Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
rendben, megoldottam. Még a hülye maximalista fejem is megnyugodott.... :)

Kössz

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Azt lehet, hogy elõször meghúzom azon az oldalon, azán összeszerelem és utána a sima oldalon? õõõõõõõõ. nem mert az agyon nem megy át a tengely a labirintustömítésekkel... semmiképpen. És a racsnis oldalon nem férek hozzá egyszerre a két anyához, mert az a tömítéseken belül van.

Naná hogy lehet. Sõt, az a fasza, ha azt az oldalt meg se bontod. Akkor nem kell totózni meg méricskélni, hogy hova kerüljön az agy a tengelyen. A csapágyat be tudod állítani a másik oldalon.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Hát én 78 kila vok és 197 cm, :>

Viszont vfékes felni kénne. Sztem maradok a CR18-nál, az olcsó.
A kónuszkulcs télleg hasznos, de a racsnis oldalon nem tudom meghúzni az anyákat, mert ott a kazetta...
Azt lehet, hogy elõször meghúzom azon az oldalon, azán összeszerelem és utána a sima oldalon? õõõõõõõõ. nem mert az agyon nem megy át a tengely a labirintustömítésekkel... semmiképpen. És a racsnis oldalon nem férek hozzá egyszerre a két anyához, mert az a tömítéseken belül van. (Shimano STX Special Edition agy) De a mostani LX-ek sem különböznek tõle...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
ha neked is így kiállnak a bordáid mint a képen a kecskének,akkor XC-re DS1XC v UFO attól függ,h mid van,tárcsád,v Vféked :D
Rhyno az allround darab,mindenre yó 1 kicsit,a magam 75 kilóyával használtam már janihegyezni is merev gépbe,ill. össztelósba hátra maratonozni

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Kónuszos agyat hogy kell beállítani? Meghúzom az egyik (nem racsnis) oldalon az anyát, utána összerakom a cuccot zsírozva tisztítva, majd az utolsó anya ráhúzásakor feszítem meg? A gond az, hogy ha meghúzom, azon az oldalon mindkét menetes "anya" elfordul, ami a rendszer rohadt feszülését okozza. Ha meg ha nem húzom meg annyira, kkor lötyög a tengely, ha pedig normálisan húzom meg, (se nem lötyög sem feszül) akkor jó. Csak ezt elég nehéz.
>>> inkább lötyögjön egy kicsit, mint feszül??? És nem mozdulnak el a laza anyák menet közben? (gyorszár szorítja mint állat)
Szóval bizonytalan vagyok. Ez nem olyan dolog, hogy meghúzod azt ott van.... :s

Más: Rhyno LITE vagy CR18, ami elvileg csak vastagságban különbözik... XC-re melyiket? Esetleg valaki aki hazavágott már ilyet... ??? :)

XC-re CR18, a Rhyno nehéz hozzá.
Kónuszbeállításhoz pedig: Nem véletlenül találták ki a kónuszkulcsot. Szóval az egyik oldalon beállitod a kónusz helyzetét, megfogod a kónuszkulccsal és ráhúzod az anyát. Összepakolod a cuccot, majd a másik oldali kónuszt is rátekered a tengelyre, utána az anyát. Namost megint jön a kónuszkulccsal ellentartós móka. Úgy kell elvileg beállitani, hogy egy egész minimálisan lötyögjön, amit majd a vázba téve a gyorszár kompenzál. Ezzel el lehet játszani egydarabig, de így nem kopik szét az agyfutófelülete a szorulástól idõ elõtt.

