Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás nadrág

- - - - -

• Please log in to reply
69 replies to this topic

zsolti22

zsolti22

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Jaja..olyasmit
vagy ha nincs is betét a gatyóban,az a lényeg hogy vmi olyan hosszú nadrág legyen,hogy belehessen húzni a szárát.. Még régen láttam Sandstone márkájút persze csak a katalógusban volt benne,a Mountexesek pl azt mondták nem is hallottak ilyenrõl.
Igazából õszi/téli tekerésre kellene,ugyhogy vmi szellõzõs anyag lenne a legjobb.Gondolom ezekkel a kivánságaimmal inkább a boltokat zaklassam,ne ide irogassam be õket.. :-\
Azér kösz az infot! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Ha jól értem,olyan "dupla" gatyát keresel,vagy mi a szösz.Hááát,a Mali katalógusban a CAnnondale gatyó olyan,azt Óbudán tudnád megvenni,de nemtom van-e.

zsolti22

zsolti22

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
Hali!
Esteleg tudtok olyan boltot(vagy már ha márkád mondotok az is elég jó lenne)ahol lehet kapni olyan hosszu nadrágot,ami nem testre simulós,de betét van benne+ha már bringás gatyó,vhogy belehessen húzni a szárát,hogy ne érjen bele a hajtómûbe.
::)

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 posts
Igen, a bringásgatya az jó dolog, és örvendezénk vala, hogy van ilyen. Viszont a testrefeszülõs stílus szerintem is gázos kicsit. Vannak persze freeride stílusú betétes gatyók, kérdés persze, hogy kinek van kedve 4 ezer pénz helyett 14+ ezret fizetni a bõvebb szabás és több anyag miatt. Ez egyben kérdés is, tud valaki viszonylag olcsó, rövidgatyó formájú bringás cuccról? ??? Mert 20 ezret adni egy Oakley vagy Fox cuccért azért egy vicc :-X

pinarello

pinarello

vendég

• fórumtag
  • 35 posts
A bringásgatya lelke a betét. Abba vétek belerakni bármilyen alsót. Nekem van olyan gatyám ami több mint 10 éves. Kb 20 helyen megfoltoztam, de nem válnék meg tõle. A betétje kifogástalan. Egyébként mindig a saját higiéniádra ha odafigyelsz akkor nincs gáz, de azért lehetõleg legyen több napra váltás cuccod, mert jön egy hüvösebb idõszak és egybõl nem szárad meg az elõzõ nap kimosott ruha. A buzisságot illetõen. Idén nem de 17éves koromtol 34 évesig folyamatosan (téli alapozó idõszakot leszámítva ) borotválva 92-tõl pedig gyantázva volt a lábam. Egyik spori sem vélte buzisnak és a lányok is csak az elején idegenkedtek kivéve aki pont erre indult be. ;)

Cipi

Cipi

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
szinuhe semmi gond nem bántottál meg. Én sem neked szántam hanem a dilemmázós félénk bikereknek. ;D ;D

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
Cipi, nem konkretan Neked irtam, nem akartalak megbantani :(
csak delutanrol, mikor olvastam a topicot emlekeztem, hogy volt(ak), aki(k) ezt a reszet is szoba hozta(k) a dolognak...
szerintem sem buzis.
(nekem fulbevalom is van :) )

Cipi

Cipi

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
szinuhe soha nem nézem meg kin milyen bringás nadrág van a felsõket szoktam nézni most éppen abbol keresek valami jót persze olcsón. Azért irtam mert sokan úgy érzik hülyén néznek ki a passzos bicos nadrágba(buzis) nem fiús. Ez 1 oriási nagy baromság nadrág KELL és kész.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
nyari gatya szerintem nem fontos, hogy extra jo minosegu es ezaltal draga is legyen.
mivel nyaron (jo idoben) tekerunk a legtobbet, igy ez ugyis egy gyorsan fogyo eszkoz, gyakran kell cserelni. nyaron leulsz a padkara, kore inni, pihenni, en furdeni is szoktam benne ha viz melle tekerunk, sot volt mar, hogy aludtam is benne.

egy olcsobb, franko betetes Elastic szvsz eleg, merthat gondolni kell a hosszabb utakra is, de azzal foglalkozni, melyik bolyhosodik es melyik nem... himbilimbi szarakodas.
also nelkul erdemes hasznalni, mert a kisgatyak gyurodnek, beleizzadsz alatta es kenyelmetlen. ezen kivul ha mas nem, pancsi kozben kimosod a zuhany alatt es reggelre ugyis megszarad, tojni az alsonadragra.

