Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Bringás nadrág

- - - - -

• Please log in to reply
69 replies to this topic

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Köszi. ;)
Közben másoktól is kérdeztem, még nem találkoztam olyannal, aki bõrt részesít elõnyben.Viszont hallottam olyan emberrõl. :)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Végigolvastam a topic-ot, de nem találtam semmit arról, h mennyire számít a betét anyaga.
Szivacsos vs. bõr?
Elõre is köszi a segítséget.

szivacsost vegyél!!!!!

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Sajnos nálunk még csak tervben van Deca.

Kérdésem továbbra is áll.

Trek3900

Trek3900

törzsvendég

• fórumtag
  • 305 posts
Nekem ebbõl van kettõ:
http://www.decathlon...07859-12818272/

Meg egy ilyen:
http://www.decathlon...39705-26868549/

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Decában is van nem feszülõs rövid bringásgatya. asszem 3.000 HUF körüli áron. s elég jó minõség.

N_Vitya

N_Vitya

törzsvendég

• fórumtag
  • 519 posts
Végigolvastam a topic-ot, de nem találtam semmit arról, h mennyire számít a betét anyaga.
Szivacsos vs. bõr?
Elõre is köszi a segítséget.

küküllõ

küküllõ

vendég

• fórumtag
  • 101 posts
Szerintem ugribugrira tökéletes a kopott farmernadrág ecetesollóval elvágva. 8)
Nem adok ki szívesen értük 15kilót, vagy Istentudja mennyit. :-[

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
srácok, freeride rövidnacit hol érdemes venni? procrossban most elég gyér a választék :( Dainese, fox, vagy akármi, ami nem tapadós jó lenne, lehetõleg erõsítéssel középen. Motoros boltokban próbálkozott már valaki?

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,651 posts
  • LocationRákosmente
RP-nak is van nemtapadós esõ/szélálló hosszúnacija, csak nem bélelt. A minipack szériából való 7000 körül. Megvettem és sirály alul cipzár + tépõzár, csak az a bajom vele, hogy nincs rajta zseb. Nembaj, a mezen úgyis van három.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
nekem is van turkálós, valami oszrák neonzöld szöveggel azóadalán, s kantáros! ;D
Ja, meg van keletnémet dzsörzémezem, de az télleg annyira brutál, hogy csak farsangkor fogom fölvenni, ha 14 éves Jan Ulrichnak akarok õtözni.. 8)l

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
Nekem egy Shimano vállpántos rövidgatyám van, turiban vettem 500 HUF-ért. Mutter kimosta & kifertõtlenítette és azóta azt hordom. Nagyon kényelmes, bár eddig ez az elsõ bringás gatyám.
A feszülõs elõnye, hogy összetartja az izmokat (nem vagyok egy csippendél, meg nem is azért mert szétfolyok, de szerintetek sok sprinter miért fut épp lasztexben. Nem a szexi megjelenés kedvéért :-\
Ha meg elmész az isten hátra mögé a hegyekbe, tök mindegy, hogy hogy nézel ki, csak a kényelem számít (kivétel esetleg versenyzõk)

nervex

nervex

vendég

• fórumtag
  • 199 posts
Nekem eddig tizenegy év alatt két gatyám volt/van. Sohasem felejtem el az elsõt... Ez egy "Le Coq Sportif" márkájú vállpántnélküli darab, amiben olyan bõrbetét vala, amely elöl azon a bizonyos helyen egy frotírtörülközõ jellegû anyagba vált át. Ez roppant hasznos dolog, ugyanis, ha a full bõr betét elõl véletlenül nem úgy törik be, ahogy kéne, akkor a kóbász valahogy sosem fogja jól érezni magát (a bõrében). Ez nem a reklám helye, de errõl a gatyáról csak jókat tudok mondani, egy ízben például egy tömegbukásnál métereket csúsztam a combomon, a gatya nem szakadt ki, de a bõröm alatta rongyos lett... Asszem ez egy francia cég, márkajelük egy háromszögbe zárt kakas és a Castelli korszak elõtt ilyet osztottak a Tour-on sárga és egyébb színekben. Ha nagy ritkán versenyzek, még mindig ezt használom, kb 45000km-t futott.
A másik egy svájci Assos márkájú darab, amirõl csak rosszat tudok mondani. Egyrészt elõl is bõr van, és rosszul tört be... Már-már azon gondolkozom, hogy levágom elõl, mármint a gatyában a bõrbetétet. Emellett kantáros, de miután kinyúlt a kantár, egyfolytában a vállamról rángatom visszafelé.
Pozitívum, hogy elõl mély a dekoltázsa, így anélkül lehet vizelni, hogy kimászna az ember a kantárból.
Egyszóval nálam a recept kantárnélküli gatya klasszikus gumis hózentrágerral, elõl frotírral kombinált bõrbetét, és lejhetõleg Le Coq Sportif. Ezt a márkát nálunk garantáltan nem kapni egyébként. A Rudy Project ruhákról csak annyit, hogy a szépemlékû Zerge Team-ot szponzorálta anno, akiknél egy gatya-mez összeállítás rendszerint egy szezont sem bírt ki...

zsolti22

zsolti22

vendég

• fórumtag
  • 57 posts
kösz!
Elõször is megnézem a mountexet,aztán a másikat ;)

jojoba

jojoba

törzsvendég

• fórumtag
  • 337 posts
zsolti22:olyan sandstone gatyát láttam a Váci úti Mountexben,árára nem emléxem,de 10e alatt volt....

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
-JAJ,szóval felsõruházat a nehéz,nedves,lucskos,hideg napokra.QL :) Közben rájöttem,h ez a bolt ott van a sulinál,és párszor már láttam...Fain.Éppen most néztem,h szept 30 ig a téli ruházat -40%os árban van,lehet,h gyorsan beruházok egy jó kis kabátba meg nadrágba.

-Jee,de jó is volt a hóban ökörködni a keróval...Perme vigyorogva gondol vissza a télre... ;D-

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
ez nem sima bringásgatyó hanem szél és vízálló öltözék õszre télre tavaszra.. a bélelés itt nem gatyabetét hanem téli melegítõ bélés hogy ne fagyj meg a mínuszokban...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
de a honlapon csak hosszú bicósgatyó van...
ugye árulnak rövidet is?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
a Sporton felpróbáltam a vilo gatyót és majdnem meg is vettem, mert isszonyat jó darabnak tûnik, dupla varrás alján tépõzár, a fenéknél megerõsítés... és 10k alatti ár.. szóval szerintem frankó cucc, bár csak egyszer tapiztam... így tartósságról nem tudok nyilatkozni

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
Ja: www.vilo.hu
Itt ha jól láttam, 9.600 HUFér vesztegetik.

Ja és tapasztalatom sincs vele kapcsolatban...

nyissz

nyissz

vendég

• fórumtag
  • 187 posts
zsolti22: én Viloból láttam ilyen nadrágot. Árára nem akarok hülyeséget mondani, de 10K körül volt (+-3000 HUF :) ).
Címük: Bp, Só u. 5.