Amúgy tudja valaki, hogy hogyan van a pontozás ? ? ?
Hobbyban a verseny eredményekért ki hányadik helyezett hány pontot kap ? ? ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. május 29. - 21:10
Írta 2003. május 29. - 20:51
Írta 2003. május 29. - 18:15
El kell, hogy keserítselek, hobbyban az idõmérõt nem pontozzák, csak a versenyt!
Írta 2003. május 29. - 18:12
Na jó kis verseny lett a dologból, a pálya állaga is mesés lett a versenyre.
Azon kevesek között voltam akik a szombat/vasárnapi edzések alatt nem szedtek össze egy defektet sem, még lánc problémáim sem voltak, de a döntõ elött, 20mp-vel a rajt vezényszó elött észre vettem, hogy az 1ik forgáspont durván meglazult, a csavar félig kitekeredett :-\, sebes csavarozás közben pedig elszóltam magam: "Csak nehogy most, itt a döntõben kapjak defektet!" és mit ád az Úr? Nem felütöttem az elsõmet a pálya 1/3ánál?
Annyira ideges lettem, hogy be se toltam a célba, csak 3/4 ig mentem le a pályán, így magammal is kibabráltam, mert nem lett értékelhetõ idõeredményem a döntõben, csak az idõmérõn elért 18. helyemért várhatok némi pontot :'(
Eredmények (amikre emlékszem):
Elit ffi :
- Nagy Attila
- Pósa Péter
- Somogyi Zsolt
Nõk:
- Kiss Dalma
- Király Kata
- Koczka Zsófi
A mega fotókon L.cs. 2x is szerepel, Beg és Vole 1-1x
Azon kevesek között voltam akik a szombat/vasárnapi edzések alatt nem szedtek össze egy defektet sem, még lánc problémáim sem voltak, de a döntõ elött, 20mp-vel a rajt vezényszó elött észre vettem, hogy az 1ik forgáspont durván meglazult, a csavar félig kitekeredett :-\, sebes csavarozás közben pedig elszóltam magam: "Csak nehogy most, itt a döntõben kapjak defektet!" és mit ád az Úr? Nem felütöttem az elsõmet a pálya 1/3ánál?
Annyira ideges lettem, hogy be se toltam a célba, csak 3/4 ig mentem le a pályán, így magammal is kibabráltam, mert nem lett értékelhetõ idõeredményem a döntõben, csak az idõmérõn elért 18. helyemért várhatok némi pontot :'(
Eredmények (amikre emlékszem):
Elit ffi :
- Nagy Attila
- Pósa Péter
- Somogyi Zsolt
Nõk:
- Kiss Dalma
- Király Kata
- Koczka Zsófi
A mega fotókon L.cs. 2x is szerepel, Beg és Vole 1-1x
Írta 2003. május 29. - 13:54
Írta 2003. május 29. - 13:52
Írta 2003. május 29. - 12:36
Írta 2003. május 29. - 12:22
Írta 2003. május 29. - 11:08
Itt (dolgozó) viszonylag gyorsan jön (holdkábel ;D), de otthon (chello) már szenvedõsebb az 1M+ képeket nézni.
Írta 2003. május 29. - 11:00
csatlakozom az elõttem szólóhoz 
már nem is volt kedvem a másodikat megnézni :
már nem is volt kedvem a másodikat megnézni :
Írta 2003. május 28. - 19:13
ehem, nem tudtok a képekbõl picit faragni? így borzasztóan nagyok, és tök lassan jelennek meg...
Írta 2003. május 28. - 00:49
Te, vajdasrác! Jó lett vona az mervere is, de a haverokat nem a fákon keresztûl kell kikerûlni. ;D. Ez egyébként sem az a verseny, ahol szaltót kell bemutatni bicikilrõl. Nem tudtad te ezt a dolgot?
A pálya egyébként télleg nagyon jóó volt.
A pálya egyébként télleg nagyon jóó volt.
Írta 2003. május 27. - 21:52
Írta 2003. május 27. - 17:01
Akik nem voltak jelen (pl Dávidka), azok nem tudják mit vesztettek!!! Remek pálya! Ilyenek kellenének ide a Fogashoz is, mindenfélét tudna gyakorolni az emberke.
A pénteki feltologatás iszonyat volt, de lefelé se volt kellemesebb abban a sárban. Aztán másnapra ez is jobb lett a száradással.
Én azon ritka emberkék 1ike voltam, akik nem defekteltek a hétvégén. Palmi is "csak" a versenyen hozta össze :'( :'( A szekszárdi különítmény ragasztotta a legtöbbet - szerintem
Mi jól éreztük magunkat, asszem szivesen odaköltöznék!
És akkor a szekszárdi versenyen van most már a fõ hangsúly!!! Tibike, elkezdheted szervezgetni, mert úgy is te variálod a legtöbbet ;D ;D Zsuzsi
A pénteki feltologatás iszonyat volt, de lefelé se volt kellemesebb abban a sárban. Aztán másnapra ez is jobb lett a száradással.
Én azon ritka emberkék 1ike voltam, akik nem defekteltek a hétvégén. Palmi is "csak" a versenyen hozta össze :'( :'( A szekszárdi különítmény ragasztotta a legtöbbet - szerintem
Mi jól éreztük magunkat, asszem szivesen odaköltöznék!
És akkor a szekszárdi versenyen van most már a fõ hangsúly!!! Tibike, elkezdheted szervezgetni, mert úgy is te variálod a legtöbbet ;D ;D Zsuzsi
Írta 2003. május 26. - 21:41
há mért??? csak egy patkárol jöttél le .. nem??? ;D
amugy ez nem egy SR North Shore ? mert akkor kemény freeridera van
amugy nem lett semmi bajod?
amugy ez nem egy SR North Shore ? mert akkor kemény freeridera van
amugy nem lett semmi bajod?
Írta 2003. május 26. - 19:54
hát..negyvennel egy fának ;D ;D
kb 3 hetes a villa...igy jártam
nem hiszem hogy ezt visszaveszik gariba..
kb 3 hetes a villa...igy jártam
Írta 2003. május 26. - 19:11
huha!!! a helyedben megforditanám a villát... hány hetes villa?és hogy sikerült?
Írta 2003. május 25. - 22:19
Írta 2003. május 25. - 21:52
Írta 2003. május 25. - 21:50
tsáó!!! király volt a verseny..fasza volt a pálya meg minden igaz nem merevre tervezték az tuti...jó kis DH-s jumpok benne meg minden ;D ;D
sajna én már szombaton feladtam..mivel bejött elém egy fa..és hát én maradtam alul
ettöl függetlenül jó buli volt fenn
; ;D ;D
Respect hajtipajtik
sajna én már szombaton feladtam..mivel bejött elém egy fa..és hát én maradtam alul
ettöl függetlenül jó buli volt fenn Respect hajtipajtik

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére