Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

Létezik, hogy itt: http://www.speedmeta...kciok/akcio.xls
a mavic d321 (ha jól tudom ua. mint a dee-max) 6500 Ft?

Ha létezik akkor azonnal megvenni !!

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Az már nem a deemax..
A deemax már az UST felnit kapja.
A 321 a 729 elõdje vagyis a régi deemax
De tökéletes.
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Létezik, hogy itt: http://www.speedmeta...kciok/akcio.xls
a mavic d321 (ha jól tudom ua. mint a dee-max) 6500 Ft?

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
jaja, ez egy nagyon fasza gumi, szerintem. fõleg a súly/ár aránya ami izgi, bár én hömbölögtem vele egy masszívat, valszeg alacsony nyomás miatt, ugyhogy itt téleg kell a min.4 bár-alattam legalább is. Az aszfalthasználat nálam akkor kezdõdött igazán ,amikor fossákopva csomagos/aszfaltos túrán küldöm. vedd meg király.

tammo

tammo

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
A nem Protection-el kapcsolatban sok helyen olvastam, hogy könnyen defektet lehet kapni. Ezért én a Protectiont vettem, és még nem kaptam vele defektet, pedig jártam kis tövises sz*rokban vele, persze ez semmit sem jelent.
Elég gyorsan kopik aszfalton, úgyhogy tényleg csak terepre érdemes. A sarat kicsit összeszedi, nem kifejezetten sárgumi, viszont egyébként én meg vagyok vele elégedve.
Én is akcióban vettem, bár az eredeti ára is szerintem kicsit túlzás - a jelenlegdi áron viszont szerintem nagyon megéri. Ja, és elég könnyû gumi...

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hi!
http://ebike.hu/term.../mtb-normal/696
http://ebike.hu/term.../mtb-normal/697

Ennyiért eléggé megéri most nem? Szerintetek? Erdõbe használnám legtöbbet, aszfalton max boltba meg ilyenek. Hátránynak csak azt hallottam hogy gyorsan kopik aszfalton. Egyébként a kettõ közt mi a különbség? Megéri az a plusz 500Ft?

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

ilyenkor áldom a sorsot, hogy volt valaki, aki a roox-omat elcserélte szõrén egy hügire :D

Úristen, hol lehet ilyen embert találni ?!?! :D

Mer' egy állat vagyok !

Three attributes of a good mountaineer are high pain threshold, bad memory, and ... I forget the third.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
ilyenkor áldom a sorsot, hogy volt valaki, aki a roox-omat elcserélte szõrén egy hügire :D
ahogy nézegettem a king robbantott ábrát, az elv ugyanaz mint a hüginél. tehát nem kell kinget vennem ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de az nem ugyanaz ami régen "sima" hügi agyként futott. és nem is teljesen a mostani hügi 340 -bár talán arra hasonlít leginkább.

huhh. a workshopot kinyitottam egy percre, majdnem megállt a szivem. a 340-es 224Euro, a FR 440 meg 289Euro. OMG

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Mivel valami 65e a Hügi FR hátsó... ;)

Mer' egy állat vagyok !

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

néztem a qr20pro vagy plusz papucsnál ami kis kallantyú van azt le lehetne cserélni egy menetfúrt alu hengerre...

hátulra egy 521+feka dt+hügi agy kb menyit ér meg?!

elsõ gondolat: igazad van, mi is filóztunk rajta, hogy tök fölösleges a kézzel nyitás, a csavaros megoldás jobb lenne.

második gondolat: az A KERÉK. minden más szívás. sokat ér. nagyon sokat. ha még lehetne kapni hügi agyat, és ujonnan akarnád összerakni akkor nem biztos hogy kijönnél 50ezerbõl. sõt.

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Tommmas

Tommmas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
vegyél space-t, asszem 3000forint..
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.

nkarcsi

nkarcsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.380 hozzászólás
Egyébként nekem is deore agyam van hátul és egy rakás szar. Meghúzom amennyire csak lehet és egy fél nap tekerés után a fék vagy nemtudom mi úgy elhúzza a kereket, hogy a gumi majdnem beleér a vázba. Majd ha elkopok a swampthing, akkor milyen gumit vegyek? Nem tudom, hogy kell-e nekem 2.35nél nagyobb. Kanyarban melyik az elõnyösebb a nagyobb vagy a kisebb? Olyat akarok amelyik sokáig nem kopik el és köves, sziklás, poros részeken jól tapad. Ja és darabja ne nagyon legyen több 5-7e Ft-nál. Dualply nem kell, mert fontos a súly is.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nah sikerül öszevarászolni a kerekem.
full jó dolog ez a 20mm tengely

néztem a qr20pro vagy plusz papucsnál ami kis kallantyú van azt le lehetne cserélni egy menetfúrt alu hengerre...

hátulra egy 521+feka dt+hügi agy kb menyit ér meg?!

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
jah, mókamese van...
mondjuk a saint fék xt karral gyanús volt...

fárad az ember

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
én ha nagy leszek, meg Tfékem lesz Vueltát akarok bordóba (talán addigra lehet majd kapni nálunk is)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
van fekete is, ami hibátlan dolog:-)
majd ha nagy leszek énis azt veszek.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
nem érted a pojént;)
sztem nem komolyan kérdezte
csak be van lõve:D

még alattam is bírja bármi, nemhogy karcsi alatt:)
Autist Team:)

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
deore fr - nem létezik, nem létezett és soha nem is fog
szar kónuszos tömegfos cécére se jó agy a deore
nekem is volt 1,5 hónapig.. aztán már zavart, hogy fékezésnél kereszbeáll a kerék...

zoggie, acor, novatec, bike+ ezeket kell venni
a zoggienak sincs semmi baja a híresztelésekkel ellentétben, ugyan az, csak a sdzíne más

dtrack/dwide - felesleges... nehéz és annyira nem erõs
akkor inkább már vuelta dh, vagy hegesztett rhino, csak az drágább.
vuelta jó, olcsó, sárga :) és nem is ezer kiló

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás

Én nagyon plusszba vagyok, kéne valami izmos kerék. Mit ajánlotok?
Double Wide
Doubletrack
Derore Fr aggyal jó lesz?
Ja és jó a saint fékhez az xt-kar, ami az ebike-on van?

Te berúgtál;)
Neked felni sem kéne elég a gumi:)
Vedd be a piros kapszulát, és kitágul az univerzum.