Fain.Csak mert van ilyen olcsón Apróban,nekem meg kéne két új kerék,amit tfékkel ill V fékkel is lehet használni:D
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Keréképítés
Started by
Winethoo
, 2003. January 28. 15:35
Posted 2003. December 31. - 14:40

Posted 2003. December 31. - 13:04

Kala:a Big Box kb.30mm széles,nálunk triálos haver használja hátul és bírja.Egyetlen gond,hogy nem tudunk 36 lyukas version-rõl,pedig az merevebb lenne.6-7 ruppó amúgy.A 2001-es gyári Ruckus-t gyárilag(!)ezzel szerelték-ebbõl ki lehet találni,mire ajánlják

Posted 2003. December 30. - 23:32

Hello! A legutolsó Bikemagban a termékbemutatok közt van egy kerékszett alex td16 felni meg asszem bike+ agy.Ha valakinek van vele tapasztalata megoszthatná velem.Megére ennyit? Mire használható stb? bocs ha láma voltam
Én a Light XC (Alex XT16) és All Terrain elsõ kereke között választok.
Kovácsolt agy, radiális fûzés, és elég merev is. Nem hallottam róla rosszat, és nevesebb konkurenseit simán lenyomja árával, azonos tudásszint mellett.
A light XC-t versenyzésre fogom használni, és azt is bírni fogja.
Posted 2003. December 30. - 21:32

Engem meg a Syncros Bigbox felnikrõl informálhatna valaki:) Milyen széles,mire ajánlják,stb...
Posted 2003. December 30. - 21:24

Hello! A legutolsó Bikemagban a termékbemutatok közt van egy kerékszett alex td16 felni meg asszem bike+ agy.Ha valakinek van vele tapasztalata megoszthatná velem.Megére ennyit? Mire használható stb? bocs ha láma voltam
Posted 2003. December 22. - 00:38

Ki tudja hogy mi a probléma a syncros hátsóagyakkal?
Úgy tudom hogy merültek fel problémák.
hát nekem volt. de már csak arra emlékszem hogy középen volt egy csapágy ami mozgott de az egész.
pontosan nem tudom de hogy szar volt az biztos.
és ami a legfurcsább hogy amikor kihozták azt a hátso agyat yasec azt mondt nékem hogy nem lesz hosszu életü. és igaza lett
vendég__*
Posted 2003. December 21. - 18:07

hát szerintem meg tök hülyeség cipelni azt a súlyt. az a keréknél naggyon sok.Szerintem nem halsz bele abba a 7-800g-ba.Én veszek egyet elõre,nem érdekel a súly.Ha MG Double Wide-ját elbírom,akkor ezt is.
Posted 2003. December 21. - 04:25

1. A problémád nem Mond mag-be tartozik! 
2. Tök felesleges ezért egy plusz topikot nyitni!
3. Nézd át alaposan a Tech rovatot!!! :-*

2. Tök felesleges ezért egy plusz topikot nyitni!

3. Nézd át alaposan a Tech rovatot!!! :-*
Posted 2003. December 21. - 03:06

Ki tudja hogy mi a probléma a syncros hátsóagyakkal?
Posted 2003. December 19. - 17:47

Szerintem nem halsz bele abba a 7-800g-ba.Én veszek egyet elõre,nem érdekel a súly.Ha MG Double Wide-ját elbírom,akkor ezt is.
vendég__*
Posted 2003. December 18. - 21:10

hát ja a dábül trekk olyan nahéz mint a vázam...
mármint 2. hmm... akkor lehet, hogy marad 26...
pedig jó lett volna szép kicsi, de hát ez van, ezt kell szeretni ;D túlélem ;D

