Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Keréképítés

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3825 replies to this topic

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Hát ennyit nem ér meg nekem a könnyû kerék. :) Kösz a választ!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts

Van vkinek tapasztalata a Sun UFO felnirõl? Néztem a Neuzer honlapján h elég könnyû, 390g, az ára ~9e Ft. Megéri gyûjtögetni rá és egy könnyû kereket csinálni belõle?

A súlyom 85kg, gondolom ez sem elhanyagolható.

szerintem vegyél valami 440-450grammosat inkább ha nem akarod sûrûn centrírozni... zOrg már az én 70 kilómhoz sem nagyon ajánlotta

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Ronda??? :o ne csináld!
honnan tudod hogy nem tandemezni akarok?
EZER féle? elsõ napom újra melóba örülök hogy a bikmagot be tudtam gépelni ebbe a lelki sokkba! (gondolom ti is)
amúgy köff

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Szentem marha ronda és teljesen felesleges, de, ha ezt szeretnéd... :D Fõleg BMX-nél és tandemnél hasznáják.

http://www.pinkbike....view&image=7133

http://www.pinkbike....iew&image=50483

http://www.yellowjersey.org/hubz.html

http://www.peterwhit....com/Wheels.asp

http://spokesetc.com...28&Category=574

... és így tovább, EZER féle van a neten! Hajrá! ;)

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
kössz! ;)
de kicsit bõvebben?
gondolom nem sokan gyártanak olyat!

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Esetleg egy 48 lukas...?

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Hell!
hallottatok már a halo combat fenirõl?
39 mm széles és elvileg van 48 lyukas változata is!
de ahhoz milyen agy lenne jó?

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,147 posts
Van vkinek tapasztalata a Sun UFO felnirõl? Néztem a Neuzer honlapján h elég könnyû, 390g, az ára ~9e Ft. Megéri gyûjtögetni rá és egy könnyû kereket csinálni belõle?
Továbbá milyen agyat ajánlotok ami szintén könnyebb fajta de nem csillagászati árú?

Ja és a felhasználási terület nagy pakkok nélküli túrázás, városi használat, továbbá a jövõben remélhetõleg maratonok. A súlyom 85kg, gondolom ez sem elhanyagolható.

baysa

baysa

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hali! Baysa vagyok. Segitséget szeretnék kérni mindenkitõl aki tud. Haszon bájkhoz kereket szeretnék építeni. A váz egy régi versenybicikli, hátulra konntrás agyat akarok rakni. Az a lényeg hogy olcsó és tartós legyen a súly csak másodlagos, de azért az is fontos[én 80 kg fölött vagyok]. Milyen felnit és gumit tanácsoltok.Köszike. Bye.
??? ;??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
elöre elég a dicsvics/rhino (valamelyik) teljesen, hátra meg a mammut, illetve esetleg a doubletrack ha akar sok súlyt cipelni. igaz, ezek is tudnak törni, de nem olyan sürün, mint a többi. ennél drágább teljesen felesleges.
a lépcsõzéssel meg csak óvatosan...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
sziasztok!
Nekem van egy problémám.Lépcsõztem a várban aztán a Margithídnál és tönkre ment a felnim.Ami tönkre ment az egy ditchwitch felni.Nemtudom milyet vegyek helyette.Kérem segítsetek.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
köszi ;) ...megkeresem

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
van valahl egy topik ami csak ezzel foglakozik.
keress ra!

egyebkent eleg silanynak minositheto a csapagyak illesztese miatt.
szabadonfuto jo!
csapagyat szerezni bele nem egyszeru!!!

vendég__*

vendég__*
  • vendég
hali :D
tudnátok v.mi info-t adni az american classic agyak minõségét illetõen?
ja és az hogy lehet, hogy míg ti korábban 10e alatt írtátok az árát, a honlapon kb. dupla annyit írnak ???(gyanítom nem ugyanaz a két agy)
köszi

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
vagyis igazabol nics iylen csak nevvaltozas volt es ezert elofordul meg a regi matricaval

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
hmm van megoldás a dich wich vs rhyno lite problémár ha érdekel valakit. felhivtam a nagykert, és mondták h van ilyen ebben a konkrét esetben, mert a dich wich régen rhnyo lite XL néven futott (vagy forditva), és a sima rhyno lite-tól annyiban különbözik, h szélesebb 2 mm-el. szóval aszonták van ilyen valójában! :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha tudsz brinagzni eleg a 32.
nem kell oda vagni az elejet es akko nem lesz gond

vendég__*

vendég__*
  • vendég
én egy sun cr18on gondolkodom, csak nem tom, h 32est v 36ost vegyek. hátra mindenképpen 36os lesz, mert ott nem cserélek agyat, de elöl gondolkodom... mit ajánlotok? kb 70 kg vagyok, ccre kéne, de úgy, hogy bírja a zúzást, mert néha azt is kell neki :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Biztosan nem ragasztanak más matricát rá. Mi értelme lenne? A Ditch Witch szélesebb amúgy, olyan széles, mint a Rhyno Lite XL, de azt tudtommal nem kapni itthon.

Jabbar

Jabbar

törzsvendég

• fórumtag
  • 357 posts
szerintetek van olyan, hogy egy sun dich wich felnire gyárilag rhyno lite matricát tesznek? mi a különbség a két felni között?

köszi