vendég_kerekeske_*

vendég_kerekeske_*
  • vendég
Kónuszos agyat hogy kell beállítani? Meghúzom az egyik (nem racsnis) oldalon az anyát, utána összerakom a cuccot zsírozva tisztítva, majd az utolsó anya ráhúzásakor feszítem meg? A gond az, hogy ha meghúzom, azon az oldalon mindkét menetes "anya" elfordul, ami a rendszer rohadt feszülését okozza. Ha meg ha nem húzom meg annyira, kkor lötyög a tengely, ha pedig normálisan húzom meg, (se nem lötyög sem feszül) akkor jó. Csak ezt elég nehéz.
>>> inkább lötyögjön egy kicsit, mint feszül??? És nem mozdulnak el a laza anyák menet közben? (gyorszár szorítja mint állat)
Szóval bizonytalan vagyok. Ez nem olyan dolog, hogy meghúzod azt ott van.... :s

Más: Rhyno LITE vagy CR18, ami elvileg csak vastagságban különbözik... XC-re melyiket? Esetleg valaki aki hazavágott már ilyet... ??? :)

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
hát ez attol a gyerektöl lenne akitöl vezsem a vázat is. :)

Kép:
http://kepfeltoltes....22/S4200071.JPG
http://kepfeltoltes....22/S4200073.JPG

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja hó állapotban van igen
de ha nem találtál jobbat ennyiért, vagy ugyanezt olcsóbban, akkor sztem nyilvánvalónak kéne lennie hogy megveszed....

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

ha az a zoggie agy az ipari csapágyas változat, akkor tökéletes

bírni fogja

Ezt a kereket 10E-ért vezsem. az agy iparis. 10E-ért megéri? HASZNÁLT!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
ha az a zoggie agy az ipari csapágyas változat, akkor tökéletes

bírni fogja
Autist Team:)

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
van egy kerék amit a vázhoz ad az egyik gyerek erröl kéne a vélemény:

Dich Wich felni DT külõkel Zoogie hátsó tárcsás agyal

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
alacsony a kereslet, és nagyon drága
kérésre hoznak bármikor.

HLev

HLev

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
Az itthoni online boltokban miért nincs sosem raktáron Mavic XC717-es felni? Gyorsan elfogy, vagy alacsony a kereslet?

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

novatec, diatech, b+, és bármi ami drágább
ilyen árban csak jó agyak vannak, vacak átütõs elsõagyat még nemláttam(nem lehet elrontani, 2 csapágy, egy alu darab, benne 32/36 lyuk...:)

nem kell egy pike 50ért?:)

ja amugy van egy most 83ért boltban.. ha vkit érdekel hol, privi!

hm..a pikeért fáj a szívem.jó állapotban van?Azt decemberben meg tudnám venni ha addig megvárod , bár tuti h kapnak érte az emberek:(Meg érdekelne a zöld biciklidenek a váza is ha jól láttam akko polarx ugye?!

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts
új és nem tárcsás hanem v-fékes! :)

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
új/használt?
V/tárcsa?
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

billike

billike

vendég

• fórumtag
  • 194 posts

hm... ez egyben egy kérdés is? vagy csak információközlés?

(elöbbi nem hangzott el..) (utóbbi meg nem biztos hogy sok ember fantáziáját megmozgatja)

hát ez nem kérdés hanem kérés lett volna, hogy 10 ezres keretböl miylen hátsó kereket lehene összehozni, és ebben kérném a segitségeteket!

A Polar-xedröl nem adod el a krúzergumikat?:D

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
b+/novatech/zoogie vagy ha flancolni akarsz, akkor funn.
elöbbi három közül azt vedd, aminek szebb a színe.. ;)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
novatec, diatech, b+, és bármi ami drágább
ilyen árban csak jó agyak vannak, vacak átütõs elsõagyat még nemláttam(nem lehet elrontani, 2 csapágy, egy alu darab, benne 32/36 lyuk...:)

nem kell egy pike 50ért?:)

ja amugy van egy most 83ért boltban.. ha vkit érdekel hol, privi!

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts
elsõ átütõs agyra kérnék tippeket.Mit ajánlotok?Használata, fr, dj lenne majd ha meg lesz az rs pikeom.