Megnéztem a típust és elovastam újra a cikket, (na meg tanultam is errõl ezt-azt).
ugyanezt az agyat akarod átalakítani?
szerintem ezzel a csapággyal túlhatározott a rendszer, ha a bal oldalon a szokásos O-elrendezés szerint marad a csapágy megtámasztva. az ilyen beépítéseket vezetõcsapágyazásnak nevezik és ekkor az ellentétes oldalra már csak egy sugárirányú terhelést felvevõ csapágyat szoktak elhelyezni (hengergörgõs).
az, hogy egy átl. hátsó agyban 4db csapágy van ne tévesszen meg, hisz azok páronként függetlenek!!!!
ÁLT:az igaz, hogy az egysorosok kis mértékû szögbeállásra képesek, de pont e miatt képesek félig-meddig ferde hatásvonalúként mûködni, és így a tengely két végére beépítve (O-elrend.) nagy szögmerevséget nyújtani (~hatásvonalak metszéspontja). ez egy csap. esetében mindenképpen kisebb.
egy 17-es tengelyre az egysoros, vékonygyûrûs D=30, B=7 és már abban is elég kicsik a golyók, így ez (D=26, B=7) elég soványnak tûnik, és a gördülési ellenállása is elég komoly lehet, fõleg igy tömített verzióban (nagy gördülõkör + kis golyók = nagy görd. ell.)
mindenesetre, ha tudod kérdezd atomot, hisz õ a val. használta is nem csak elmélkedett róla
köszi a segítséget!

akkor marad a két eredeti csapágy, és nem szarozok nagyobb tengelyátmérõvel, csak csavarossá alakítom
köszke