Nem akar valaki küldeni nekem küllõszámító progit? Vagy esetleg kiszámítani hogymekkora kell? Szerintetek sapim leader vagy dt champion?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Keréképítés
Started by
Winethoo
, 2003. January 28. 15:35
Posted 2003. March 11. - 10:11
Posted 2003. March 10. - 22:18
Sziasztok okosok,
Most állok felni vásárlás elõtt, de kellene egy kis segítség, hogy mit is vegyek.
A cucc egy Kona Bear-be lesz, light freeride használat, kisebb ugrások stb.
.
Elõre annyit hogy az agyaim XT 32-esek szóval 32-es felnik kellenek.
Amire én gondoltam:
*Sun Ryno Lite elöl, Sun Mammoth hátul
*Sun Ryno Lite, elöl hátul
*Sun Singletrack elöl, hátul
*Mavic 321D elöl hátul
Véleményeteket szeretnem kérni a felsorolt combok közül. Természetesen ár/érték arányban sem ártana, ha a legjobb lenne.
Nyitott vagyok minden további opcióra is ofkóz.
Thx
:
Most állok felni vásárlás elõtt, de kellene egy kis segítség, hogy mit is vegyek.
A cucc egy Kona Bear-be lesz, light freeride használat, kisebb ugrások stb.
.
Elõre annyit hogy az agyaim XT 32-esek szóval 32-es felnik kellenek.
Amire én gondoltam:
*Sun Ryno Lite elöl, Sun Mammoth hátul
*Sun Ryno Lite, elöl hátul
*Sun Singletrack elöl, hátul
*Mavic 321D elöl hátul
Véleményeteket szeretnem kérni a felsorolt combok közül. Természetesen ár/érték arányban sem ártana, ha a legjobb lenne.
Nyitott vagyok minden további opcióra is ofkóz.
Thx
:
Posted 2003. March 10. - 12:24
Ok, hát ez elég meggyõzõ volt, kösz, ebbõl 32-es DS1-XC lesz ;D Aztán még lamentálok, hogy B+ ipari csapágyas, vagy Classic agy legyen benne. Közben megnéztem a mali.hu-t, a DT küllõk miatt, és nahát... pár évnyi tökölõdés után most már nem csak egy üres oldal, teljesen informácódús. Most pár évig meg ez a mostani állapot lesz biztos
Posted 2003. March 09. - 17:57
huh! az olcso! bar szertem a sunn felnik jobbak az ar/hasznalhatosag arany szempontjabol mindenkepp.
de a mavic-ok idonkent tornek.
lehet makod volt!
de a mavic-ok idonkent tornek.
lehet makod volt!
Posted 2003. March 09. - 17:54
Lor: nekem mavic x 223 Disc felnim van és az csak 6.500 HuF.Akkor lehet hogy nem is mavic???
Posted 2003. March 08. - 13:03
Én nemrég csináltattam American Classic agyból és Sunn Ds2 Xc felnibõl elsõ kereket.Sima 2 milis küllõvel is csak 860 gramm lett a súlya!A próba még várat magára,de már nem sokáig!
Szerintem a Zöld pöttyben a legolcsóbbak az AM agyak.
Szerintem a Zöld pöttyben a legolcsóbbak az AM agyak.
Posted 2003. March 08. - 12:08
Posted 2003. March 07. - 15:36
a mavic k.rva draga!
~13eft.
szertem is sun dsc (~5eft) vagy cr18 (vagy mi) az nemmtarcsas de ~4eft.
~13eft.
szertem is sun dsc (~5eft) vagy cr18 (vagy mi) az nemmtarcsas de ~4eft.
