Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
ezek a golyók nagyon kicsik.

ha ilyet akarsz jobb lenne vmi egyedi agytesttel amibe belefér a nagyobb szélesebb csapágy

vagymondjuk görgõs.
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
vigyázat, agymenés következik!!!: (:D)

ért valaki a mélyhornyú golyóscsapágyakhoz?

különbõzõ fajták elõnyeire-hátrányaira gondolok

mert hogy volt egy agytuning cikk a bikkmakkban
és ott Atom bácsi berakott egy duplasoros, vékonygyûrûs csapágyat a tárcsaoldalra az eredeti helyett
mert a szimplasorosak képesek pár fokot elmozdulni, mondjuk egy erõsebb fékezésnél, így "bemozdulhat" az agytest a tengelyhez képest
(bocs ha hülyeséget beszélek)
namost találtam én is megfelelõ csapágyat

csak teherbírás tekintetében nem vagyok benne biztos hogy bírni fogja
errõl lenne szó:
http://medias.ina.de...38GG0hYIQic6000

"ide szákember kell, értelmiségi":)

(ja, most légyszi ne gyertek azzal hogy bringázni kell, nem gondolkodni, meg egyebek
meg hogy úgysem érzem a különbséget, meg....stb
meg kell oldani a problémát hogy megint egyben legyen a bicó, nah:))
Autist Team:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Novatec 2 az 1ben agy, átütõs + gyorsszáras , 36 L

Tartós, strapabíró ez a kombináció, vagy gyenge próbálkozás ?

Hibátlan. Nekem most is ilyen van.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
relatív szélesen vannak a csapágyak és a tengely miatt talán sosem fog kikotyogósodni
itt szerintem csak a súly és a finoman futás lehet alternatíva, a tartósság nem

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
teljesen jó
átütõs agyban nem lehet mit elrontani.
volt ilyenem.

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Novatec 2 az 1ben agy, átütõs + gyorsszáras , 36 L

Tartós, strapabíró ez a kombináció, vagy gyenge próbálkozás ?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

már én is hallottam azokról az agyakról, hol lehet olyanokat kapni?Elõre kéne egy átütõs tárcsafékes.

ilyeneket nem lehet mindenhol kapni. egy soproni úriember csinálgatja otthon, céh-es rendszerben. telefonja, neve:
0630 9474585
Zügn Károly
felhívod, megbeszéled és majd elkészíti Neked, amilyet csak szeretnél, szín, küllõszám stb...
a CC-s tárcsafékesre nekem 25-64 ezret mondott (elsõ-hátsó)
(nekem van egy fölös elsõ eladó, ha érdekel privi.)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Szilágyi Erzsébet fasor 15., és 101.
Újpest Városkapu M3 megálló bejáratnál

AGA

AGA

AGA

• fórumtag
  • 2,353 posts
vadász u.10. Ha még odd dolgozik Demeterbá akkor ott a legjobb.

Ride everywhere.

.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
Üdv!

tudnátok ajánlani olyan boltot ahol tisztességesen és lelkiismeretesen fûznek kereket?
köcce

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
OFF

Phonok,
feletsd el, h cruiserrel trükközni, meg bunnyzni fogsz. 1. geometria nem arra való 2. a váz nem alkalmas rá 3. Nexus agyváltó komfortkategóriás cucc, erõsebb terheléstõl azonnal széthullik 4. ha a felnik sem duplafalúak.... nem érdemes beleölni a lóvét.
Inkább használd arra, amire való: cirkálni! Arra viszont tökéletesen alkalmas lesz.
Olyanra vállalkozol, h Chopperrel menj streetfighter bemutatóra.

ON

CK agy 300 font? Pofám leszakad.
Mavic Crossmax SL kerékszett, kerámiás fékfelülettel, 200e.
Szerintem. ;)

zé rider

zé rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 452 posts

ha már ennyi pénzt szánsz rá, talán érdemes lenne megnézni YASEC agyait is, nagyon jók: versenysúly. szabványos ip. csapágyak (nem gond a csere!), egyenes fejû küllõkhöz is, tárcsafék OK., precíz, 48-at reteszelõ racsni, full 7075 alu, CNC megmunk., jó garanciális feltételek, hazai termék:), bár õk sem filléres darabok, de a CK-nál biztosan olcsóbbak.

már én is hallottam azokról az agyakról, hol lehet olyanokat kapni?Elõre kéne egy átütõs tárcsafékes.

