Nem akar valaki küldeni nekem küllõszámító progit? Vagy esetleg kiszámítani hogymekkora kell? Szerintetek sapim leader vagy dt champion?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Indította
Winethoo
, 2003. január 28. 15:35
Írta 2003. március 11. - 10:11

Írta 2003. március 10. - 22:18

Sziasztok okosok,
Most állok felni vásárlás elõtt, de kellene egy kis segítség, hogy mit is vegyek.
A cucc egy Kona Bear-be lesz, light freeride használat, kisebb ugrások stb.
.
Elõre annyit hogy az agyaim XT 32-esek szóval 32-es felnik kellenek.
Amire én gondoltam:
*Sun Ryno Lite elöl, Sun Mammoth hátul
*Sun Ryno Lite, elöl hátul
*Sun Singletrack elöl, hátul
*Mavic 321D elöl hátul
Véleményeteket szeretnem kérni a felsorolt combok közül. Természetesen ár/érték arányban sem ártana, ha a legjobb lenne.
Nyitott vagyok minden további opcióra is ofkóz.
Thx
:
Most állok felni vásárlás elõtt, de kellene egy kis segítség, hogy mit is vegyek.
A cucc egy Kona Bear-be lesz, light freeride használat, kisebb ugrások stb.
.
Elõre annyit hogy az agyaim XT 32-esek szóval 32-es felnik kellenek.
Amire én gondoltam:
*Sun Ryno Lite elöl, Sun Mammoth hátul
*Sun Ryno Lite, elöl hátul
*Sun Singletrack elöl, hátul
*Mavic 321D elöl hátul
Véleményeteket szeretnem kérni a felsorolt combok közül. Természetesen ár/érték arányban sem ártana, ha a legjobb lenne.
Nyitott vagyok minden további opcióra is ofkóz.
Thx
:

Írta 2003. március 10. - 12:24

Ok, hát ez elég meggyõzõ volt, kösz, ebbõl 32-es DS1-XC lesz ;D Aztán még lamentálok, hogy B+ ipari csapágyas, vagy Classic agy legyen benne. Közben megnéztem a mali.hu-t, a DT küllõk miatt, és nahát... pár évnyi tökölõdés után most már nem csak egy üres oldal, teljesen informácódús. Most pár évig meg ez a mostani állapot lesz biztos

Írta 2003. március 09. - 17:57

huh! az olcso! bar szertem a sunn felnik jobbak az ar/hasznalhatosag arany szempontjabol mindenkepp.
de a mavic-ok idonkent tornek.
lehet makod volt!
de a mavic-ok idonkent tornek.
lehet makod volt!
Írta 2003. március 09. - 17:54

Lor: nekem mavic x 223 Disc felnim van és az csak 6.500 HuF.Akkor lehet hogy nem is mavic???
Írta 2003. március 08. - 13:03

Én nemrég csináltattam American Classic agyból és Sunn Ds2 Xc felnibõl elsõ kereket.Sima 2 milis küllõvel is csak 860 gramm lett a súlya!A próba még várat magára,de már nem sokáig!
Szerintem a Zöld pöttyben a legolcsóbbak az AM agyak.
Szerintem a Zöld pöttyben a legolcsóbbak az AM agyak.
Írta 2003. március 08. - 12:08

Írta 2003. március 07. - 15:36

a mavic k.rva draga!
~13eft.
szertem is sun dsc (~5eft) vagy cr18 (vagy mi) az nemmtarcsas de ~4eft.
~13eft.
szertem is sun dsc (~5eft) vagy cr18 (vagy mi) az nemmtarcsas de ~4eft.
Írta 2003. március 07. - 13:28

Az american Classic agyak tényleg elég könnyûek. És neked szerintem elég is a 32 lyukas kivitel. Felninek szerintem SUN DS1-XC lenne az ideális. Az is tárcsás, és fekete
, meg a súlya is elfogadható. A mavic elég drága bár nem tudom David kolléga melyikre gondolt. De ha szürke, akkor mindegy is ;D
Ja ha a Dich Wich tetszik vedd meg azt, nem sok az a 150g különbség, és akkor még jobban is küldheted! Nekem a Karpiel Apocallypse tetszik :
;D
MudCow

Ja ha a Dich Wich tetszik vedd meg azt, nem sok az a 150g különbség, és akkor még jobban is küldheted! Nekem a Karpiel Apocallypse tetszik :

