Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Csak azé' kérdem, mer' nekem Dragon szimplán szegecselt van (és duplán szegecselt lesz ;D), a haversrácoknak ugyanez szegecselés nélkül, és eddig nem sikerült kárt tenni bennük. Pedig 85 kg-mal voltam a Caprine-és a Bükkmaratonon is...

Más: tudja valaki, hogy a Trinity mélyhornyú csapágyas agyakba milyen tipusú csapágy való? Ha igen, akkor lehet ilyet kapni? Házilag/szervizben megoldható a csere?

Elõre is kössszzz...

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi!
A Remerx felnikrõl mi a véleményetek? Vagy nem jegyzitek ezt a márkát...? ;)

eric

eric

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.147 hozzászólás
;D

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
OFF

Bergusonban légy agilis! Ha egy hete lenne ott, akkor sem biztos, hogy tudnák. :D Amikor anno (kb. 2 éve) akartam venni Shock Works DH-t, kaptam egy megbízható fülest, hogy a Bergusonban van egy 185-ös, zsír új, bizományba leadva náluk. (Pár napja vitte le egy srác, mert az új vázzal kapta, de nagyobbra cserélte.) Bemegyek, mondom, sziasztok, engem egy SW DH érdekelne. Néznek, majd, hmmm.... nem foglalkozunk kifejezetten rugóstagokkal, de nézd meg a Hajdúban. De mondom, khmmm... én úgy tudom, hogy nektek van egy eladó SW DH-tok. Srác néz, kicsit ingerülten, majd aszongya mondom, hogy nem foglalkozunk rugóstagokkal. Nah, ez remek, de én tudom, hogy itt van, ezért szeretném, ha megnéznénk pár vitrint, hátha mégis... Nahh, világos, hogy ott virított a drágám... ;D

ON

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ott volt a vitrinben alul, eléggé bent. Rá kell kérdezni, de még akkor sem biztos, hogy tudják, mirõl van szó. (szerintem ott van már vagy 6-8 éve...)

hecs

hecs

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
A tárcsafelfogatóval rendelkezõ elsö agyak küllõperme ált. nem szimmetrikus, de mindenképpen közelebb vannak egymáshoz a peremek. Ez erõsség tekintében tényleg sokat számít. (Tapasztalat) És ez nekem tényleg számít. És szebb is, ha nincs felesleg.
Amúgy kösz, Bergusont megnézem,

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
A Bergussonban volt egy nem tárcsafékes, de Bolt-On-os elsõagy. Azt hiszem Paul, Pace, vagy Hope. Mindenesetre karbon volt a közepe... Amennyire az ilyneket keresik, még meg van. És akkor alkudni kötelezõ!!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás

köszi, majd holnap kipróbálom, remélem jó lesz...
lor: idõ közben rájöttem, mert ennyire nem lehet félreérteni valamit :)

de ugylatszik megis

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
köszi, majd holnap kipróbálom, remélem jó lesz...
lor: idõ közben rájöttem, mert ennyire nem lehet félreérteni valamit :)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
marci az nem neked szolt.
:-/

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 hozzászólás
egyszerû a trükkje
vagy addig fújod, amíg ki nem jön (azért csak óvatosan), vagy ha ez nem segít, akkor leereszted, bekened szappanos vízzel a gumi külsejét + a felnit + ott a környékén mindent. és így elvileg könnyebben kijön
soxerencsét

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
nem a tárcsa felfogatóval van bajom, hanem magát a külsõt nem tudom rárakni a felnire úgy, hogy ne tojás alakú legyen!!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
te kersed az aproban is ugye?!

felejsd el!
mi bajod van azzal a tarcsa felfogatoval elol?

esetleg bmx agybol csinalhatsz

hecs

hecs

vendég

• fórumtag
  • 16 hozzászólás
Nem tudjátok, hogy létezik-e, ha igen MO-n kapható-e nem tárcsafékes boltonos elsõ agy? ....esetleg hol?

marci_

marci_

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Sziasztok!
Nem tud vki vmi jó tippet, vagy trükköt, hogy lehet a felnire úgy rárakni egy külsõt, hogy az egyáltalán ne üssön guruláskor? Nekem valahol mindig benne van a felniben a széle, ha egy kicsit kijjebb feszítem, bemegy máshol... Az sem segít, ha nagyon alacsony nyomáson egy kicsit a talajhoz ütögetem mindenhol...
Ötlet? Kösz

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
;) ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
megmondtad neki JÓL!!!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Szerintem sincs kifejezetten nagy értelme 48 küllõnek. 36 is bõven elég, venni kell egy jó felnit, és jó agyba jó küllõkkel JÓL összefûzetni. Ennyi a titok ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
mud:b+ bmx agyak mind 48-asok
aruk nem nagyon gaz
es van koztuk 8800ft-ert freecoaster is!!!!
kerdes tenyleg szukseged van-e 48 kullore?!

baysa

baysa

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
;DHI Admin ha fenn vagy várom a válaszod!