Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
menetes agy tengelyét nem tetted tönkre?

mert a kazettásnál ugye optimálisabb(=szélesebb) a csapágyazás...

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

80 kiló vagyok átlagban(táskával). Eddig minden tengely elgörbült, vagy eltört alattam.
Mi bírna ki???? Elérhetõ áron kéne!!!!! Kazettás hátsóaggyal... :)
Shimano LX??? vagy valami olcsó márkájú iparis(zoggie,b+???)
Eddog menetes agyam volt, lehet, ez a baj?

82 kg vagyok,eddig még egy kereket se tettem tönkre :) a Bike + szerintem korrekt

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Sõt biztos! Én annakidején 60kg-val is hetemte hajlitottam a tengelyeket, aztán vettem egy Sram5.0-ás kazettás agyat, és megoldódott a probléma.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
80 kiló vagyok átlagban(táskával). Eddig minden tengely elgörbült, vagy eltört alattam.
Mi bírna ki???? Elérhetõ áron kéne!!!!! Kazettás hátsóaggyal... :)
Shimano LX??? vagy valami olcsó márkájú iparis(zoggie,b+???)

Mr.Downhill

Mr.Downhill

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 hozzászólás
hello
most készülök venni hátra 24es felnit
kettõ között kéne választanom
Sun MTX 24"
Sun Double Track 24"
Ebike-ról rendelném....
szerintetek melyiket válasszam?
csak 2000ft az árkülönbség
elõre is köszi
üdv
-> ALIAS KLEMENT

!!:: Az én Feleségem(update) ::!! :D !!:: és sex közben ::!!

*A tipikus trógerbringás* * HAZÁM! HAZÁM! TE MINDENEM!

Doms

Doms

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
segítséget kérnék. a küllõfûzési technikák érdekelnének igazából elég részletesen.

tom_mirra

tom_mirra

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.889 hozzászólás

Hülye kérdés: felnivédõ szalag feltétlenül kell?

ha van belsõd akkor ajánlott.
2010.09.22. CM

néha kerékpáros.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Hülye kérdés: felnivédõ szalag feltétlenül kell?
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás

nekem a következõ kombom az elõl 717disc, hátul ds1xc, wtb vagy zoggie (AC)agyakban, sapim cx ray küllõkkel, alu niplikkel lesz....2,4 es svabli nobby nic külsõkkel..

nekem xc-re xc717 elõl és xc317 hátul 36H sram 9.0 agyakkal és DT Revolution Black 2.0 küllõkkel,Pana fire xc pro1.8 és Schwalbe skinny jimmy 1.9 külsõkkel

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

hát ez az!

fogalmam sincs.elõször avidot néztem ki.utána gondoltam felszerelem az új gépet xt-vel.a nagy s-re meg azt mondták,hogy lutri a mûködés.van amelyik jó,de van amelyik szar.ugyhogy zsákutca...

mondjuk már t.fék topik de mindegy..
nekem volt régi xt-m, az jó volt csak nekem túl adagolható...én a koppanós kemény fékérzést díjazom...
meg attól is függ mennyit szánsz rá..û
de agyat szerintem inkább hagyományost, mert shimanóból van normál tárcsa is, többibõl meg nem nagyon van center lock-os...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

attól függ, milyen féket akarsz...inkább abból indulj ki..ha nem shimanót akkor hagyományos...32 meg elég...

hát ez az!

fogalmam sincs.elõször avidot néztem ki.utána gondoltam felszerelem az új gépet xt-vel.a nagy s-re meg azt mondták,hogy lutri a mûködés.van amelyik jó,de van amelyik szar.ugyhogy zsákutca...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

üdv!

végre sikerült találnom xc717-t felhívtam egy két boltot mindenhol azt mondták,hogy a nagykerben sincs.aztán találtam egy helyet ahol van,de 32 lukas.gondolom erõsségben nem sokat dob a latba az az oldalanként 2 küllõ?
ja és xt agyakat néztem ki a project-hez.szerintetek centerlock vagy a hagyományos tárcsarögzítés a nyerõ?

attól függ, milyen féket akarsz...inkább abból indulj ki..ha nem shimanót akkor hagyományos...32 meg elég...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás
üdv!

