Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
használtan mavic 521?
ha vna egyáltalán vkinek...
jó a mammut, de csaodákat nem kell várni tõle. széles, viszonylag erõs, de egy elbaszott ugrással ezt is hazavágod.

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás
Ötleteket kérnék tõletek, hogy milyen felnit vegyek hátra... olyan doubletrack árban gondolkodok, csak véfékes kell mindenképpen... Montak nekem pl dx32-t, de azt is hallottam, hogy olyat kell venni aminek magas a fala...nemtudom sokmindent összehortak, hogy pl. a mammuth is jó vagy szar... a lényeg, hogy egy kis ugráló bájkba kéne, az én 80 kilómhoz... ötletek? Max 7-8 rongyig mik vannak ami jó?

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
nekem most elöl dichbich van nyolcas nélkül,pdeig azért néha vagdosom akövekhez,hátul meg szerencsére az ezüst rhino lite.
kegyetlen jóó

agybol meg szerintem novatech...
bár szerintem majd mind egy gyárból jön

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
nem attol szar. de az lx is egy cc agy volt, mégis majd' minden triálos azzal rohangált (vagy még ma is). és sok helyröl hallottam, hogy fél évnél tovább nem bírja. nem is csoda, nem arra való, hogy 3 méterröl halál mereven kapja az ütéseket.

akkor csinálja a monty vagy akármelyik erre szakosodott cég.
a triál agyakkal mi a baj? van egyáltalán olyan?

hát igen, a 475 egy legenda.... konások gondolom ismerik, sajna én is. fél év után 4 centi kotyogás.... szép. bár mint tudjuk, az sem erre való.

agy: tök jó. birja egy két embernél.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Jah, elvileg tárcsával lesz használva, szal nem lesz ez baj.

Esetleg altrix dirtjump még bejön a képbe, bár arról csak annyit tudok ami az ujságban van...
agynak ez jólesz?:
http://www.ebike.hu/...isc/240.adatlap
Autist Team:)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a shimano nem az a cég, aki neki áll high-end full igényes triál agyakat gyártani. abból nem lehet eladni kontérnerszámra. Bezzeg a fh-m475. na az valami :D

amugy sztem nincs nagy különbség a nexave/acera/alivio silent clutch agyak közt. Elvileg van (volt?) nexave hidraulikus és bovdenes tárcsafék is, ami deore átmatricázva. Szal attól, hogy nexave, még nem szar. szerintem.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

málna

málna

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.117 hozzászólás
zsírosmacska nem viccelt, tényleg komofrt agy.
én egyrészröl megértem, hogy fasza a silent clutch, de ha olyan geci jó, akkor miért nem csinálnak egy spéci triál agyat belõle? mer 2 havonta cserélni egy agyat... hát

rinó
nekem is van benne nyócas, isten se tudja mitöl, szimplán keletkezik benne. nem basztam oda semminek. de j kis felni, nincs vele baj, ezen kívül. ha meg nem vagy vitrin bájker, akkor tárcsafékkel nem zavar az a pöttöm nyócas.

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
kb én is 66kiló vagyok szal talán elég lesz a b+ is.
Ha nincs rá panasz akkor az lesz mert csóró vagyok:(
rínóból meg havrnak az van, az illesztésnél szétnyílt 2 hónap alatt, állandóan nyócas van benne, más meg dicséri...hát ezért nem tudom igazán:/
hegesztettre meg nincs péZ...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

ha szerinted tök jó, akkor minek kérdezed? vdani2?

Csak véleményt kértem, ennyi. Most ígyis-úgyis ezt vettem volna meg, csak kíváncsi voltam, hogy ti mit tudtok róla.

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás

Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik felnit vegyem hátra:
-Rhino-lite(nem heggesztett)
-Altrix dirtjump
-b+ zero/remerx jumbo(asszem ugyanaz)

melyik bírná jobban?

Egyértelmû, hogy Rhino, bár jobb lenne a hegesztett, mert ugye sokkal tovább bírja/mondjuk az ára is több/, de akkor is Rhino Lite XL!!!!!!!!!!