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
ha már ennyi pénzt szánsz rá, talán érdemes lenne megnézni YASEC agyait is, nagyon jók: versenysúly. szabványos ip. csapágyak (nem gond a csere!), egyenes fejû küllõkhöz is, tárcsafék OK., precíz, 48-at reteszelõ racsni, full 7075 alu, CNC megmunk., jó garanciális feltételek, hazai termék:), bár õk sem filléres darabok, de a CK-nál biztosan olcsóbbak.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
Chris King:

CK Classic elso - 130 font

CK Classic hatso - 300 font

CK ISO tarcsas elso - 130 fontFeltöltött kép
CK atutos elso - 157font

CK ISO tarcsa hatso - 290 fontFeltöltött kép

AC agyat en nem vennek, tul konnyu ahhoz, hogy kibirjon a 80kilod alatt 5evet. plusz ez a csapagy dolog se tul jo hir. a CK/k iszonyat arban vannak, bar lehet hogy tudok valamit okoskodni. a DT 240 szerintem nagyon jo, bar az se olcso. komplett kerekszett? Vannak eleg olcso mavic kerekek cc-re mostansag.

dh/ra is van... DeeTraks

Feltöltött kép
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Yaroslav

Yaroslav

törzsvendég

• fórumtag
  • 304 posts
ebbõl szerintem is csak egy masszív lóti-futi bicajt lehet és érdemes kihozni, a többi felesleges pénzkidobás.
az agy még csak bírná, de tényleg egy több mint 1kg-os tõkesúlyt akarsz magad után vonszolni??? elmebeteg farnehéz tõle a bicaj. az agyváltókat nem erre találták ki!
szerintem a teló felejtõs, nem éri meg és városban értelme sincs.
egy cruiser vázon bármilyen trükköt megcsinálni, és fõleg megtanulni sokkal nehezebb mert a geometria a stabil egyenes haladásra lett kitalálva nem a vicceskedésre.

Phonok

Phonok

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
szóval nem érdemes cruisert heggeszteni.. Igazából fõleg városi rohangálásra használnám. A terveim: elöl hátul duplafal, elöre marzuccsi vagy mi teló. Igazábol ezen az lapokat akarom elsajátitani: manuál, egykerekezés, pivot, lájtosabb bunnyzás, nem DH-zni akarok vele, ha jobban megy ugyis beruháznék egy komolyabb vázra. A cruiser váz csak kibirja a lájtosabb tanulós dolgokat. Marhaság, vagy elképzelhetõ? Amúgy egy nexus agy mennyire bírja a kisebb ugrálásokat?

Kösz

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
ezt a kört már párszor végigfutottuk itt a fórumon. olvass bele az American Classic agyak topic-ba.
itthon nincs ilyen csapi.

németországban láttam egy helyet, ahol lehet venni, 5Euro egy agyba egy pár, de a postaköltség még 20Euro lenne... annyiért újat tudok venni majdnem

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
purge:
az am classicot én kilõném,nem valami jók a csapágyaik
dt az nagyon jó kis cucc,de ha nehéz vagy akkor mindenkepp kerüld az alu racsnitestes megoldást,inkább acél vagy titán(ez mindegyikre igaz).
én egy éve majdnem vettem egy kinget,csak éppen nem lehtett kapni,s kérdéses volt, hogy mikor lesz,így egy hadley lett belõle.cc-re mindenképp ilyet vennék,persze acél rotorral,ami egy picit drágább és nehezebb 20 vagy 40grammal
fanatiX mtbc

LóFarkas

LóFarkas

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,721 posts

Csátok!

Vettem egy NEUZER Cruisert (ívelt váz, 3as Nexus) és ugy döntöttem, hogy csinálok belöle egy strapabíró városi bicajt amin el lehet sajátítani a triál alapjait is. A terveim a következõk: elölre teló (40-60 e szánok rá, milyet vegyek?), duplafalu felni elõre-hátra, a legnagyobb feladat azonban a váz megerõsítése. Mivel a vázat nem erre tervezték, tudom, hogy vannak gyenge pontjai, a kérdés az, hova érdemes beheggeszteni merevítést, illetve BP környékén ki vállal be ilyet? Elõre is kösz

Kár lenne hozzákezdeni. Szakértõ hegesztés kib*ott drága, és még azután is lehet, h gyengébb lenne a váz, mint egy rendes triálváz, de biztos, hogy drágább és nehezebb...
Egy merevvillás agyváltós bicó tökéletes városi rohangálásra, legföljebb az üléspozíciót kell átvariálni, ha nagyon csopperes és haladni is akarsz. A triálozáshoz meg tisztára más váz és felszereltség kell. Én, ha ugrándozni akarnék tanulni, bizti, hogy egy használt vázból csinálnék egysebességes bicót hozzá.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
A csapágyat úgy hívják, hogy SKF csapágybolt. Ott minden méret van és svéd minõség! Szerintem egy AC agyba is kapnál ott megfelelõ csapágyat.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.