Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2005. június 17. - 16:19

de miért csak komplett kerék jó? fûzetni nem akarsz? mavic felni, king agy, sapim küllö, aztán soha jobbat nem találsz

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 17. - 15:34

köszi a tippeket. megnézegettem õket. a spinergyt ismerem, a versenykerómban olyan volt, amig versenyszerûen triatlonoztam. csak az kiba drága sajnos, h magánemberként vegyek egy olyat.
Írta 2005. június 16. - 23:17

milyen márka? mavic? shimano? spinergy?
szerintem gyártó honlapja.com
szerintem gyártó honlapja.com

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. június 16. - 19:54

hellosztok
tudna valaki segíteni, hogy hol lehet utánanézni versenykerekeknek MTB-ba? Maratonozásra kellene. Elõre is köszi
tudna valaki segíteni, hogy hol lehet utánanézni versenykerekeknek MTB-ba? Maratonozásra kellene. Elõre is köszi
Írta 2005. június 14. - 20:19

igen. Elsore kicsit utni kellett...mostmar puszta kezzel is atmegy 
...hala a szerszamacel tengelynek...

...hala a szerszamacel tengelynek...
I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
I wish that I could fly, I’d take you there with me across the sky, beneath the veil, we all want to be free!
wannabe...
Írta 2005. június 14. - 20:17

ki fogjuk próbálni!
no para
csak álljon már össze végre mindkét weyless, aztán hegy és megnézzük!

no para
csak álljon már össze végre mindkét weyless, aztán hegy és megnézzük!

Autist Team:)
Írta 2005. június 14. - 20:15

Írta 2005. június 14. - 20:15

az is zsír...mindkettõ kéne...
ugye faszán felfekszik a tengelyre az a dimension?
tehát ütni kell picikét hogy átmenjen a tengely az agyon?

ugye faszán felfekszik a tengelyre az a dimension?
tehát ütni kell picikét hogy átmenjen a tengely az agyon?
Írta 2005. június 14. - 20:13

na csak ne kiabald el...ma este dol el hogy mi lesz...viszont a hatso tengely/kerek igen szepen osszepasszol...jo az a dimension agy

I wish that I could fly, why do I even try when everything I’ve ever known is kissing me goodbye.
wannabe...
wannabe...
Írta 2005. június 14. - 20:10

kikapjuk a boxxerekbõl és érezhetõ úgy is;)
kézzel megforgatva a csapágyakat
hidd el;)
kézzel megforgatva a csapágyakat
hidd el;)
Írta 2005. június 14. - 20:08

jó, már égek a vágytól
harc lesz a javából
már csak ki kell találni, hogy mivel pörgetjük meg egyszerre, ugyanakkkora erõvel a két kereket. meg a könyebbet ki kell súlyozni... ugye, hogy pontos legyen ám
btw ez is "finoman" mozog
és a legjobb ilyen szempontból a kónusz ... vegyetek asintet
harc lesz a javából
már csak ki kell találni, hogy mivel pörgetjük meg egyszerre, ugyanakkkora erõvel a két kereket. meg a könyebbet ki kell súlyozni... ugye, hogy pontos legyen ám
btw ez is "finoman" mozog
és a legjobb ilyen szempontból a kónusz ... vegyetek asintet

Írta 2005. június 14. - 20:03

tönkremenni valszeg egyik sem fog...
nemtom a zoggieban hogy van, de a novatec csapágyai kétoldalt ~5-5mm szélesen fekszenek fel
ha belekukkantasz a csõbe, látszani fog a két pici csapágy(két kis gyûrû, ami picikét szûkebb mint a csõ)
legalábbis a novatecemben így van...zoggie lehet hogy más
de eszméletlen finoman forog, majd meglátod;)
(ptom weyless-ében lesz, hamarosan az is kész lesz)
nemtom a zoggieban hogy van, de a novatec csapágyai kétoldalt ~5-5mm szélesen fekszenek fel
ha belekukkantasz a csõbe, látszani fog a két pici csapágy(két kis gyûrû, ami picikét szûkebb mint a csõ)
legalábbis a novatecemben így van...zoggie lehet hogy más
de eszméletlen finoman forog, majd meglátod;)
(ptom weyless-ében lesz, hamarosan az is kész lesz)
Írta 2005. június 14. - 19:49

