Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás nadrág

- - - - -

• Please log in to reply
69 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
a feszülõs - jobban szellõzik, kevésbé meleg, gyorsabban szárad, olcsóbb (ugyanabban a ketagóriában), légellenállása kisebb stb. - a lényeg, olyat vegyél, amelyben jobban érzed magad!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
szvsz az UFO faktor is megér egy misét... én sem vagyok egy izompacsirta... de azért valahogy mégis inkább feszülõset hordok...

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
Látom ti nagyon laza rövidgatya pártiak vagytok.DE gondolom a feszülõs gatyáknak is megvan a maga elõnyûk ???

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
teljesen egyetértek, nekem is nw van

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

én már évek ota of3 meg north wave laza de betétes nadrágot hordok és nem fujja vissza a szél. és azota nem érzem ugy magam mintha meztelenül járnék.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
laza nadrágból is van betétes, amelyben lényegében bele van varrva egy standard elastic nadrág - na ezt nem fújja vissza a menetszél

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Helló!
Én is a lazább nadrágokat szeretem, fõleg túrázok én is. A versenyzõs (feszülõs) gatyákat meg nem szeressük, me nem vagyok egy hûde mácsó alkat... gondolom értitek.

Csak ennyi.

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
A lehet hogy a Fagyizóban jobban feszélyez,de engem az zavar a normál rövidgatyákban hogy amikor tekersz a menetszél visszafújja és még az boxerem is kilátszik. Na ez a vadonban nem de ha betévedek - és gyakran betévedek- egy telepûlésbe kiválltkápp városba ez engem zavar.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
a vállpántos gatyák elõnye, hogy nem csúszik le rólad mozgás közben, ellenben pl. a dolgodat végezni benne (fõleg a mínuszokban) nagyon vicces lehet...

ha nem versenyzel nagyon profi szinten, akkor ne a márkát nézd, hanem, hogy jól nézzen ki, s vegyél valami olcsót

ha sokat túrázol, akkor ajánlom figyelmedbe a betétes laza szabású nadrágokat - nem tudom más hogyan van vele, de én sima rövidnadrágban sokkal feszélytelenebbül érzem magamat, ha pl. bemegyek egy fagyizóba stb. (versenyen meg ugye a légellenállás... ;D)

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 posts
[glow=red,2,300]Hi mindenkinek![/glow]
Nagy kõ nyomja szívemet, Nem tudom milyen rövidnadrágot vegyek.Mit tanácsoltok túrákra marathonokra járó bicajosnak milyen nadrág a megfelelõ? Mi az elõnye a válpántos gatyáknak?
Szóval ezek a kérdések fúrják oldalam.