Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
David: barki szervezhet versenyt, elvileg nem kell hozza semmi komoly papir. Engedely kell a helyszint felugyelo szervtol, tulajtol, es mehet a dolog. (elvileg)
A baj az, hogy a kornyeken vagy nincs rendes hegy, vagy tajvedelmi korzet. Ha szerzez versenyt, akkor segitek neki, es tuti megyek, de ha sikerul a kulfoldi versenyt megszervezni, akkor oda is megyek szivesen.

A kovetkezo verseny micsoda? Varosi DH?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
majd lesz Slovákiában DH/FR verseny!
valamelyiken azért szeretnék indulni... ha már itthon nincsenek versenyek :-\
Vole: ha a Totesz végez most ezzel az egyetemmel, akkor már szervezhet versenyeket is NEM?? (Farkas erdei DH 2 letörés és 1 kanyar a végén 1 ugratoval diszitve)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Most kaptam egy mélt Berényi Zsoltitól, hogy elmarad a verseny, legközelebb juli 27 én lesz veresen 4X verseny.

A tokodi az meg nem verseny lesz:( hanem csak "feltoljuk és hepik leszünk"

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 hozzászólás
Hello mindenkinek!

Nem tudtok vmit a hétvégi pestszentlõrinci versenyrõl? Én azt hallottam, hogy elmarad, és helyette Tokodon lesz valami!
Van valakinek pontos infója?

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
csak a várostól kell az negedély a versenyre ::) :P

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Ugyan szívem, tudod, hogy szeretlek! ;) :-* :-* :-*

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
A kérdésem az lenne, hogy mikor és mi lesz a következõ esemény? ? ? Nem a BPi dh érdekel, hanem bármien ami nem hivatalos, de lesz mostanság!!! :)

Egom llesz idén? ? ? Szívem csücske az a pálya!!! ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
mocsokmacsóóó!!!!!!!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Csitt te apró, sebhelyes pocok! :D Mondjuk Zsuzsi igazi déhás, mert én is láttam az eksztrémen, hogy a zigazidéhások a célban a fejüket csóválják, és elborítják szegény bicót. ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Igy van Zsuzsi, csak utazni tud....Parizs, Roma, Athen, Milano....a lenyeg, hogy a haja meg tart.. ;D ;D ;D ;D

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.710 hozzászólás

Itt (dolgozó) viszonylag gyorsan jön (holdkábel ;D),

melóhelyen mikrohullámon nekem se lassú, csak szóltam, hogy egy - másfél megás képek picit durvák :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
nem ért Õ ehhez... :P

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ember, a Sexardi verseny hogy lett volna magyar kupa?? Gondolkozz teeee!!!! :D :D :D ;D ;D ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Sajna nem. Bár akkor az arányaid javulnánk... így 0án állsz :-* jó lesz, ha összeszeded magad!!

Drága sexárdiak! Szójjatok, ha körvonalazódik vmi!!! Jó lett a cikk a versenyetekhez!!! Dolgozni kell a mostanin is!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Szexárd, Mátra, Bp, Sauh, Kõszeg. Izé... ez nem 5? Vagy a szexi nem volt hivatalos?

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Jorus, ha pontosak akarunk lenni ( vagy ha nem tudsz szamolni ), akkor a negy versenybol ha egyet kihagysz az nem 20% hanem 25% ;) :P :P ;D ;D ;D ;D ;D

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Plíííz vki mentse ki nekem az excell filet txt-be, vagy word5be.... légyszi-légyszi ::)

amúgy abban a listában benne van az idõmérõ eredménye is?

PéeF

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jahahaha, vagy inkább mwuhahhaahaaa... ;D ;D ;D

Mindössze egyet hagytam ki. (Bár ez hazai viszonylatban a szezon 20%-a.) Na, de hogy jönnek ide a pontok? Nekem az a lényeg, hogy jól érezzem magam. :D

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
hoppá, ez talált Són ;D :-*

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
A franc essen bele aki átalakította a pontozást idén, mert tavaly még simán kaptam az idõmérõn elért helyezésem alapján is pontot. De szomorúan olvasom, hogy idén már nincs ilyen.

Jorus: Azé kell a pont, mert idén mind a 3 (Városi dh is benne van) versenyen indulok, és a MK futamokon szerzett pontjaimmal remélem benne leszek a középmezõny elüljében.

Mert valaki ugye megfogadta szilveszterkor, hogy minden versenyen rajthoz áll :-*