Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Posted 2005. May 29. - 11:09

dt küllõk kb 1500 pénz.
sapim sincs 2000.
érdemesebb elvinni boltba, és "ehhez kõ küllõ"
odaadják, befüzöd.
mondjuk akkor már akár meg is csinálhatják.
Posted 2005. May 29. - 11:08

ez sikerült is pár óra alatt,de a küllõhoszt meg beszoptam...
de 32sapim küllõ megdrága lsz...
minyászomolom az oldallal.
jja csak ha már tegnap megcsináltam akor most azr hogy kiderült hogy fölöslegesen,mert holap ugyan ugy vihetem szervízbe
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz!
Posted 2005. May 29. - 10:06

www.dtswiss.com
ezerféle mérés kell, nem csak a küllõperem számít!
de a sapim oldalán is van
www.sapim.be
Posted 2005. May 29. - 00:11

kész lett életem elsõ kereke

de hoszúak a küllõk...
nova agy meg deore tárcsás,pedig ránézésre uaora a küllõperem...
de vagy 8mm el hoszabb ~8küllõ...
nah vasárnap persze semmien szervíz nincs nyitva...
Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..
Posted 2005. May 28. - 23:44

majd ha jók lesztek, csinálok képeket, mitõl jó a hügi, és hogy nem kalapácsos. kicsit hasonlít erre, de a racsnimechanika nem ér bele az agyba, emiatt nincs annyira merev.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. May 28. - 21:46

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.
Posted 2005. May 28. - 21:34

valami szakirodalom,vagy metódusa a kerék fûzésnek!?
hogy álljak neki!?
hol kezdjem
sos
Posted 2005. May 28. - 11:00

...hali segítséget kérnék!
szertnék cc kerekeket építeni és a ebiken neztem ki magamnak Zoggie
HB3 iparis 36L agyakat.
mennyire megbizhatóak és tartósak ezek???
Posted 2005. May 28. - 10:33

RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2005. May 28. - 09:44

ha jól tudom,akkor a racsnimechanizmusban van eltérés.a hüginél két tárcsa egymáson fordolva reteszel,míg a hadleynél "sima" kalapácsos megoldás van, a king meg valami csigamenetes bigyót használ, de arról gõzöm sincs, hogy mûködik.
hadleyknál is van kétféle változat,az egyik a dh, ami 36-ot reteszel egy fordulat alatt,mig a triálos verzió, amiben 3 db kalapácssor van, így érték el a 108 reteszelést egy fordulat alatt.
Posted 2005. May 27. - 23:47

Posted 2005. May 27. - 23:41

szertnék cc kerekeket építeni és a ebiken neztem ki magamnak Zoggie
HB3 iparis 36L agyakat.
mennyire megbizhatóak és tartósak ezek???
Posted 2005. May 27. - 18:40

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Posted 2005. May 27. - 15:29

De nem akarom az ördögöt festeni.
viszont maga az agy gyönyörû.
Posted 2005. May 27. - 15:19

Hallottam a radiaális fûzésrõl olyat, hogy gyengébb agyaknál nem ajánlott, mert kiszakadhatnak a küllõk. Meg olyet is hogy egyszer már hagtyományosan összefûzött agynál sem túl szerencsés!
A kérsésem az, hogy szerintetek egy ilyen agynál..
http://img.tar.hu/na...e2/12840353.jpg
http://img.tar.hu/na...e2/12840355.jpg
..merülhetnek e fel ilyen gondok?
az agy egy 1964es Normandy
Válaszotokat elõre is köszönöm
M
Posted 2005. May 25. - 22:03

b+ vagy novatech
www.ebike.hu
Posted 2005. May 25. - 21:20

Szép lassan kezd meghalni a hátsó agyam, ami egy Malikban használatos kb noname, 24 küllõs borzadáj. E helyett kéne valami fain kis agy... Valami tippet tudnátok mondani?
Posted 2005. May 25. - 19:52

juhi hirdet egy kereket ezzel a limit agyal...
nehéz ne legyen mert az nem jó
miért jó hogy egyik oldal,aszem a tárcsa felöli egyenes küllõs nagy küllõperem,másik fele hagyományos egy agynak!?
Posted 2005. May 25. - 15:42

elsõ v hátsó?
mert van 1 hátsó Novatec... 135 mm széles 36os
2 tengellyel; 12-es és 10-es csavaros
Posted 2005. May 25. - 15:40

Mer' egy állat vagyok !
Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.