Posted 2003. December 18. - 13:19

itthon nincsen 24" singletrack, csak doubletrack.
és space 5 ezer. én is gondolkoztam 24" keréken, mondjuk én azért, mert májer, másrészt a monoblokkházamat akartam lentebb, de rájöttem, hogy nem lehet megvalósítani felnihiányban. (kell a f*sznak 900 grammos doubletrack)
és space 5 ezer. én is gondolkoztam 24" keréken, mondjuk én azért, mert májer, másrészt a monoblokkházamat akartam lentebb, de rájöttem, hogy nem lehet megvalósítani felnihiányban. (kell a f*sznak 900 grammos doubletrack)
vendég__*
Posted 2003. December 17. - 21:51

space 5 ruppó? hmmmm köszi! ezt jó tudni ;D a single track van 24esben, de nem tom, hogy mon is van e esetleg...
Posted 2003. December 17. - 21:46

Pedig lenne benne valami :
.Schwalbe Space 5 ruppó nur.Single Trackról nem tudok ilyen méretben,nur Double Trackról.

vendég__*
Posted 2003. December 16. - 22:57

nah , régebben már leszoltak párszor, de mivel a küllõanyáim kezdik felmondani a szolgálatot és amugy se ártana ujra fûzés gondoltam beújítok egy izmosabb felnire. ez még ok, de én arra gondoltam, h 24es kéne. miért? mert eza 26 egy elcseszett méret, cécére jó, de durvulásra fölöslegesen nagy szvsz. 2. könyebb vele duhajkodni, meg ugy egyáltalán. 3. télen sem akarom abbahagyni a bicózást->szögesgumi, 24es kerkkel nem ér bele az 100%. szoval láttam már 24"es singletrackot, az jó is lenne mer könnyû, de gumit még találtam olcsót...
jah a: elöbb biciklizni kéne +tanulni, meg hasonló dumákat, ha lehet, ne mondjátok el, mert nem segít.. köszi
jah a: elöbb biciklizni kéne +tanulni, meg hasonló dumákat, ha lehet, ne mondjátok el, mert nem segít.. köszi
Posted 2003. December 15. - 20:22

Henger:
"Hogy CR17? Eddig a CR18-at ismertem, mint viszonylag könnyû, de olcsó felni. 2X3000? ???
Van/volt ilyen felnid?"
Igen volt ilyen felnim! De kb. egy hete adtam el, mert könnyebb lesz. Meg voltam vele elégedve. Nem egy brutál kemény anyagból van, de egyszer sem centíroztam. Nem azért mert igénytelen vagyok, csak mert nem kellett! Csak 32-esben van és elég keskeny profilos. Olcsó és szép is! Szerintem telesen azonos a Sun Mach4-gyel csak nem fekete és nem tajvani.
"Hogy CR17? Eddig a CR18-at ismertem, mint viszonylag könnyû, de olcsó felni. 2X3000? ???
Van/volt ilyen felnid?"
Igen volt ilyen felnim! De kb. egy hete adtam el, mert könnyebb lesz. Meg voltam vele elégedve. Nem egy brutál kemény anyagból van, de egyszer sem centíroztam. Nem azért mert igénytelen vagyok, csak mert nem kellett! Csak 32-esben van és elég keskeny profilos. Olcsó és szép is! Szerintem telesen azonos a Sun Mach4-gyel csak nem fekete és nem tajvani.
Posted 2003. December 15. - 20:07

Posted 2003. December 15. - 19:53

probike-ban azt mondták a sólé+víz összerohasztja az alu anyákat.
Zsírtól állítólag kicsavarodik.
Menetrögzítõ jó?
Zsírtól állítólag kicsavarodik.
Menetrögzítõ jó?
Posted 2003. December 15. - 19:51

Posted 2003. December 15. - 19:34

az hoyg melyik oldalon fusson a radial az nem ledontott
ha belul radialban lesz erosebb. es nem gyuri meg az agyperemet.
masiknal axialban lesz erosebb es megyguri.
es a kerekparszervizekben fuzik a kereket.
vagy otthon ha tudsz.
ha belul radialban lesz erosebb. es nem gyuri meg az agyperemet.
masiknal axialban lesz erosebb es megyguri.
es a kerekparszervizekben fuzik a kereket.
vagy otthon ha tudsz.