Kössz
Azt lehet, hogy elõször meghúzom azon az oldalon, azán összeszerelem és utána a sima oldalon? õõõõõõõõ. nem mert az agyon nem megy át a tengely a labirintustömítésekkel... semmiképpen. És a racsnis oldalon nem férek hozzá egyszerre a két anyához, mert az a tömítéseken belül van.
Kónuszos agyat hogy kell beállítani? Meghúzom az egyik (nem racsnis) oldalon az anyát, utána összerakom a cuccot zsírozva tisztítva, majd az utolsó anya ráhúzásakor feszítem meg? A gond az, hogy ha meghúzom, azon az oldalon mindkét menetes "anya" elfordul, ami a rendszer rohadt feszülését okozza. Ha meg ha nem húzom meg annyira, kkor lötyög a tengely, ha pedig normálisan húzom meg, (se nem lötyög sem feszül) akkor jó. Csak ezt elég nehéz.
>>> inkább lötyögjön egy kicsit, mint feszül??? És nem mozdulnak el a laza anyák menet közben? (gyorszár szorítja mint állat)
Szóval bizonytalan vagyok. Ez nem olyan dolog, hogy meghúzod azt ott van.... :s
Más: Rhyno LITE vagy CR18, ami elvileg csak vastagságban különbözik... XC-re melyiket? Esetleg valaki aki hazavágott már ilyet... ???
ha az a zoggie agy az ipari csapágyas változat, akkor tökéletes
bírni fogja
novatec, diatech, b+, és bármi ami drágább
ilyen árban csak jó agyak vannak, vacak átütõs elsõagyat még nemláttam(nem lehet elrontani, 2 csapágy, egy alu darab, benne 32/36 lyuk...
nem kell egy pike 50ért?
ja amugy van egy most 83ért boltban.. ha vkit érdekel hol, privi!
hm... ez egyben egy kérdés is? vagy csak információközlés?
(elöbbi nem hangzott el..) (utóbbi meg nem biztos hogy sok ember fantáziáját megmozgatja)