Kell szolni egyaltalan, vagy ugy is lehet, hogy csak odamegyunk valahanyan, es akkor ugy adnak szobat?
Egy telcsiszamot en is megkoszonnek.

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
A munkásszálón milyen tel. számon lehet helyet foglalni???

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
A munkásszálóra bárki mehet. Egy éjszakára 1fõnek 1000peták. Nem egy luxus hotel, kb mint szekszárdon. És kb olyan messze is van a pályától!
Ez a kesztyû meg szerintem kötelezõ, de lehet hogy hülyeségeket irogatok. Majd valamikor a közeljövõben ki lesz linkelve a DH szabályzat.
17-én szombaton már sokan lesznek, nem árt ha kocsival jöttök. 10-tõl lesz felszállítás.

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
halihó!!
kicsit lemaradtam errõl a bagolyírtási edzésrõl vagy mirõl ami 17-én lenne???? ??? ??? ???
mikor kezdõdik??
jön oda innen vki???
ado már kötelezõ a felszerelés vagy csak versenyen??
AMC

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Ez a kesztyu azert erdekes dolog, mert eddig a Misike vegig kesztyu nelkul ment, es tavaly is voltak szabalyok, megsem tartottak be sokan, es ugy is indulhattak a versenyen. No persze en is azt mondom, hogy minden vedo kotelezo legyen, mert akkor sokkal kisebb az eselye, hogy szugseg lesz a mentosokre.

A munkasszallora barki mehet?
Es az milyen messze van a palyatol? nem gaz onnan vasarnap reggel kitekerni?

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Igazad van! Én is ma tudtam meg: állvédõs sisak és gerincvédõ, no meg kesztyû a hobbi kategóriának is kötelezõ!

amc

amc

vendég

• fórumtag
  • 161 posts
hali!!!
na most én pont nem ezt hallotam a védõkrõl !!!
a tavalyi õszi kupa bonyolítóval nagy gáborral beszéltem és õ azt mondta hogy telejesen át akarják dolgonzni ezt az egészet hogy biztonságosab legyen a versenyzés!!
azt mondta hogy a gerincvédõt és a ""teljes arc""-ot kötelezõvé akarják tenni!!!
AMC

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Szia LCS!
A többiek nem tudom hol alszanak, de én vagy az erdõben sátrazom, vagy Gyöngyösön a munkásszállón hajcsizom.