David: barki szervezhet versenyt, elvileg nem kell hozza semmi komoly papir. Engedely kell a helyszint felugyelo szervtol, tulajtol, es mehet a dolog. (elvileg)
A baj az, hogy a kornyeken vagy nincs rendes hegy, vagy tajvedelmi korzet. Ha szerzez versenyt, akkor segitek neki, es tuti megyek, de ha sikerul a kulfoldi versenyt megszervezni, akkor oda is megyek szivesen.
A kovetkezo verseny micsoda? Varosi DH?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. június 11. - 13:28

Írta 2003. június 10. - 23:27

majd lesz Slovákiában DH/FR verseny!
valamelyiken azért szeretnék indulni... ha már itthon nincsenek versenyek :-\
Vole: ha a Totesz végez most ezzel az egyetemmel, akkor már szervezhet versenyeket is NEM?? (Farkas erdei DH 2 letörés és 1 kanyar a végén 1 ugratoval diszitve)
valamelyiken azért szeretnék indulni... ha már itthon nincsenek versenyek :-\
Vole: ha a Totesz végez most ezzel az egyetemmel, akkor már szervezhet versenyeket is NEM?? (Farkas erdei DH 2 letörés és 1 kanyar a végén 1 ugratoval diszitve)
Írta 2003. június 06. - 19:24

Most kaptam egy mélt Berényi Zsoltitól, hogy elmarad a verseny, legközelebb juli 27 én lesz veresen 4X verseny.
A tokodi az meg nem verseny lesz:( hanem csak "feltoljuk és hepik leszünk"
A tokodi az meg nem verseny lesz:( hanem csak "feltoljuk és hepik leszünk"
Írta 2003. június 04. - 22:00

Hello mindenkinek!
Nem tudtok vmit a hétvégi pestszentlõrinci versenyrõl? Én azt hallottam, hogy elmarad, és helyette Tokodon lesz valami!
Van valakinek pontos infója?
Nem tudtok vmit a hétvégi pestszentlõrinci versenyrõl? Én azt hallottam, hogy elmarad, és helyette Tokodon lesz valami!
Van valakinek pontos infója?
Írta 2003. május 30. - 23:41

Írta 2003. május 30. - 23:18

Írta 2003. május 30. - 23:14

A kérdésem az lenne, hogy mikor és mi lesz a következõ esemény? ? ? Nem a BPi dh érdekel, hanem bármien ami nem hivatalos, de lesz mostanság!!! 
Egom llesz idén? ? ? Szívem csücske az a pálya!!! ;D

Egom llesz idén? ? ? Szívem csücske az a pálya!!! ;D
Írta 2003. május 30. - 23:08

Írta 2003. május 30. - 18:42

Csitt te apró, sebhelyes pocok!
Mondjuk Zsuzsi igazi déhás, mert én is láttam az eksztrémen, hogy a zigazidéhások a célban a fejüket csóválják, és elborítják szegény bicót. ;D

Írta 2003. május 30. - 18:23

Igy van Zsuzsi, csak utazni tud....Parizs, Roma, Athen, Milano....a lenyeg, hogy a haja meg tart.. ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. május 30. - 17:24

melóhelyen mikrohullámon nekem se lassú, csak szóltam, hogy egy - másfél megás képek picit durvákItt (dolgozó) viszonylag gyorsan jön (holdkábel ;D),

Írta 2003. május 30. - 16:52

Írta 2003. május 30. - 16:25

Ember, a Sexardi verseny hogy lett volna magyar kupa?? Gondolkozz teeee!!!!
;D ;D ;D

Írta 2003. május 30. - 15:33

Sajna nem. Bár akkor az arányaid javulnánk... így 0án állsz :-* jó lesz, ha összeszeded magad!!
Drága sexárdiak! Szójjatok, ha körvonalazódik vmi!!! Jó lett a cikk a versenyetekhez!!! Dolgozni kell a mostanin is!
Drága sexárdiak! Szójjatok, ha körvonalazódik vmi!!! Jó lett a cikk a versenyetekhez!!! Dolgozni kell a mostanin is!
Írta 2003. május 30. - 13:14

Szexárd, Mátra, Bp, Sauh, Kõszeg. Izé... ez nem 5? Vagy a szexi nem volt hivatalos?
Írta 2003. május 30. - 13:03

Jorus, ha pontosak akarunk lenni ( vagy ha nem tudsz szamolni ), akkor a negy versenybol ha egyet kihagysz az nem 20% hanem 25%
;D ;D ;D ;D ;D

Írta 2003. május 30. - 08:53

Plíííz vki mentse ki nekem az excell filet txt-be, vagy word5be.... légyszi-légyszi :
amúgy abban a listában benne van az idõmérõ eredménye is?
PéeF

amúgy abban a listában benne van az idõmérõ eredménye is?
PéeF
Írta 2003. május 30. - 08:40

Jahahaha, vagy inkább mwuhahhaahaaa... ;D ;D ;D
Mindössze egyet hagytam ki. (Bár ez hazai viszonylatban a szezon 20%-a.) Na, de hogy jönnek ide a pontok? Nekem az a lényeg, hogy jól érezzem magam.
Mindössze egyet hagytam ki. (Bár ez hazai viszonylatban a szezon 20%-a.) Na, de hogy jönnek ide a pontok? Nekem az a lényeg, hogy jól érezzem magam.

Írta 2003. május 30. - 06:47

Írta 2003. május 30. - 00:22

A franc essen bele aki átalakította a pontozást idén, mert tavaly még simán kaptam az idõmérõn elért helyezésem alapján is pontot. De szomorúan olvasom, hogy idén már nincs ilyen.
Jorus: Azé kell a pont, mert idén mind a 3 (Városi dh is benne van) versenyen indulok, és a MK futamokon szerzett pontjaimmal remélem benne leszek a középmezõny elüljében.
Mert valaki ugye megfogadta szilveszterkor, hogy minden versenyen rajthoz áll :-*
Jorus: Azé kell a pont, mert idén mind a 3 (Városi dh is benne van) versenyen indulok, és a MK futamokon szerzett pontjaimmal remélem benne leszek a középmezõny elüljében.
Mert valaki ugye megfogadta szilveszterkor, hogy minden versenyen rajthoz áll :-*