Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Baba: semmirõl sincs még konkrét hír... :-\

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Arról van már valami konkrét ? ? ?

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Tokod?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Na akkor mi lesz a legközelebbi DH ? ? ?

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Azt sikerült kiderítenem, hogy azért nem lesz verseny mert annak a területnek több tulajdonosa van és õk nem adták a beleegyezésüket..
A szervezõ azt ígérte, hogy minden második évben megpróbálja összehozni a versenyt.Idén nem sikerült :(
Reméljük jövõre lesz..

Ez a szemét kérdés tényleg nagyon gáz..az egész hegyen egyedül a 7forrásnál meg az ó-háznál voltak ilyen kukák,ezek szerint most már oda se lehet dobni a szemetet. majd szépen a túristák a hátizsákukban gyûjtik,nem?! A parkoló utáni sorompónál meg már hónapok óta ott figyel egy dísztárcsa az árokban. Nem igaz hogy nem lehetne valahogy megoldani a szemétgyûjtést..

joda

joda

törzsvendég

• fórumtag
  • 525 posts
Nem lesz helyette a Mátrában? ???

hulp01

hulp01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,667 posts
Ez a természetvédelmi okokból dolog szerintem csak kifogás. A DH-pálya teljesen ki van már járva, úgyhogy szerintem a talajrombolás nem jó kifogás. Szerintem csak valaki lusta volt megszervezni az egészet. Egyébként meg azon a dombon (a város felõli oldalon) az egész hegyoldalt kiirtották erdõgazdálkodás címén. Na azt már inkább lehetett volna természetvédelmi okokra hivatkozva megakadályozni. Nagyon sajnálom, hogy elmarad a verseny. Nem tudom hogy akarják így a biciklis turizmust fejleszteni a környéken, szvsz ez elég jó alkalom lett volna erre. A szemetelésrõl meg csak annyit, hogy a natúrpark tábla alatt van egy kisebb tábla, amelyen az a felirat olvasható, hogy a szemétszállítás az egész erdõben felfüggesztve. Na ehhez szólj hozzá!!!! Ha esetleg lenne olyan tisztességes túrista, aki a szemetesbe dobná a szemetet és nem a földre, az se tegye mostantól, mert nem üríti senki a kukát. Kész agyrém.

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts

Nem lesz! Természetvédelmi okokból... ::)

Menjenek a ... :'(
Védik itt a természetet ezerrel a biciklik elõl.Röhej.. El nem hiszem, hogy egy bringa olyan nagy károkat okozna. Meg különben is..akkor minket is ki fognak onnan tiltani?!
Ha meg a szemét eldobálástól félnek akko' mér' nem raknak ki jó sok szemeteszsákot?!
Egyszerûen nem értem.. >:(

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Nem lesz! Természetvédelmi okokból... ::)

MaTT

MaTT

bentlakó

• fórumtag
  • 8,649 posts
Üdv!
Tudtok valamit a kõszegi DH versenyrõl? Elvileg aug 31-én lenne de még semmi nyoma. >:(
Lesz,nem lesz?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Sokat gondolkoztam hogy kihaggyam e az OB-t a nyaralás miadt, de mostmár biztos vagyok benne hogy jól dönöttem!!! :)

Tök jók a vizisportok!!! Megtanultam szörfözni, JetSkeezni, Wakeboardozni!!! NAGYON TUTIK!!! SÕT!!! Vannak normálisan megszervezett versenyek is egész évben!!! :) Komolyan mondom, ha tengerpertnál laknék tuti nem bicajoznék!!!

És ami a legidegesítõbb Horvárországban a hegyek is tutik!!! Olyan lejtõket láttam, hogy a szívem fájt, hogy nincs nálam a bicajom... :-\

Mindenesetre azért remélem lesz idén még egy Tokod és egy Egom!!! Egom úgyis nagyon a szívemhez nõtt!!!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
össze kéne rakni bicot 8)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Õsz = Szeptember, Október, November ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
ezek az "õsszel lesznek" versenyek milyen idõpontot takarnak??!köbö..

