Közben másoktól is kérdeztem, még nem találkoztam olyannal, aki bõrt részesít elõnyben.Viszont hallottam olyan emberrõl.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Bringás nadrág
Started by
Aramid
, 2003. February 01. 16:20
Posted 2008. May 27. - 18:09
Köszi. 
Közben másoktól is kérdeztem, még nem találkoztam olyannal, aki bõrt részesít elõnyben.Viszont hallottam olyan emberrõl.
Posted 2008. May 27. - 11:51
Végigolvastam a topic-ot, de nem találtam semmit arról, h mennyire számít a betét anyaga.
Szivacsos vs. bõr?
Elõre is köszi a segítséget.
szivacsost vegyél!!!!!
Posted 2008. May 26. - 22:03
Posted 2008. May 26. - 20:05
Nekem ebbõl van kettõ:
http://www.decathlon...07859-12818272/
Meg egy ilyen:
http://www.decathlon...39705-26868549/
http://www.decathlon...07859-12818272/
Meg egy ilyen:
http://www.decathlon...39705-26868549/
Posted 2008. May 26. - 19:57
Decában is van nem feszülõs rövid bringásgatya. asszem 3.000 HUF körüli áron. s elég jó minõség.
Posted 2008. May 26. - 18:47
Végigolvastam a topic-ot, de nem találtam semmit arról, h mennyire számít a betét anyaga.
Szivacsos vs. bõr?
Szivacsos vs. bõr?
Posted 2004. June 21. - 12:34
Szerintem ugribugrira tökéletes a kopott farmernadrág ecetesollóval elvágva. 8)
Nem adok ki szívesen értük 15kilót, vagy Istentudja mennyit. :-[
Nem adok ki szívesen értük 15kilót, vagy Istentudja mennyit. :-[
Posted 2004. June 08. - 16:58
srácok, freeride rövidnacit hol érdemes venni? procrossban most elég gyér a választék
Dainese, fox, vagy akármi, ami nem tapadós jó lenne, lehetõleg erõsítéssel középen. Motoros boltokban próbálkozott már valaki?
Posted 2004. January 21. - 10:47
RP-nak is van nemtapadós esõ/szélálló hosszúnacija, csak nem bélelt. A minipack szériából való 7000 körül. Megvettem és sirály alul cipzár + tépõzár, csak az a bajom vele, hogy nincs rajta zseb. Nembaj, a mezen úgyis van három.
Posted 2004. January 21. - 09:11
nekem is van turkálós, valami oszrák neonzöld szöveggel azóadalán, s kantáros! ;D
Ja, meg van keletnémet dzsörzémezem, de az télleg annyira brutál, hogy csak farsangkor fogom fölvenni, ha 14 éves Jan Ulrichnak akarok õtözni.. 8)l
Ja, meg van keletnémet dzsörzémezem, de az télleg annyira brutál, hogy csak farsangkor fogom fölvenni, ha 14 éves Jan Ulrichnak akarok õtözni.. 8)l
Posted 2004. January 20. - 12:26
Nekem egy Shimano vállpántos rövidgatyám van, turiban vettem 500 HUF-ért. Mutter kimosta & kifertõtlenítette és azóta azt hordom. Nagyon kényelmes, bár eddig ez az elsõ bringás gatyám.
A feszülõs elõnye, hogy összetartja az izmokat (nem vagyok egy csippendél, meg nem is azért mert szétfolyok, de szerintetek sok sprinter miért fut épp lasztexben. Nem a szexi megjelenés kedvéért :-\
Ha meg elmész az isten hátra mögé a hegyekbe, tök mindegy, hogy hogy nézel ki, csak a kényelem számít (kivétel esetleg versenyzõk)
A feszülõs elõnye, hogy összetartja az izmokat (nem vagyok egy csippendél, meg nem is azért mert szétfolyok, de szerintetek sok sprinter miért fut épp lasztexben. Nem a szexi megjelenés kedvéért :-\
Ha meg elmész az isten hátra mögé a hegyekbe, tök mindegy, hogy hogy nézel ki, csak a kényelem számít (kivétel esetleg versenyzõk)
Posted 2004. January 19. - 19:52
Nekem eddig tizenegy év alatt két gatyám volt/van. Sohasem felejtem el az elsõt... Ez egy "Le Coq Sportif" márkájú vállpántnélküli darab, amiben olyan bõrbetét vala, amely elöl azon a bizonyos helyen egy frotírtörülközõ jellegû anyagba vált át. Ez roppant hasznos dolog, ugyanis, ha a full bõr betét elõl véletlenül nem úgy törik be, ahogy kéne, akkor a kóbász valahogy sosem fogja jól érezni magát (a bõrében). Ez nem a reklám helye, de errõl a gatyáról csak jókat tudok mondani, egy ízben például egy tömegbukásnál métereket csúsztam a combomon, a gatya nem szakadt ki, de a bõröm alatta rongyos lett... Asszem ez egy francia cég, márkajelük egy háromszögbe zárt kakas és a Castelli korszak elõtt ilyet osztottak a Tour-on sárga és egyébb színekben. Ha nagy ritkán versenyzek, még mindig ezt használom, kb 45000km-t futott.