végre sikerült találnom xc717-t felhívtam egy két boltot mindenhol azt mondták,hogy a nagykerben sincs.aztán találtam egy helyet ahol van,de 32 lukas.gondolom erõsségben nem sokat dob a latba az az oldalanként 2 küllõ?
ja és xt agyakat néztem ki a project-hez.szerintetek centerlock vagy a hagyományos tárcsarögzítés a nyerõ?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

érdekes mód ds1xc tényleg egészen más tészta,sztem más anyagból is készül,mint mondottam elöl nekem is az van,és 1elõre nulla deformáltságot mutat

felsõ limit pedig nálam nincs,ami belefér mind yöhet,a Panaracer azért van mert az edzõs
alsó pedig...kedvencek; Skinny Jimmy Light,Comp S Light,Explorer Pro

nekem a következõ kombom az elõl 717disc, hátul ds1xc, wtb vagy zoggie (AC)agyakban, sapim cx ray küllõkkel, alu niplikkel lesz....2,4 es svabli nobby nic külsõkkel..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
érdekes mód ds1xc tényleg egészen más tészta,sztem más anyagból is készül,mint mondottam elöl nekem is az van,és 1elõre nulla deformáltságot mutat

felsõ limit pedig nálam nincs,ami belefér mind yöhet,a Panaracer azért van mert az edzõs
alsó pedig...kedvencek; Skinny Jimmy Light,Comp S Light,Explorer Pro

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

ez az 1ik,másik h Mavic legalábbis az ár alapján más kategória le7 (nekem még sosem volt)
és a SUNra azt mondják,h puha,és emiatt nem törik csak könnyebben deformálódik
yó,h mondod a virsligumit,épp 900grammos külsõk vannak fenn a cécó gépen:)

nem tom, havernak sun ds1xc van a kona kulán, nem nagyon tudsz neki a pilisben olyan lejtõt mutatni ahol nem megy le - meg amit nem ismer- és azok a felnik is bírják pedig már használtan vette...

mondjuk nekem hátsó keréken 600 gramm körül van a vége ami külsõt hajlandó vagyok felrakni, elõl 700-750 (2,25 ös IRC trailbear rulz)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
ez az 1ik,másik h Mavic legalábbis az ár alapján más kategória le7 (nekem még sosem volt)
és a SUNra azt mondják,h puha,és emiatt nem törik csak könnyebben deformálódik
yó,h mondod a virsligumit,épp 900grammos külsõk vannak fenn a cécó gépen:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

van ráció abban,h az Mber ilyen kereket építsen hátulra,nekem is pont Rhyno van most
fõként 70+ ...
elöl OK a DS1XC,asszem az a legkönnyebb tárcsás felni,hihetetlen mit ki nem bír
de hátul,amikor a súlypontom teljesen hátul helyezkedik L... a 36 likas Rhyno volt a legkevesebb :-/ fõként,h Vfékem van és nem akarok minden héten szívni ezzel

Kala láttad, én nem vagyok egy pille súlyú manus, de a 317 es mavic már vagy 4-5 ezer kilcsit kapott a coilerben és semmi baja, 517-eseket mervfarúkban használtam, semmi baja 1iknek sem....én nem szeretek a keréken plusz 150-200 grammot megforgatni..mondjuk hozzáteszem virsligumit viszont nem használok...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
van ráció abban,h az Mber ilyen kereket építsen hátulra,nekem is pont Rhyno van most
fõként 70+ ...
elöl OK a DS1XC,asszem az a legkönnyebb tárcsás felni,hihetetlen mit ki nem bír
de hátul,amikor a súlypontom teljesen hátul helyezkedik L... a 36 likas Rhyno volt a legkevesebb :-/ fõként,h Vfékem van és nem akarok minden héten szívni ezzel

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

szasztok!

akkor szerintetek az xm321 mavic felnit bûn lenne cc-s gépbe rakni?
mondjuk amennyi anyag van benne tuti,hogy egy atomtámadást is kibírna...

mindent lehet, legfeljebb felesleges....ha cc-zni akarsz akkor minek ? de semmi gond vele, legfeljebb erõsebb vádlid lesz :).....nekem is volt rhino lite a cindercone-ban...aztán lecseréltem 517-esre, meg könnyített küllõkre, és csodálkoztam hogy jé de jóó....az egészbe annyi vol a bukás hogy most itthon pihen 2 felni, 2 db 36 lukas agy, meg ugye 72 kidobott küllõ....és ha alapba ilyet fûzetek akkor nem plusz 40 rugó csak + 15...kb