MudCow
Írta 2003. március 07. - 12:49

hátha könnyü agyat szeretnél, akkor American classic. felninek Mavicot. nem tudom a nevét, de azt a szürke nagyonkönnyüt.ez tárcsás felni,
Írta 2003. március 07. - 12:02

Srácok, mondjatok okosságot. ??? Kéne új elsõ kereket építenem, mert betárcsázódtam (Avid 160). Nem vagyok egy grammhuszár, de a kerék pont az a rész, aminél jó lenne
egy kis könnyedség. Többnyire visszafogott, néha meg ereszd el a hajam XC a stílus, mindehhez 67Kg vagyok, úgyhogy nem kell ide Ditch Witch. Pedig imádom a nevét ;D Agynak eddig a B+ iparist néztem. (24248-as számon fut itt http://www.csekert.hu/bikepos_2.html) Tárcsás felniben meg tudatlan vagyok, itt kellenének az ötletek. Pénzem nem mint a pelyva, 10 körül van a felsõ határ. Egyelõre csak annyit tudok, hogy fekete kell legyen a bringa többi része miatt
egy kis könnyedség. Többnyire visszafogott, néha meg ereszd el a hajam XC a stílus, mindehhez 67Kg vagyok, úgyhogy nem kell ide Ditch Witch. Pedig imádom a nevét ;D Agynak eddig a B+ iparist néztem. (24248-as számon fut itt http://www.csekert.hu/bikepos_2.html) Tárcsás felniben meg tudatlan vagyok, itt kellenének az ötletek. Pénzem nem mint a pelyva, 10 körül van a felsõ határ. Egyelõre csak annyit tudok, hogy fekete kell legyen a bringa többi része miatt

Írta 2003. március 07. - 12:01

Na végre kipróbáltam a kis dögöt! Tényleg van mofoból külön elõre meg hátra, de hát ez van. Egyébként elsõre jobban tetszik mint a 2.1es ami volt!
De még csak aszfalton mentem vele! Hátul 2.5ös mobster van 2ply. Abból van keményebb összetételû is? mert ez elég puha. A fékemet be kéne koptatni, csak félek mert a gumi sokat rajzol az aszfaltra. :
De amúgy nagyon állat. Elsõt meg pumpáltam mint kõ! Szóval még semmi baj. Hétvégére valami mocsárba is letesztelem, hátha mi fog történni! ???
Ja és köszi a segítséget.
Tamaskaa: milyen az elsõd? Nem kellene nagyon brutál, mert a hátsó az lett, és most nem tudom megemelni a farát. >

Ja és köszi a segítséget.
Tamaskaa: milyen az elsõd? Nem kellene nagyon brutál, mert a hátsó az lett, és most nem tudom megemelni a farát. >

Írta 2003. március 06. - 05:58

hey !
elso kerek ugyileg , nekem is van egy elado rhyno lite/Xt disc wheelsmith kullokkel tokeletes allapotban ..
***/a rhyno a jo fajta azaz made in usa , heggesztett es a 29.2mm szeles ../***
bocs hogy ide irom de ......
elso kerek ugyileg , nekem is van egy elado rhyno lite/Xt disc wheelsmith kullokkel tokeletes allapotban ..
***/a rhyno a jo fajta azaz made in usa , heggesztett es a 29.2mm szeles ../***
bocs hogy ide irom de ......
Írta 2003. március 06. - 02:06

Írta 2003. március 05. - 23:29

Írta 2003. március 05. - 20:27

Írta 2003. március 05. - 18:36

lehet, hogy így van, de a Space-re is 2.35 van írva és ahhoz képest elég nagy (mint mondjuk egy Maxxis)
Írta 2003. március 05. - 18:09

schwalbe tipikusan felülszámozza a gumijait.. a 2.1es Black Arrow keskenyebb elõre, mint a hátsó 1.9es Speedmaxom :

Írta 2003. március 05. - 17:17

azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindegyik gumi olyan szeles, mint ami ra van irva!
Írta 2003. március 05. - 17:02

Koszi a tanacsokat skacok!
Majd meg meglatom mi lesz. Egyelore tanacstalan vagyok, nem tudok donteni.
Majd meg meglatom mi lesz. Egyelore tanacstalan vagyok, nem tudok donteni.