Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Bringás nadrág

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
69 hozzászólás a témában

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Gatyóvásárlás... Gondolom mindenki szereti tudni mit vesz és ki/fel próbálja azt. Felpróbálod a bicajos gatyót is? Alsó gatyában v. anélkül? Én nem szivesen vennék meg olyan gatyót amit már elõtte kitudja hányan :o alsógatya nélül felpróbáltak!... Vagy túl prüd vagyok? ::) :)
Szóval ti hol/hogy vásároltok?
vBalu

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás
nem tudom, en tavaj nyaron lenyomtam egy ket 80 kilcsis turat, csak sima bö rövidgatyoba, amiben freerideolni is szoktam, es nem dörzsölte ki sehol sem a hatsomat.
...nem volt gaz. de azert szerintem is szükben kenyelmesebb lenne, csak nekem nem nagyon jön be (ugy kinezetre).

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

(ahol a betét nem védi a hátsót, ott órákon át súrlódik a nyereghez)

Ezért kell olyat venni, ami ott is véd.

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Hidegebb idõben azért elkel egy alsó kisnadrág, csak melegben meg hosszúra nem jó (a bevágódások), de akár melegben is hasznos lehet, mert megakadályozhatja a felmaródást 100-150km feletti távon! (ahol a betét nem védi a hátsót, ott órákon át súrlódik a nyereghez)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
A legnagyobb gond az, hogy amikor tekersz, a két réteg (a bringásgatyó és az alsógatya) mozog egymáson és a résekben természetesen az alsó réteg gyûrõdik is. Ez fogja feltörni, felhorzsolni a bõrt és innentõl kezdve agyhalál a tekerés.
A betétes gatyókat ezért találták ki, és mondhatom, nálam tökéletesen bevált a viselet.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
természetesen NEM boxxer alsót :) abban sztem is kényelmetlen, de sportoláshoz elég értelmetlen is

de majd kipróbálom, csak nem ebben a hidegben....most ha szabad, inkább vmi hosszú és vastag változatot preferálnék

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás

feszülõs nacit á'la nature ?!?!!?
Ezt eddig nem tudtam :-[
De akkor...izéé.....fúj 8) azért majd kipróbálom, ha melegebb lesz ;)

Nem tdom, milyen alsót hordasz, de tényleg kényelmesebb anélkül. A legrosszabb boxert venni, mert az gyûrödik alatta, a másikkal nem tudom mi a helyzet, de az biztos, hogy az is kényelmetlen.

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 hozzászólás
feszülõs nacit á'la nature ?!?!!?
Ezt eddig nem tudtam :-[
De akkor...izéé.....fúj 8) azért majd kipróbálom, ha melegebb lesz ;)

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Én csak testhez tapadó gatyókat hordtam és hordok.
Valóban nem veszek alá semmit, mert jártam már úgy, hogy egy hosszabb túra után az ülés is nehezemre esett, hát még más... :)
Jelenleg RUDY PROJECT gatyóm van, aránylag vastag betétes és még idáig semmi ülési problémám nem volt vele!

A boltban úgy is felpróbálod, az alapján dönts, hogy mi tetszik és mi a kényelmes. Ingyen látványshowt azért ne csinálj!!! ;)

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Értem ezt nem tudtam :o
A testhez tapadó gatyák közöl melyek a jobbak ,Mert ha már egyszer veszek akkor venni ;)

BoGar

BoGar

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Az, hogy a biciklisnadrág alá nem szokás alsónadrágot venni.

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Mi az hogy ne vegyek alá semmit? :o

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 hozzászólás

NA most akkor milyen betét a jó hószzútávú túrákra?

always ultra!!! ;D ;) ;D

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Es ne vegy ala semmit, mert egy hosszu tura utan masnap mar nem birsz felulni a bringara..

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
jó vastag :D

Aramid

Aramid

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
NA most akkor milyen betét a jó hószzútávú túrákra?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
egyetértek, de lehet kapni külön betétet, hosszú menetre ideális...

pcycle

pcycle

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.247 hozzászólás
Van még egy fontos tényezõ, fõleg ha 100km fölött mentek: a betét vastagsága!! Objektíve alig van különbség (pár milliméter), de mégis számít, érzésre és a családfára való tekintettel is. A vásárlásnál szerintem ez a legfontosabb döntési szempont.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
en is laza gatyat hordok mert utalom ha a 'makkom' szuk helyen szorong. bocs ez van!
plusz igy nem nezek ki ugy mint egy bringas.

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 hozzászólás

csak szexfilmet ne nézz benne.