A másik egy svájci Assos márkájú darab, amirõl csak rosszat tudok mondani. Egyrészt elõl is bõr van, és rosszul tört be... Már-már azon gondolkozom, hogy levágom elõl, mármint a gatyában a bõrbetétet. Emellett kantáros, de miután kinyúlt a kantár, egyfolytában a vállamról rángatom visszafelé.
Pozitívum, hogy elõl mély a dekoltázsa, így anélkül lehet vizelni, hogy kimászna az ember a kantárból.
Egyszóval nálam a recept kantárnélküli gatya klasszikus gumis hózentrágerral, elõl frotírral kombinált bõrbetét, és lejhetõleg Le Coq Sportif. Ezt a márkát nálunk garantáltan nem kapni egyébként. A Rudy Project ruhákról csak annyit, hogy a szépemlékû Zerge Team-ot szponzorálta anno, akiknél egy gatya-mez összeállítás rendszerint egy szezont sem bírt ki...
A másik egy svájci Assos márkájú darab, amirõl csak rosszat tudok mondani. Egyrészt elõl is bõr van, és rosszul tört be... Már-már azon gondolkozom, hogy levágom elõl, mármint a gatyában a bõrbetétet. Emellett kantáros, de miután kinyúlt a kantár, egyfolytában a vállamról rángatom visszafelé.
Pozitívum, hogy elõl mély a dekoltázsa, így anélkül lehet vizelni, hogy kimászna az ember a kantárból.
Egyszóval nálam a recept kantárnélküli gatya klasszikus gumis hózentrágerral, elõl frotírral kombinált bõrbetét, és lejhetõleg Le Coq Sportif. Ezt a márkát nálunk garantáltan nem kapni egyébként. A Rudy Project ruhákról csak annyit, hogy a szépemlékû Zerge Team-ot szponzorálta anno, akiknél egy gatya-mez összeállítás rendszerint egy szezont sem bírt ki...
Posted 2003. August 20. - 18:18
Posted 2003. August 18. - 22:51
zsolti22:olyan sandstone gatyát láttam a Váci úti Mountexben,árára nem emléxem,de 10e alatt volt....
Posted 2003. August 18. - 15:58
-JAJ,szóval felsõruházat a nehéz,nedves,lucskos,hideg napokra.QL
Közben rájöttem,h ez a bolt ott van a sulinál,és párszor már láttam...Fain.Éppen most néztem,h szept 30 ig a téli ruházat -40%os árban van,lehet,h gyorsan beruházok egy jó kis kabátba meg nadrágba.
-Jee,de jó is volt a hóban ökörködni a keróval...Perme vigyorogva gondol vissza a télre... ;D-
-Jee,de jó is volt a hóban ökörködni a keróval...Perme vigyorogva gondol vissza a télre... ;D-
Posted 2003. August 18. - 15:40
ez nem sima bringásgatyó hanem szél és vízálló öltözék õszre télre tavaszra.. a bélelés itt nem gatyabetét hanem téli melegítõ bélés hogy ne fagyj meg a mínuszokban...
Posted 2003. August 18. - 13:07
Posted 2003. August 18. - 11:48
a Sporton felpróbáltam a vilo gatyót és majdnem meg is vettem, mert isszonyat jó darabnak tûnik, dupla varrás alján tépõzár, a fenéknél megerõsítés... és 10k alatti ár.. szóval szerintem frankó cucc, bár csak egyszer tapiztam... így tartósságról nem tudok nyilatkozni
Posted 2003. August 18. - 11:29
Ja: www.vilo.hu
Itt ha jól láttam, 9.600 HUFér vesztegetik.
Ja és tapasztalatom sincs vele kapcsolatban...
Itt ha jól láttam, 9.600 HUFér vesztegetik.
Ja és tapasztalatom sincs vele kapcsolatban...
Posted 2003. August 18. - 11:27
zsolti22: én Viloból láttam ilyen nadrágot. Árára nem akarok hülyeséget mondani, de 10K körül volt (+-3000 HUF
).
Címük: Bp, Só u. 5.
Címük: Bp, Só u. 5.

Sign In
Create Account

Back to top