Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Pesti en Miskolc szal nemsok az eselyem... :(
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Meg, de azért mézd meg jól, nem mai felni.

"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
el is olvastam tenyleg mar regebben megdumaltuk....

bocsanatot kerek :)

edit:
http://bikemag.hu/ap...hp?siteid=30136

meger ez ennyit?
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
endroo igazad van ,de az ember mindig probalkozik... es szomoru vagyok hogy addig nem tudok tekerni :(
Tom Ritchey

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
téma bõvebben kivesézve itt és itt. én tudom hogy kevés a pénz és csak én vagyok olyan sznob hogy lever a víz, ha más márkájú ON:felni és ON:agy van elöl és hátul, de el kéne fogadni végre hogy szarból nem lehet várat építeni ...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
ha 7-es a váltókarod (váltó: mindegy) a 3.0 pedig 8-as nem fogod tudni együtt használni.

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
Zoggie FH3 iparis 36L 8/9s

errol a hatso agyrol mit gondoltok?

egesz jo arban van erre terveztem egy sun rhino lite 36 ost

meg egy sram 3.0 kazit
ha jol gondolom akkor 32 fogra nem fog felvaltani a valto mivel 7 es karom van de azt leszamitva megkapom a regi 7 sor fogait nem?
Tom Ritchey

Laczy

Laczy

vendég

• fórumtag
  • 94 hozzászólás
Nekem még annakidején volt ijen gondom. Hét sebességes racsnis hátsóagy, a csapágy jobb oldalt csak a küllõperem alatt van, szóval ha hátul a legkisebb fogaskeréken nyomod, elég jó erõkar van a tengely hajlogatásához. Nemtom, hogy gyoszáras-e neked, nekem 800km-t bírt a tengely, aztán eltört a csapágy alatt. Utána még 5db tömör tengellyel játszottam el ugyanezt, aztán megnézettem az agyat, hátha van vele vmi, de nem volt. Írány a kuka és vegyél vmi olcsó kazettásat. Nekem utána a Sram 5.0 7sebû hátsóagy 4 évig bírta. Figyelni kell a kónuszok beállítására, mert különben hamar megeszi magát az agy.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
magaban nem mozdul meg tekergetztem rendesen de ,hal istennek nem mocorgott ,csak ha ráálltam a gázra.
Tom Ritchey

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Ja, igen.Ezeket elfelejtettem mondani.Szóval mindent meg kell nézni.:)

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
Szerintem meg agy gond... Vagy el van törve a tengely, vagy le van lazulva a kónusz. Nézdmeg, hogy magában nem kotyog-e a hátsó kerék.

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
fuh akor aszem eladom a hátsóm és örülök a fetn említett keréknek ;)

súlyra menyi azkb?!
mostani usa rhino+dt+nova az eléggé kellemes súlyra...
de még erõsségel sem volt semmi gond.

jha egy tanács:
ha minden belsõt kikígyóharaptok akor próbáljatok meg salakmotoros belsõt beteni.igaz az csak 23"de belemegy az...súlya pokoli,de felüthetetlen

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Általában az szokott lenni, hogy vagy simán meghúzod a küllõket--->kijön a 8-as, jól megy a kerék v. nem. Ha utóbbi a felállás akkor már nagyon el van b*szva az egész.Ekkor fõleg az olcsóbb cuccok esetén, célszerû egy agycsere(+ természetesen felni) és mindenképpen új küllõk.
Ha a mostani küllõk rendben vannak, csak meg kell húzni õket, és a felnin sincs látványosabb hiány, akkor sztem nem érdemes semmiképpen új felnit füzetni a eddigi rendszerbe.
A fogsort meg átpasszolod az újra, ha csere van.Már ha passzol.:P

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
jo 5 let :) nem is gondoltam ra.

szerinted erdemes egy duplafalu felnit alkalmazni a regi agy es fogsorra

(jegyzem meg az aggyal sorral meg semmi bajom :) )
Tom Ritchey

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Elõször azt nézd meg(lehet hogy felesleges már), hogy meg vannak-e húzva a küllõk.Sokkal jobban nyaklik a kerék ha lazák a küllõk.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
segitsegre lenne szuksegem.

ma nagy tekeres kozepette letetm figyelmes hogy ha raallok a gazra akkor a hatso kerekem kifordul balra es a gumi beleer a lancvillaba.

gondolom ez a hatso kerek veget jelenti :(
mivel nem kazis a rendszer ezert szeretnek egy kazis agyat es ha megy a 7es valtoval akkor egy 8s sram 3.0 ,eros dupla felni

es nem sok penzem van ra :(
Tom Ritchey

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
OFF2: és éppen ezért van pont ugyanakkora esélye minthogy másnap szállítanak az ebikeról :D

Ranger^41

Ranger^41

törzsvendég

• fórumtag
  • 953 hozzászólás
OFF: Az nem lehetséges, mert szombaton sorsolják ;P

[whitetrash.hardcore.rock&roll.fuckyou]

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
lehetséges és az is hogy holnap megnyerem a lottó ötöst :)

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Köszi infókat kb öt perce megrendeltem Ebike-ról. Remélem nem fogok benne csalódni. Vidéki vok(Bp mellett) lehetséges h holnap már ki is hozzák?