Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2005. May 09. - 11:55

ha nem, akkor kukablues.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. May 09. - 11:27

Van 1 kerekem, amiben van egy 2-3mmes nyolcas. elég látható. valami írtó gagyi módon fûzték be, mer rozsdásak a küllõniplik, gondolom a küllõk se valami hüdejók. Naszóval, ahogy nézegettem, a 8as helyén már lett centírozva, hiszen a küllõ már majdnem eléri a felniszalagot, sõt el is éri. Lehet ezzel mégvalamit kezdeni?
[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]
Posted 2005. May 07. - 15:06

Posted 2005. May 07. - 15:02

Posted 2005. May 07. - 14:56

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. May 07. - 14:46

Egyébként nem olvastam semmit félre, már láttam is képen ezt az agyat, de mielõtt még megvenném, gondoltam megkérdezlek benneteket, hogy megspóroljak egy felesleges utat a bótba.
Posted 2005. May 07. - 13:54

már csak azért is jó az ilyet tisztázni, mert lehet félreolvasott vmit és most olyat keres ami nem létezik. na, nem akartam én kötekedni, meg cinikusnak lenni.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. May 07. - 13:48

Posted 2005. May 07. - 13:42

Kösz a a segítséget. Fejbõl nem tudtam a méretet, és itthon sajna nincs tolómérõm, hogy le tudjam mérni. De bíztam abban, hogy fejbõl tudtok válaszolni.a hátsó papucs standard 10 mm-es szóval miért is ne férne bele?
Posted 2005. May 07. - 13:41

már csak azért is, mert ha 10mm a húzózár akkor mennyi a tengely? és akkor az már elég csõtengelyes és akkor minek húzni.
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed
A biciklim. Saját konstrukció.
vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...
Posted 2005. May 07. - 13:40

Posted 2005. May 07. - 13:29

A Novatech-nek van olyan hátsó agya, melyben 10 mm-s húzózár van. Ekkora átmérõvel belefér még a standard hátsó papucsba, vagy ehhez már olyan váz kell, ahol cserélhetõk a hátsó papucsok?
Valahol egyébként elérhetõ valami technikai anyag és típusismertetés a Novatec anyakról, mert a gyártó honlapja használhatatlan, a hazai forgalmazó-é is alig jobb, egyébként pedig mindketten sz*nak válaszolni az e-mailben küldött érdeklõdésemre?
Posted 2005. May 07. - 12:38

Mellesleg, ennél a megoldásnál én még tartanék attól is, hogy mi van akkor, ha ugye alacsony nyomáson lekoppan a felni, és bár ugye nincs felütéses defekt, de elenged a külsõ-felni kapcsolat (mert ugye nem erre van tervezve egyik sem), és hipp-hopp elillan a levegõ... És ha mindez komolyabb tempónál történik, az elég rossz lehet...
X.
Ui.: nem azért óckodom a gányolt megoldásoktól, mert miller vagyok, hanem azért, mert nem tartom õket annyira megbízhatónak, mint a kutatás-fejlesztés eredményeként létrejövõ "gyári" megoldásoktól. Inkább megveszem az olcsóbb, hagyományos megoldású dolgokat.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2005. May 07. - 12:21

amíg olcsón kapok belsõt tömegével, addig nó problem.
nekem mindössze azért nem kell ez az egész, mert elég sok levegõ van benne, ahhoz hogy ne üssem fel, így jó a belsõs megoldás(bár lehetne könnyebb, de túlélem)
majd ha egyszer lesz felesleges pénzem ilyen gumikra(drágább) ilyen felnire(drágább) akkor majd...:-)
Posted 2005. May 07. - 12:19

semmitõl?
és mire jó egy gányolt tubeless?
ja, lehet mondani h azom van.
ééértem.
én maradi vagyok, bocsánat.
Nem te hülye vagy bazzeg:D
Miért jó gyánolni?Mert olcsó.Ennyi nem kell vele foglalkozni.
Öt év múlva úgyis tubeless lesz a te kereked is;)
Posted 2005. May 07. - 12:18

akinek megéri a macerát, annak jó.
Posted 2005. May 07. - 12:12

:-)
csupa haszon
de legalább tubeless-ünk van.
cserébe mindjárt megkapom hogy milyen negatív vagyok, meg folyton kötöszködöm, meg mért nem vagyok az újítás(bonyolítás) híve.
Posted 2005. May 07. - 12:09

semmitõl?
ééértem.
Hmmm... van benne mondjuk 100 gram latex, meg egy belsõ is... vagyis hurá mert súlyban nem nyertünk semmit, viszont macerás, kifolyhat, szétjöhet, leereszthet, és ha mindez az erdõben történik, akkor szívsz...
dejó

X.
Merida Speeder__________________________Magellan Serpens --> Merida XC-Mission
Járt utat járdáért el ne hagyj!
Posted 2005. May 07. - 12:02

ééértem.
Posted 2005. May 07. - 12:01

gányoljunk otthon:-)
pur hab még nem jutott senkinek az eszébe?
az is elég c*gány megoldás, nem csak ez.
végigolvastam, igazából azt a pontot nem értem, mikor beleteszi a belsõt, akkor minek vágja szét, mikor csak FEL KÉNE FÚJNIA.
és semmi további probléma.
És az mitõl tubeless?