én nem követem meg magam, fenntartom, hogy
1 rendes elsõagy, ami nem gyári hibás, soha az életben nem fog tönkremenni (hiába fekszik fel a ringlé mindenhol)
2 nem tudom, hogy mi mekkora felületre fekszik fel, a zoggieban egy csõ van, amibe jön a tengely, nem látok semmit, hogy mekkora csapágy, ilyenek
3 szeretném már összehasonlítani a saját agyammal azt az örökforgós ringlét...
1 rendes elsõagy, ami nem gyári hibás, soha az életben nem fog tönkremenni (hiába fekszik fel a ringlé mindenhol)
2 nem tudom, hogy mi mekkora felületre fekszik fel, a zoggieban egy csõ van, amibe jön a tengely, nem látok semmit, hogy mekkora csapágy, ilyenek
3 szeretném már összehasonlítani a saját agyammal azt az örökforgós ringlét...
Írta 2005. június 14. - 19:12

na én megkövetem magam...málna, tedd te is ezt:
átütõs elsõagy ügyben
hát kérem, miután ma befûztem egy ringlé átütõs elsõagyat, észrevettem a különbséget egy ringlé és a novatec-em között...
hát kezdjük ott hogy a ringlé összesen kb 5-ször akkora felületen fekszik fel a tengelyre mint a novatec...
csapágyazás...bazz ez a ringlé ez örökforgós
érezhetõen jobban fut mint a novatec
asszem jövõre beújítok egyet:)
reklám vége
átütõs elsõagy ügyben
hát kérem, miután ma befûztem egy ringlé átütõs elsõagyat, észrevettem a különbséget egy ringlé és a novatec-em között...
hát kezdjük ott hogy a ringlé összesen kb 5-ször akkora felületen fekszik fel a tengelyre mint a novatec...
csapágyazás...bazz ez a ringlé ez örökforgós
érezhetõen jobban fut mint a novatec
asszem jövõre beújítok egyet:)
reklám vége
Írta 2005. június 14. - 16:41

Hi rendeltem két külsõt, aztán ma irtak e-mailt hogy nincs, két hét múlva lesz.
Bõvebben: link ezt rendeltem és azt irták hogy a Pro változatból
Bõvebben: link van raktáron.
Az árkülönbség 500Ft, a Protection-ban viszont van egy Duraskin réteg ami véd defektek ellen. Megéri várni két hetet vagy jó lesz a Pro is szerintetek? Sokat segít az a Duraskin?
Bõvebben: link ezt rendeltem és azt irták hogy a Pro változatból
Bõvebben: link van raktáron.
Az árkülönbség 500Ft, a Protection-ban viszont van egy Duraskin réteg ami véd defektek ellen. Megéri várni két hetet vagy jó lesz a Pro is szerintetek? Sokat segít az a Duraskin?
Írta 2005. június 13. - 08:44

ok kösz a Pólusban is lett vmi bicajbolt, ott is 8900 úh lehet h onnan lesz.
Absofuckinglutely infuckingcredible
Írta 2005. június 12. - 10:53

most mit csináljak, másfél hónap alatt ennyi jött összeEz elég semmitmondó adat.Nekem a teszkós agyakban volt kb.8ezer km és egész tûrhetõ állapotban voltak..Szóval 1 ezres az semmi,fõleg ha nem is ugrálsz.

Írta 2005. június 12. - 10:16

ne ebike-on vegyed mert ott drágább;)
zöldpont, gyapi: 8900 a novatec meg a zoggie
zöldpont, gyapi: 8900 a novatec meg a zoggie
Írta 2005. június 11. - 23:50

Ez elég semmitmondó adat.Nekem a teszkós agyakban volt kb.8ezer km és egész tûrhetõ állapotban voltak..Szóval 1 ezres az semmi,fõleg ha nem is ugrálsz.nekem zoggie van....eddig 1000 kilcsi van benne, bírta a 90 kilómat gond nélkül
Írta 2005. június 11. - 23:12

igazat?
semennyivel.
lévén van egy nagyon nagyon sanda gyanúm, h az is ugyanabban az épületben készül.
semennyivel.
lévén van egy nagyon nagyon sanda gyanúm, h az is ugyanabban az épületben készül.