Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Dh&Dual Versenyek 2003
Started by
dirtboy
, 2003. February 04. 08:14
Posted 2003. June 26. - 08:04
Posted 2003. June 26. - 01:34
BASSSZUS!!! >
A f@szomért kell mindent az utolsó 2 hétben szervezni?????
Direkt úgy rakom be a talit semmilyen versenyel ne ütközzön erre tessék!!! >
>
A f@szomért kell mindent az utolsó 2 hétben szervezni?????
Direkt úgy rakom be a talit semmilyen versenyel ne ütközzön erre tessék!!! >
Posted 2003. June 25. - 22:19
Basszus!!!!(csakhogy folytassam amit elkezdtetek)
Mi a frászért ne lehetne nevezni merev bringával? Szerinted bármilyen versenyen bárkit is érdekel, hogy milyen gép van alattad??
De ha jól emlékszem ezt már nem 1 ember elmondta nektek, mert most vagy 20x kérdezitek meg. Még a VB-n is elindulhatsz merev vázzal.
A másik amit már kicsit "unok" az a versenykiírás utáni nagy érdeklõdés.
Egy ilyen, "amatör" versenyen mint a szekszárdi, tokodi,... a versenykiírás max abból áll, hogy a már jól ismert kategóriákra felbontják a mezõnyt:
- Junior
- Nõi
- Férfi
- Hobby
Álltalában minden verseny két napig tart,
SZOMBAT -- EDZÉS
VASÁRNAP -- idõmérõ, VERSENY
Az meg teljességgel mindegy, hogy melyik kategória rajtol elõször,másodszor,...
Ha meg nem tudsz aludni, mert úgy izgat, hogy milyen hosszú a pálya, mekkora a lejtése, ... Akkor vedd fel a kapcsolatot a szervezõvel, Szekszárd esetében pl: Gorgo a fórumról aztán tõlük mindent megtudsz.
És ha véletlenül lenne "hivatalos" versenykiírás, plakát akkor azt még a megjelenése napján látnád ebben a topicban.
Na enyit rólam, Jó éjszakát.
Palmer
Mi a frászért ne lehetne nevezni merev bringával? Szerinted bármilyen versenyen bárkit is érdekel, hogy milyen gép van alattad??
De ha jól emlékszem ezt már nem 1 ember elmondta nektek, mert most vagy 20x kérdezitek meg. Még a VB-n is elindulhatsz merev vázzal.
A másik amit már kicsit "unok" az a versenykiírás utáni nagy érdeklõdés.
Egy ilyen, "amatör" versenyen mint a szekszárdi, tokodi,... a versenykiírás max abból áll, hogy a már jól ismert kategóriákra felbontják a mezõnyt:
- Junior
- Nõi
- Férfi
- Hobby
Álltalában minden verseny két napig tart,
SZOMBAT -- EDZÉS
VASÁRNAP -- idõmérõ, VERSENY
Az meg teljességgel mindegy, hogy melyik kategória rajtol elõször,másodszor,...
Ha meg nem tudsz aludni, mert úgy izgat, hogy milyen hosszú a pálya, mekkora a lejtése, ... Akkor vedd fel a kapcsolatot a szervezõvel, Szekszárd esetében pl: Gorgo a fórumról aztán tõlük mindent megtudsz.
És ha véletlenül lenne "hivatalos" versenykiírás, plakát akkor azt még a megjelenése napján látnád ebben a topicban.
Na enyit rólam, Jó éjszakát.
Palmer
Posted 2003. June 25. - 20:39
Posted 2003. June 25. - 18:40
Posted 2003. June 25. - 18:12
És a szekszárdi városi DH is :-\
Ezt szeretem, egész júliuban nincs semmi, ezért szervezõdött a tali is erre sz idõpontra, aztán az utsó pillanatban 2versenyt is beraknak 1 napra, mondhatom F@sza :-*
Ezt szeretem, egész júliuban nincs semmi, ezért szervezõdött a tali is erre sz idõpontra, aztán az utsó pillanatban 2versenyt is beraknak 1 napra, mondhatom F@sza :-*
Posted 2003. June 25. - 16:09
Basszus... PONT 12... 
Akkor lesz a BMFT tali... :-\
Nyomassátok az infókat és akkor addig még eldötöm hova megyek...
Akkor lesz a BMFT tali... :-\
Nyomassátok az infókat és akkor addig még eldötöm hova megyek...
Posted 2003. June 25. - 13:29
12.-én lesz.
Gizmó szervezi.
Egy sráctól kaptam az infót,aki a RedBullnál dolgozik.
De a haverjaim már elötte halottak róla.De nem mondanak semmit.
Majd írok gizmónak,hogy mi a téma....
Gizmó szervezi.
Egy sráctól kaptam az infót,aki a RedBullnál dolgozik.
De a haverjaim már elötte halottak róla.De nem mondanak semmit.
Majd írok gizmónak,hogy mi a téma....
Posted 2003. June 25. - 11:32
Hol hallottad azet a Kovácsi bánya DH-t? ? ? Engem érdekelne a dolog!!! Lécci írj róla valamit!!!
Posted 2003. June 25. - 11:05
Régi elhagyott bányában versenyeznek.
Németországban volt az elsõ ilyen egy német falu több km-s aknáiban. Nem gondoltam volna, hogy Mo.-n van ilyen!
Németországban volt az elsõ ilyen egy német falu több km-s aknáiban. Nem gondoltam volna, hogy Mo.-n van ilyen!
Posted 2003. June 25. - 09:00
Posted 2003. June 24. - 22:50
Hmm... Tulajdonképpen ez a Bánya DH mit takar? milyen pálya lesz?
Ja és fix az idõpont, van versenykiírás?
Ja és fix az idõpont, van versenykiírás?
Posted 2003. June 24. - 21:32
hát látod ezt még nemtom... gondolkoztam a mostani bringán (mozo r500, merida umf), és megvettem a bender tavalyi karpieljét mert aza hülye átment a konához. tehát karpial meg supermonster ;D ;D lenne esélyem? ??? ;D
Posted 2003. June 23. - 22:46
Posted 2003. June 23. - 22:43
Posted 2003. June 23. - 22:11
Posted 2003. June 23. - 21:33
visszatérve a redbullra én asszem indulok
csak félek egy kicsit simmons-tól, meg klassen-tõl, de csak vmi összejön. nemtudjatok mennyi a nevezés? ;D
Posted 2003. June 20. - 21:53
A versenykiírás elvileg a Vár-rakpart pályát írja. Csak azt kéne tudni milyen hosszú a pálya, és merre lesz a nyomvonal. Télleg! Egyébként most hogyan is alakul a pontos idõpont?
Posted 2003. June 20. - 16:41
Posted 2003. June 20. - 14:11
Na mi van ewel a downtown dologgal?
hányan mentek?
ja és nem vagyok pesti, de van egyáltalán arra (budán) olyan városrész ahol ez megrendezésre kerülhet? vagy ne gondoljak ilyan portugál meg szlovák pályákra.
hányan mentek?
ja és nem vagyok pesti, de van egyáltalán arra (budán) olyan városrész ahol ez megrendezésre kerülhet? vagy ne gondoljak ilyan portugál meg szlovák pályákra.

Sign In
Create Account

Back to top