Nekem elõl van Bike+ Zero. Sztem jó felni, de ne keverjük össze zért a Sun felnikkel a Bike+okat!!!! Az én 65,5kg-om alatt semmi baja nincs, nagyon jól mûkszik, de figyelembe kell venni, mikor megveszed, hogy hány kiló vagy, és hogy mire használod!! Tényleg mire kell??:D Egyébként tényleg SUN RHINO LITE XL!! /szerény véleményem szerint/

Én most veszek hátra egy Alex DX32-es felnit, amit nagyon erõs a maga 39,2 milliméter vastagságával.;)

De mégegyszer mondom: minden felnivétel lényege a te súlyod!!! Egyébként a Rhino-ban megbízhatsz olyan 75-80kg-ig.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

Viszont triálra sztem nagyon jó, pont amiatt, hogy ott állítom meg a pedált, ahol én akarom, szal nincs meg benne a holtjáték, ami a többinél van.

ha szerinted tök jó, akkor minek kérdezed? vdani2?

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hehe!! Nagyon vicces!:D

Viszont triálra sztem nagyon jó, pont amiatt, hogy ott állítom meg a pedált, ahol én akarom, szal nincs meg benne a holtjáték, ami a többinél van. Egyébként max. egy évet adok az összes ilyen árkategóriás agynak, fõleg triálnál. Ha addig esetleg nem menne tönkre, akkor is kicserélem. Amúgy kösz:) de tényleg!!

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Lenne egy olyan kérdésem hogy melyik felnit vegyem hátra:
-Rhino-lite(nem heggesztett)
-Altrix dirtjump
-b+ zero/remerx jumbo(asszem ugyanaz)

melyik bírná jobban?

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Nexave: "komfort" kategória. nem szétbaszkodni találták ki. inkább édesanyádnak való
Too many times your body can't take
Too many times you've made a mistake
Too many times you haven't realized
Too many times your mind became paralyzed

A biciklim. Saját konstrukció.

vmi állást én is keresnék. esetleg ha vki tudna vmi testhezállót, egészen nyugodtan ne fogja vissza magát...

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Hali!

Tudtok valamit mondani a Shimano Nexave T300 Silent Clutch hátsó agyról??

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
HIHI!!:D

Igen, de mint láthatod, én még eléggé újonc vagyok itt!/na jó, ez nem kifogás/:P
Szóval pont mikor írtam, azután vettem észre, és már nem akartam belejavítani.:) Mindegy! Az ember a saját hibáiból tanul nem?:) Most már legalább tudom!

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
még jó, hogy ott van az avatarom alatt a tartózkodási helyem, nem igaz? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Kösz Rob!

Nem is gondoltam, hogy van törökszentmiklósi emberke is a fórumon.
Jó tudni, hogy van egy környékbeli is!!:D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
itt törökszentmiklóson is van egy silent clutch agy.... és a szervizes srác azt mondta, a fõnöke hoz racsnitestet/mechanikát (silent clutch) 3 ezer körül.
ha nem akarsz tárcsafékre váltani egy ideig (miért tennéd, hiszen a hs33 jó kis fék hátra) akkor jó választás.

NorcoMoment

NorcoMoment

vendég

• fórumtag
  • 51 hozzászólás
Köszi szépen!

A BikeTrials.hu-n, kb. annyi triálos van, ahányat Te össze tudsz számolni a kezeden.:) És a legnagyobb komolysággal mondtam! Oda is be vagyok regisztrálva, és alig ír valaki valamit.... Szal nekem legalább naponta kellene valami friss dolog, mint itt. Amúgy nem kell rám úgy gondolni, mint megrögzött Trial Fanatikus, mert triálozok ugyan, de szeretek minden sportot, ami mountain bike-al történik!!!:D

Egyébként a Silent Clutch szerintem is jó, mivel ugye nincs meg benne az a bizonyos holtjáték, ami a többi agyban ott van. Szóval szerinted akkor vegyem meg? Mert tudod, már 2 éve nem gyártják, és nem hiszem, hogy találok még egyet, ha ezt megveszik elõlem.:/ Fõleg Szolnokon!:D Szerintem megveszem egyébként. 7200Ft a neten, és itt pedig 7400Ft. Szal szerintem megéri, legalûábbis, hogy nem kell érte rohangálni mondjuk Pestre.:)

Mégegyszer köcce!