esztetikusnak pedig... Ti hanyszor neztetek mar meg masokat amiatt, hogy idiotan all rajtuk a gatya? mert en egyszer sem :)

Cipi

Cipi

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
Személy szerint én a Árkádba a Hervisbe vettem bringás gatyót 4990 ft -ért akciósan kb 2 hete. Tuti valami alap gagyi márka de jó vastag a betét benne. Nem érdekel, hogy kicsit bénán nézek ki benne ki is röhöghetnek de tudom, hogy nekem igy sokkal jobb. Sokat bringáztam sima gatyába hát ne mondjam mindig a nyerget akartam cserélni. Mostmár tökre örülök a gatyának és marad a régi nyereg is:). Én sem hordok gatyát alatta mert felesleges. Fel sem próbáltam csak vittem haza kimosattam az asszonnyal és megoldva a meztelen seggpróbálgató baktériumok terjedése. Biztos vannak drágább jobb kényelmesebb márkák is de arra én sajnáltam a lóvét. Mivel alsógatyát nem hordunk a gatyó alatt ezért próbálni is úgy kéne, hogy kényelmes lesz e. Nemdebár? Na és még egy fontos dolog szerintem a gatyók szabás nem kiegyenesedett ember formára találták ki. Fel kell venni a bringás ülési pozt és úgy lehet érezni hogy fekszik e mindenhol a gatyó. Másnem felveszitek a gatyát és kértek kölcsönbe 1 bringát. ;D ;D ;D ;D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
Nyah felébresztem eme kérdést...

engem aza fekete citromsárga hosszú szárú FOX érdekelne... na nem nyárra csak sosem lehet elkezdeni elég korán sporolni ;D

Szal valaki tudná annak az árát? bár gondolom elég tág fogalom amit leírtam... ::)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Vmi ilyesmi kellene...

Csak az ember akkor szivja a fogat, mikor burkol egy hatalmasat es szakad hatul minden :-(((

Lovas Gabi: en betetes dh rovidgatyara gondoltam... Van benne halo, meg ordogbor. Tul kepp lehet siman is hasznalni, a betetje tepozaras, konnyebben tisztithato...
De en mint mondtam szeretem ha minden a megfelelo helyen es ugy van ahogy kell :)

zo-lee

zo-lee

törzsvendég

• fórumtag
  • 362 posts
igen az a hozzasimulos "boxer" az jo! en csak ilyent hordok.
tipp: skinny (mikrofazeres, akkor a nedvesseg is meg van oldva).
ha valaki sportalsonemüt akar annak a löffler cuccokat ajanlom, de azok sem olcsok!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
viszontt gyártanak ilyen alsóruházatot bringázáshoz is... mountex boltokban érdemes körülnézni ezügyben :)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
Ha már így belemerültünk:
nekem van olyan alsóm, ami a 'fecske' és a 'boxxer' keveréke. tehát nem lifegõs, de olyan mint egy kis naci. és halál kényelmes. Igaz fel nem venném tekeréshez, mert nem olcsó :(

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,725 posts
TOM!
Egy jó minõségû betétes brinbásgatyában a belevaló is úgy áll, ahogy kell! Emiatt nem kell alsógatyó alá, mint ahogy amiatt sem, hogy ne maradj nedves. Erre (is) van a betét.
Egyébként próbálni természetesen csak alsó gatyóban!!!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
Namost gatyat ugye fecskevel lehet probalni, meg hasznalni is.
A gond hogy a fecske ugye pamut. Ezert az vizes marad.
A masik hogy szerintem a gatya szele tori fel a labad kozet, es akkor mar tok mindegy hogy ordogbetetes vagy sem.

Nekem is csak egszer torte fel, de akkor egesz nap nyeregben ultem, kiallas sem sok volt... ez biztos szamit.

Szoval ha csak ugy gurulgatsz es neha leulsz pihenni akkor nem fenyeget a veszely. PL a rovid vedogatya ala szoktam venni fecsket mert kell hogy ugy alljon a bele valo ahogy kell. Itt mar csak a pamuttal lehet gond. Nyaron nem zavar, de ha valtozekony az ido, lehet hogy megfazhatunk... Kellene vmi jobb anyagu cucc. Sot szerintem amolyan szuk kis boxxer szabasa is lehetne, es akkor talan nem is torne fel /persze ha jo helyen van a varras/

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
még jó, hogy alsógatyában
pfúj :P

vBalu

vBalu

törzsvendég

• fórumtag
  • 251 posts
Merem remélni! ;)

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

vásárláskor természetesen mindekin van alsonadrág.
nem??