Posted 2003. March 07. - 13:28
Az american Classic agyak tényleg elég könnyûek. És neked szerintem elég is a 32 lyukas kivitel. Felninek szerintem SUN DS1-XC lenne az ideális. Az is tárcsás, és fekete
, meg a súlya is elfogadható. A mavic elég drága bár nem tudom David kolléga melyikre gondolt. De ha szürke, akkor mindegy is ;D
Ja ha a Dich Wich tetszik vedd meg azt, nem sok az a 150g különbség, és akkor még jobban is küldheted! Nekem a Karpiel Apocallypse tetszik :
;D
MudCow
Ja ha a Dich Wich tetszik vedd meg azt, nem sok az a 150g különbség, és akkor még jobban is küldheted! Nekem a Karpiel Apocallypse tetszik :
MudCow
Posted 2003. March 07. - 12:49
hátha könnyü agyat szeretnél, akkor American classic. felninek Mavicot. nem tudom a nevét, de azt a szürke nagyonkönnyüt.ez tárcsás felni,
Posted 2003. March 07. - 12:02
Srácok, mondjatok okosságot. ??? Kéne új elsõ kereket építenem, mert betárcsázódtam (Avid 160). Nem vagyok egy grammhuszár, de a kerék pont az a rész, aminél jó lenne
egy kis könnyedség. Többnyire visszafogott, néha meg ereszd el a hajam XC a stílus, mindehhez 67Kg vagyok, úgyhogy nem kell ide Ditch Witch. Pedig imádom a nevét ;D Agynak eddig a B+ iparist néztem. (24248-as számon fut itt http://www.csekert.hu/bikepos_2.html) Tárcsás felniben meg tudatlan vagyok, itt kellenének az ötletek. Pénzem nem mint a pelyva, 10 körül van a felsõ határ. Egyelõre csak annyit tudok, hogy fekete kell legyen a bringa többi része miatt
egy kis könnyedség. Többnyire visszafogott, néha meg ereszd el a hajam XC a stílus, mindehhez 67Kg vagyok, úgyhogy nem kell ide Ditch Witch. Pedig imádom a nevét ;D Agynak eddig a B+ iparist néztem. (24248-as számon fut itt http://www.csekert.hu/bikepos_2.html) Tárcsás felniben meg tudatlan vagyok, itt kellenének az ötletek. Pénzem nem mint a pelyva, 10 körül van a felsõ határ. Egyelõre csak annyit tudok, hogy fekete kell legyen a bringa többi része miatt
Posted 2003. March 07. - 12:01
Na végre kipróbáltam a kis dögöt! Tényleg van mofoból külön elõre meg hátra, de hát ez van. Egyébként elsõre jobban tetszik mint a 2.1es ami volt!
De még csak aszfalton mentem vele! Hátul 2.5ös mobster van 2ply. Abból van keményebb összetételû is? mert ez elég puha. A fékemet be kéne koptatni, csak félek mert a gumi sokat rajzol az aszfaltra. :
De amúgy nagyon állat. Elsõt meg pumpáltam mint kõ! Szóval még semmi baj. Hétvégére valami mocsárba is letesztelem, hátha mi fog történni! ???
Ja és köszi a segítséget.
Tamaskaa: milyen az elsõd? Nem kellene nagyon brutál, mert a hátsó az lett, és most nem tudom megemelni a farát. >
Ja és köszi a segítséget.
Tamaskaa: milyen az elsõd? Nem kellene nagyon brutál, mert a hátsó az lett, és most nem tudom megemelni a farát. >
Posted 2003. March 06. - 05:58
hey !
elso kerek ugyileg , nekem is van egy elado rhyno lite/Xt disc wheelsmith kullokkel tokeletes allapotban ..
***/a rhyno a jo fajta azaz made in usa , heggesztett es a 29.2mm szeles ../***
bocs hogy ide irom de ......
elso kerek ugyileg , nekem is van egy elado rhyno lite/Xt disc wheelsmith kullokkel tokeletes allapotban ..
***/a rhyno a jo fajta azaz made in usa , heggesztett es a 29.2mm szeles ../***
bocs hogy ide irom de ......
Posted 2003. March 06. - 02:06
Posted 2003. March 05. - 23:29
Posted 2003. March 05. - 20:27
Posted 2003. March 05. - 18:36
lehet, hogy így van, de a Space-re is 2.35 van írva és ahhoz képest elég nagy (mint mondjuk egy Maxxis)
Posted 2003. March 05. - 18:09
schwalbe tipikusan felülszámozza a gumijait.. a 2.1es Black Arrow keskenyebb elõre, mint a hátsó 1.9es Speedmaxom :
Posted 2003. March 05. - 17:17
azt is figyelembe kell venni, hogy nem mindegyik gumi olyan szeles, mint ami ra van irva!
Posted 2003. March 05. - 17:02
Koszi a tanacsokat skacok!
Majd meg meglatom mi lesz. Egyelore tanacstalan vagyok, nem tudok donteni.
Majd meg meglatom mi lesz. Egyelore tanacstalan vagyok, nem tudok donteni.

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top