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Ha minden igaz akkor a szokásos õszi Tokod meg lesz tartva és ha minden jól megy akkor még lesz idén egy Esztergom is az új pályán.

Jdp: Szoljatok, ha kell segíteni valamit, biztosan összejönne pár jómunkásember.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
én a fent emlitett DH rol tudok, + elvileg lesz egy 4x veresen majd szeptember vége fele.

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
CSá! lenne egy kérdésem 2003-ban lesz méd dh,ds vagy 4X verseny? Õszi kupasorozat idén lesz??

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
de ;D

Red Bull Kékes Downhill /Kékestetõ-Mátraháza/
2003.08.29-31

Versenykiírás: Az extrém lesiklóverseny 2. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legmagasab pontján, a Kékestetõt Mátraházával összekötõ aszfalt úton, egy 1,5 km-es lezárt pályaszakaszon.A pálya kanyarainak külsõ ívein 1,5 m magas szénabálákból épített védõfal szolgálja a versenyzõk biztonságát.

Kategóriák:gördeszka/longboard/;MTB/BMX;görkorcsolya;street luge/utcai szánkó/

Nevezés:Augusztus 30-án 11:30-ig a helyszínen, illetve augusztus 28-ig a Special ESE címére elköldött nevezési lappal.

Nevezési díj: 300ft/fõ

Program: aug. 29. péntek:
-érkezés, gyalogos pályabejárás
-este bulizás, de csak mértékkel
aug.30. szombat:
-nevezés 11:30ig
-edzések: 8:30; 10:15; 10:40; 12:05
-12:30tól elõfutamok
-15:30tól középutamok
-17:30tól döntõk
-18:30tól eredményhírdetés
-utána féktelen bulizás, koncertek (Rémemberha nem láttatok még örült színpadi sót ne hagyjátok ki..EZER JÓ; Necropsia) dj-k/lesz jump?;D/, vetttítés, tûzzsonglõrök
aug.31. vasárnap:
-délelõtt szabad pályahasználat
-10:30tól szuperdöntõk (manuál-egykerék lesiklás,együtt, a különbözõ sportágak,kategóriák versenyzõi)
A szuperdöntõbe bárki részt vehet, függetlenül az elõzõ napi eredményétõl.
-12.30tól manaul döntõk
-15:30tól eredményhirdetés, baknett (??!::))

Díjazás: összesen 1 000 000 forint értékben

Étkezés: büfék, éttermek, lángos, bogrács, egytálételek

Szálláslehtõségek: a verseny közvetlen helyszínén
-szobák: 2000ft/fõ
-sátorhely: 500ft/fõ

Kiegészítõ programok:
A mátraházi Akciósport park(??! 8)) területén:
-MTB cross country
-MotoX bemutató
-BMX dirt jump
-Görkori/gördeszka-félcsõ/street
-Sportszer expo
-borkostolóóó (megyek;))

Védõelszerelés (sisak, térd- és könyökvédõ ) viselése kötelezõ!! Akinek nincs, a szervezõk biztosítanak!

06-20-590-94-56 Gáll Szablocs
06-20-314-24-63 Ács Péter
Faksz: 37/302-112
emil: teamspecial@hotmail.com

SZÍVESEN ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
sziasztok! Nem tudtok vmit a Kékestetõ downhillrõl? Egy plakáton olvastam aug. 30-31-én lesz kékestetõ -mátraháza között... mondjuk inkább ilyen jamboree szerûség lehet, mert lesznek gördeszkások/korisok is.. bár a bicaj is fel van tüntetve mint olyan, de nem értem mi az élmény lejönni kékestetõrõl...aszfalton.
by

vendég_bbbazsy_*

vendég_bbbazsy_*
  • vendég
Komlón nem volt senki, semmi kép ? ? ? csak mert sztem az is yo volt ;))